Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5400 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב הרכב לא נקנה אבל אשמח לקבל התייחסיות לגבי הבדיקה שנעשתה, הלכתי עם הטופס למוסך מורשה טויוטה והם נסעו עם האוטו ואמרו שהכל תקין והרכב מצווין (בהתיחס למנוע לא עובד עגול).

וגיר חייב עדכון תוכנה - הבוחן אמר שבגלל שהתוכנה לא טובה הרכב עובד בצורה לא טובה.

ואילו במוסך הראשי בככל אמרו שאם אין קוד תקלה לא צריך לעשות כלום.

כמובן שהמחיר של הממיר קוזזת

עוד דבר שאני מבקש התיחחסות זה פח המרכב של הרכב - יש שתי קורות פח מתחת לרכב שמחזיקות את קדמת הרכב אחת מהן עקומה -משמעות נמוכה לפי הבודק.

וצרה האחרונה - הרכב ממושכן על יד היד הראשונה (הרכב יד שנייה) המוכר לא הכיר את העניין, המחיר סך הכל בסדר.

השאלה אם המכון רושם כדי לכסתח? (לאור העובדה שמוסך מרכזי שולל את הכל)

IMG_0683.jpg

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חלק מהדוח אכן הינו כיסוי תחת אבל יחד עם זאת צויין שמנורת בדוק מנוע דולקת ותיקוני מרכב והחלפת חלקי פח שונים שזה נשמע אמיתי.

יופי של מוסך מורשה שאומר אם אין קוד תקלה אז לא צריך לעשות כלום. אז מדוע מנורת בדוק מנוע דולקת אפילו עלולה לסנוור אנשים כמוני.

תמשיך לרכב הבא, אבל הפעם תקשיב 'למבוגרים' ותתחיל בבדיקת הרכב בעצמך, קרי שום מנורת אזהרה לא דולקת בלוח השעונים ואל תתייחס ברצינות רבה לדברים שנאמרים על ידי המוכר.

במקרה שלך הייתי מבקש ממוכר הרכב השתתפות של 50 אחוז ממחיר הבדיקה. עלאק לא ידע שהרכב ממושכן.

איזה כייף לי :)

פורסם

טוב מאוד שירדת מהרכב.

די פשוט למצוא יארייס בלי נורות תקלה, בלי תאונות ובלי ידיעה שמחר בבוקר יכולים לדפוק אצלך הוצאה לפועל ולעקל את הרכב.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

המוכר לא ידע ואפילו שילם את כל הבדיקה..בעצמו,

פרט ל81 שקלים על בדיקת משכון לא שילמתי כלום.

המוכר עדיין נראה מאוד אמין.

האם כדאי כן לנסות ללכת שוב לקנות (כמובן שעכשיו אני מכיר את המצב של הרכב ויכול לתת מחיר שאני רוצה)

מה המשמעות של הפח חזית הזה??

פורסם

שיהיה לו כתוב על המצח טרכטנברג. את מי זה מעניין?

הרכב במצב רע. נקודה. אתה הולך לשים כמה עשרות אלפי שקלים על רכב שיש כמו עוד עשרות בשוק ואני חותם לך שבמצב הרבה יותר טוב.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5400 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...