חברים,אם בתוך כמה ימים לא אקנה רכב חדש אני אפול למכה לא קטנה ואוכל להתקע כמה חודשים טובים ללא רכב,את הסיבות לא אפרט אבל אני מחפש בכליון עניים את הרכב שירצה אותי הן מהבחינה החיצונית וכמובן באיכות,במחיר ובמיעוט ההוצאות הכרוחות מסביב.
אז ככה,אני חובב גדול של רכבים עגולים,מין מחלה כזו להתאהב דווקא בצורה החיצונית הרבה על פני איכות הרכב,רכב עגול עבורי הוא סטייל יונדאי לנטרה,206,קאווליר,בלאנו וכל המשתמע מכך,כשגם הפונטו החדשה באה בחשבון.
הסכום אותו אני מקציב עומד על בין 30 עד 40 עם חריגות לכן ולכן,אני מעוניין לרכוש רכב אמין,יפה ובעל החזקה לא בעננים.
אלמנט שחייב לזכור הוא שאני תושב באר שבע והביטוח של מרבית היפניות(מאזדה,טויוטה וכדומה) מרקיע שחקים ועבור נהג חדש/צעיר הוא נוגע בסביבות ה-12 אלף שקל.
לכל השואלים "מה הקשר תושב באר שבע?" רק אציין שהרכבים המדוברים נערצים במיוחד על ידי הבדואים ולכן כיאה לרכב גניב מחיר הביטוח טופח.
תודה לעוזרים,להזכירכם-מעדיף רכבים עגולים.
הנה רשימה של רכבים שצדו את עייני:
פונטו החדשה
סוזוקי בלאנו
יונדאי לנטרה
שברולט קאווליר
מגאן קופה
שבת שלום