Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8027 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול פעם ראשונה שנכנסתי לפורום הזה. ישבתי שעות על גבי שעות וניסיתי להבין מה לקנות. מבין המשפחתיות הקופקטיות האוטומטיות - הבלנו, האקסנט, הרייסר , המריאה, האימפרזה, קורולה, לנסר (כולם סביב שנתונים 97-99) - הבנתי שיש כאלה שמיד כדאי להוציא מהרשימה .

ההתלבטות שלי היא בין הקורולה, האימפרזה, המריאה וגם ראיתי את הסופר סלון 306 של פג'ו.

אותי מעניין שיהיה מרווח בתא הנוסעים, עלות החזקה נורמלית. הרכב משמש לנסיעות של כ- 15 ק"מ ביום ואשתי היא זאת שמשתמשת בו, כך שחשוב לי שיהיה נוח לנסיעה, רצוי אוט'.

הקתציב הוא בין 40-45 אלף.

האם מישהו יודע מה כדאי לקנות?????

פורסם

מציע לך קסארה זה בול במחיר ואפשר אפילו ב 50K לנסות להשיג שנת 2000

כפי שאתה יודע מכוניות ארופיות (למעט הראלי וכול אלה) לא כל כך קשה "להוריד" מהמחירון בגלל השכירות שלהם.

אבל לדעתי אם תוכל למצוא קורולה תקח. רכב אמין מאוד,מוצלח ביותר באוטומט (אין מחלות בגיר כמו הצרפתיות) וכמובן - רכב עם שוק. לדעתי זה רכב טוב.

פורסם

ממליץ מאד על ניסאן אלמרה,הכי אמינה,הכי מרווחת (בין היפניות) ונותנת את התמורה הטובה ביותר לכסף.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
אתמול פעם ראשונה שנכנסתי לפורום הזה. ישבתי שעות על גבי שעות וניסיתי להבין מה לקנות. מבין המשפחתיות הקופקטיות האוטומטיות - הבלנו, האקסנט, הרייסר , המריאה, האימפרזה, קורולה, לנסר (כולם סביב שנתונים 97-99) - הבנתי שיש כאלה שמיד כדאי להוציא מהרשימה .

ההתלבטות שלי היא בין הקורולה, האימפרזה, המריאה וגם ראיתי את הסופר סלון 306 של פג'ו.

אותי מעניין שיהיה מרווח בתא הנוסעים, עלות החזקה נורמלית. הרכב משמש לנסיעות של כ- 15 ק"מ ביום ואשתי היא זאת שמשתמשת בו, כך שחשוב לי שיהיה נוח לנסיעה, רצוי אוט'.

הקתציב הוא בין 40-45 אלף.

האם מישהו יודע מה כדאי לקנות?????

לדעתי תכף יבוא נמרוד וימליץ "להוציא" את המריאה מהרשימה.

לבירור נוסף בנושא תבצע חיפוש בנושא ה"מריאה".

לך תנסה למכור אחת :lol:

אני גם ממליץ על הקורולה, ואימפרזה לפי הדרישות שלך, יהיה גם קל יותר למצוא באוטומט.

רכב אמין, נוחות סבירה (פחות מה306), יותר סחירות.

רכב אירופאי כגון 306, יהיה קל לקנות משנתון מתקדם יותר וגם לדעתי הוא מפנק יותר

אך מכיוון שאמרת שהוא לא מיועד לנסוע רבה וגם מיועד לאישתך, לדעתי אפשר לוותר

מכיוון שכמות ההפתעות שהוא יכול לספק תהיה רבה יותר מכמות הקילומטרים שהוא יעשה

ואני גם בטוח שאישתך היא לא חובבת נהיגה מושבעת, הלא כך?

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

323 לנטיס שנת 97 פול אוטומט,הגה כוח,חלונות חשמל,1600,סאן רוף (באפשרות)

אוטו יפני חזק ואמין,לדעתי תפור על הסכום שלך.

תחשוב בהגיון,ללכת על רכבים כמו יונדאי זה הימור מבחינתי,מאזדה זה רכב עם קבלות

פורסם
323 לנטיס שנת 97 פול אוטומט,הגה כוח,חלונות חשמל,1600,סאן רוף (באפשרות)

אוטו יפני חזק ואמין,לדעתי תפור על הסכום שלך.

תחשוב בהגיון,ללכת על רכבים כמו יונדאי זה הימור מבחינתי,מאזדה זה רכב עם קבלות

נו, תראה לי קבלות ??? ועל איזה סכום הקבלות ???

הקבלות היחידות שאני מכיר זה בסופר ...

חבר'ה, בחייאת, תחשבו 2 שניות לפני שאתם לוחצים על "שלח".

אני מכיר הרבה מאזדות שנפלו איתם חזק, וגם הרבה יונדאי שנפלו איתם חזק, וגם הרבה קורולות שנפלו איתם חזק, וגם הרבה אימפרזות ...

בקיצור, כל רכב צריך לבדוק לגופו. הרכבים היפאניים בנויים יותר טוב להחזיק בתלאות השנים, ולכן הם גם בד"כ יותר אמינים. אם אתה מחפש בעיקר אמינות אז לך על אחת מהאפשרויות היפניות, אם אתה חפץ גם בקצת עיצוב או נוחות, אז תפזול גם לכיוון האירופאיות ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

מכל עשרות הדעות שקראתי כאן בפורום, ואני קולט מקריאה שיש כאן חבר'ה שמבינים עניין (לצערי אני ממש לא!!!).

הדרישות שלי-א. נוסע ממקום למקום.

ב. תא מטען יחסית גדול.

ג. אמין יחסית ואחזקה שלא תגרום לי לקחת משכנתא נוספת.

ד. רכב למשפחה (יש לי שני יורשי עצר ברוך השם).

ה. אני אשמח למושב אחורי מרווח- שבתקווה יהיה אפשר להשחיל שם אדם שלישי בעיתות משבר.

ו. רצוי אוטומטי.

ז.תקציב 40-45 אלף.

ח. רצוי שנתונים 97-99

ישנם שתי קבוצות מובילות:

הראשונה הן האירופאיות- 1. רנו מגאן, אוטו נוח וסחירות טובה, טיפולים מעט יקרים.

2. סיטרואן קסארה- נותן תמורה טובה יחסית למחיר , קשה למכירה טיפולים יקרים.

3. פג'ו 306 4 דלתות- נוח מאוד לנהיגה., נוטה לקלקולים לאחר קילומטרז' גבוה. טיפולים יקרים וסחירות נמוכה בדגמי ה-4 דלתות.

הקבוצה השניה הם היפניות-

ממה שהבנתי כאן ישנם שלושה דגמים מובילים: אימפרזה, קורולה ואלמרה. כאשר מבחינת הסכמה מלאה המובילה מבחינת הדעות היא הקורולה, לאחר מכן האימפרזה וישנם חילוקי דעות קשים לגבי האלמרה.

בדרגה מתחת יש את ה-323, לאחר מכן הסופר לנסר.

בתחתית יש את הבלנו והאקסנט.

היפניות מבחינת חווית הנסיעה הן פחות מוצלחות מהאירופאיות, אך אמינות יותר, זולות יותר בטיפולים ובביטוח, וסחירות יותר.

אני אשמח לדעת האם מה שכתבתי נכון והאם ישנם השגות לגבי זה , אני כבר ממש סף התמוטטות עצבים מלחשוב איזה רכב לקנות.

אני אשמח לשמוע את דעתכם שאני מאוד מעריך, לגבי המכוניות הבאות:

פורד אריקה 99

פורד מונדיאו98

מיצובישי קריזמה 98

ומיצובישי סופר לנסר 98

פורסם

פורד אריקה 99

פורד מונדיאו98

מיצובישי קריזמה 98

ומיצובישי סופר לנסר 98

מהאסקורט רד היא פשוט לא ברמה בשנים האלה.

מונדיאו אופציה טובה

כריזמה המנוע קצת קטן על הגוף.

מיצובישי סופר לנסר קיים ב-98 רק בגירסת סטיישן.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני מוכר בקרוב דייהטסו אפלאוז GLI, אוטומט, 1998, יד ראשונה, מחירון+ פלאפון SPIRIT, צ'יינג'ר SONY.

ובלי קשר אלי, למה אפלאוז לא בהצעות? :)

פורסם

היפניות שהועלו אני מסכים עם הרוב שהקורולה והאימפרזה הן האופציות הטובות יותר (האלמרה היא גם אופציה טובה אך השתיים האחרות טובות ממנה לדעתי).

מבחינת האירופאיות במידה והיה ניתן לותר על הגיר האוטו' אזי האופל אסטרה 1.6 CD (משנת 99') והרנו מגאן הן אופציות טובות.

פורסם
מכל עשרות הדעות שקראתי כאן בפורום, ואני קולט מקריאה שיש כאן חבר'ה שמבינים עניין (לצערי אני ממש לא!!!).

הדרישות שלי-א. נוסע ממקום למקום.

ב. תא מטען יחסית גדול.

ג. אמין יחסית ואחזקה שלא תגרום לי לקחת משכנתא נוספת.

ד. רכב למשפחה (יש לי שני יורשי עצר ברוך השם).

ה. אני אשמח למושב אחורי מרווח- שבתקווה יהיה אפשר להשחיל שם אדם שלישי בעיתות משבר.

ו. רצוי אוטומטי.

ז.תקציב 40-45 אלף.

ח. רצוי שנתונים 97-99

ישנם שתי קבוצות מובילות:

הראשונה הן האירופאיות- 1. רנו מגאן, אוטו נוח וסחירות טובה, טיפולים מעט יקרים.

2. סיטרואן קסארה- נותן תמורה טובה יחסית למחיר , קשה למכירה טיפולים יקרים.

3. פג'ו 306 4 דלתות- נוח מאוד לנהיגה., נוטה לקלקולים לאחר קילומטרז' גבוה. טיפולים יקרים וסחירות נמוכה בדגמי ה-4 דלתות.

הקבוצה השניה הם היפניות-

ממה שהבנתי כאן ישנם שלושה דגמים מובילים: אימפרזה, קורולה ואלמרה. כאשר מבחינת הסכמה מלאה המובילה מבחינת הדעות היא הקורולה, לאחר מכן האימפרזה וישנם חילוקי דעות קשים לגבי האלמרה.

בדרגה מתחת יש את ה-323, לאחר מכן הסופר לנסר.

בתחתית יש את הבלנו והאקסנט.

היפניות מבחינת חווית הנסיעה הן פחות מוצלחות מהאירופאיות, אך אמינות יותר, זולות יותר בטיפולים ובביטוח, וסחירות יותר.

אני אשמח לדעת האם מה שכתבתי נכון והאם ישנם השגות לגבי זה , אני כבר ממש סף התמוטטות עצבים מלחשוב איזה רכב לקנות.

פורד אריקה 99

פורד מונדיאו98

מיצובישי קריזמה 98

ומיצובישי סופר לנסר 98

בגלל הרבה דברים - אבל בעיקר התחשבות במחיר/תמורה, עניין המשפחתיות ועניין תא המטען (יצא לי חרוז...) - הייתי ממליץ בחום על הקסארה.

ממש לא מדוייק נושא האחזקה היקרה - יש לי קסארה 3 שנים - רק טיפולים בזמן - סה טו...

אין בעיות אמינות בכלל ואני נוסע הרבה יחסית. במחיר עליו אתה מדבר תוכל לקנות רכב משנתון מתקדם יותר - לפחות שנת 2000 עם נניח כ 60000 עד 80000 ק"מ זו עיסקה טובה. הייתי ממליץ ללכת על ה 1.8 אוטומט שהיא אמינה יחסית. הק"מ הנמוך יבטיח לך אמינות גבוהה יותר. עד 150000/180000 ק"מ המנועים הללו אמינים וכך גם שאר מכלולי הרכב אם לא התעללו בו והוא עבר טיפולים בזמן.

אלון

פורסם
היפניות שהועלו אני מסכים עם הרוב שהקורולה והאימפרזה הן האופציות הטובות יותר (האלמרה היא גם אופציה טובה אך השתיים האחרות טובות ממנה לדעתי).

מבחינת האירופאיות במידה והיה ניתן לותר על הגיר האוטו' אזי האופל אסטרה 1.6 CD (משנת 99') והרנו מגאן הן אופציות טובות.

אם כבר חשבת על קורולה/אימפרזה, כדאי שתשקול את מאמא-אימפרזה: הלגאסי.

הרבה יותר מרווחת, יותר חזקה, יותר בוגרת ויותר בשלה מבחינת תיכנון ואיכות.

הדגמים המומלצים: מודל 95 ומעלה, מנוע 1.8-2.0

תוכל להכניס 2 יורשי עצר במושב האחורי וגם מבוגר בעיתות משבר.

תא המטען ענק.

מיותר לציין שהמושבים, איכות הנסיעה, כח מנוע ואיכות החומרים הם רמה מעל הקורולה/אימפרזה ואין מה להשוות.

אגב צריכת דלק: הלגאסי (2 ליטר) האוטומטית עושה בעיר 8-9 ק"מ לליטר.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אנחנו משפחה די דומה לשלך והתחלנו עם קורולה שנת 96 חדשה ובשנת 99 הוספנו אקסנט חדשה...

אני יכול לומר לך שהקורולה לא רואה מוסך חוץ מטיפולים רגילים ולעומת זאת האקסנט כבר הלכו לה אלף חיישנים שקשורים לאלף פונקציות, הגיר האוטומטי מאפן והאוטו קצת מרגיש כמו צעצוע בנהיגה לעומת הקורולה. (טוב מן הסתם, הם לא בדיוק באותה קטגוריה).

בכל מקרה, אבא שלי מאוד נהנה מהקורולה, היא דיי מרווחת מאחור ובהחלט יש מקרי חירום בהם ישנם 5 אנשים באוטו (אירועי סבתות וכאלה...). הוא לר מבזבז הרבה מדיי על דלק ומאוד קל למכור את האוטו. תא המטען שלו גם כן בהחלט מספיק ואצלנו הוא משמש כמחסן נייד כי לאף אחד אין כוח לפנות את כל הג'אנק שהצטבר שם במשך השנים...

הדגם שלנו - היותר "מפואר" (GLI) עם ריפודי קטיפה ושאר חארטות שנת 96 אוטומטי עולה ע"פ לוי יצחק 48,000 ש"ח. אם אצלנו הוא עובד כאוטו ראשי, אני בטוח שכאוטו משני נוסף אתם תיהנו מאוד ממנו.

בהצלחה!

• תוכן חדש...