Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5398 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בקרוב הולך להגדיל את מידת הצמיגים ברכב שלי מ165/75R13 ל175/65R14

עכשיו השאלה האם אני יצטרך להחליף גם את הגלגל רזרביי שיש ליי או שאפשריי להשאר עם אוטו הגלגל?

HU - Pioneer DEHP 5050UB , Front - Morel Tempo 6 , Back - JBL GTO 938 , Amp - JBL GTO 1004 , Sub - Crunch GPV 12D2 , Mono - Crunch p1000.1

פורסם

זה גלגל סטנדרטי כמו שיש לך על הרכב או מהקטנים שמוגבלים למהירות 80 קמ"ש?.

בכל מקרה, לא נראה לי שיש צורך להגדיל גם את הספייר, כי זה ישמש רק למקרי חירום עד שתוכל לתקן את הפנצ'ר.

אני אישית הייתי מחליף רק בשביל שיהיה לי סט שלם.

שונא גזענים !.

פורסם

היה על זה דיון די ממצה לא מזמן.

אם הרזרבי הוא גלגל "חוסך מקום" - אין צורך להגדיל אותו.

אם הגלגל הרזרבי הוא בגודל רגיל - הוא חייב להיות כמו כל שאר הגלגלים. אחרת זה לא עובר טסט.

פורסם

נראלי זה גלגל שמוגבל למהירות 80קמ''ש, ואני לא צריך סט שלם אני רוצה לדעת עם אפשר לנסוע איתו גם כשאני יגדיל את הצמיגים.

תודה.

HU - Pioneer DEHP 5050UB , Front - Morel Tempo 6 , Back - JBL GTO 938 , Amp - JBL GTO 1004 , Sub - Crunch GPV 12D2 , Mono - Crunch p1000.1

פורסם

אני חושב שהגלגל צריך להיות באותו הגודל.

אם זאת, באף טסט שעשיתי לרכב לא בדקו לי את צמיג הספייר.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
נראלי זה גלגל שמוגבל למהירות 80קמ''ש, ואני לא צריך סט שלם אני רוצה לדעת עם אפשר לנסוע איתו גם כשאני יגדיל את הצמיגים.

תודה.

אם המידה שאתה רוצה להרכיב היא מידה חוקית ומאושרת, הצמיגים החדשים אמורים להיות בקוטר זהה או כמעו זהה לישנים ואז אין בעיה לנסוע עם גלגל רזרבי "חוסך מקום" כי גם הוא באותו קוטר.

פורסם

חברים אני לא מאמין שאפשר להכניס לפיג'ו 206 גלגל עם הקוטר הנוכחי שלו (גם אם הוא ירצה...), גלגל ספייר שכרגע שוכב ברכב שלו זהו גלגל שמוגבל ל-80 קמ"ש.

Peugeot 206XS

פורסם

אם הגלגל הרזרבי הוא בגודל רגיל - הוא חייב להיות כמו כל שאר הגלגלים. אחרת זה לא עובר טסט.

לדעתי האמירה הזו קצת בעייתית.

ברכב שלי הצמיגים הקדמיים הם במידה 225/45/17 והאחוריים במידה של 245/45/17. הרכב הגיע כך מהיצרן ואלה הן המידות שברשיון הרכב.

הצמיג הרזרבי במידה של הקדמיים, ואם נביא בחשבון שקבלתי את הרכב עם צמיגים בעלי כיוון סיבוב - יוצא שיש לי צמיג רזרבי "אמיתי" רק לגלגל קדמי אחד.

בפועל היה לי פנצ'ר בגלגל אחורי ונסעתי על הרזרבי בזהירות עד לתיקון - משמע לנסיעה זהירה יש לך צמיג רזרבי, לנסיעה רגילה הרזרבי כבר לא מתאים.

פורסם

אם כבר העלתם את הנושא:

נניח שאני ניגש לטסט כשהצמיג הרזרבי מורכב על הרכב במקום אחד הצמיגים הרגילים - האם יכולים להכשיל אותי?

הצמיג באותו גודל, של אותו ייצרן, באותה המידה - העיניין הוא שהרזרבי הוא ג'אנט ברזל וכל השאר הם מגנזיום. יכולים לעשות בעיות?

פורסם
לדעתי האמירה הזו קצת בעייתית.

ברכב שלי הצמיגים הקדמיים הם במידה 225/45/17 והאחוריים במידה של 245/45/17. הרכב הגיע כך מהיצרן ואלה הן המידות שברשיון הרכב.

הצמיג הרזרבי במידה של הקדמיים, ואם נביא בחשבון שקבלתי את הרכב עם צמיגים בעלי כיוון סיבוב - יוצא שיש לי צמיג רזרבי "אמיתי" רק לגלגל קדמי אחד.

בפועל היה לי פנצ'ר בגלגל אחורי ונסעתי על הרזרבי בזהירות עד לתיקון - משמע לנסיעה זהירה יש לך צמיג רזרבי, לנסיעה רגילה הרזרבי כבר לא מתאים.

האמירה לא בעייתית.

אצלך שתי המידות רשומות ברישין הרכב, וגלגל רזרבי הוא במידה של אחת מהן.

אסור שגלגל רזרבי יהיה במידה שלא רשומה ברישיון. אלא אם כן זה גלגל רזרבי קטן "חוסך מקום".

STIO - אי כל בעיה עם זה. הג'אנטים לא חייבים להיות זהים.

• תוכן חדש...