Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5398 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה מדבר על ניסיון עם טויוטה?? או בכלל?? האם תקלה בממיר הקטליטי תוכל להשפיע על איכות הנסיעה? האם יש יותר מחיישן חמצן אחד?

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אתה מדבר על ניסיון עם טויוטה?? או בכלל?? האם תקלה בממיר הקטליטי תוכל להשפיע על איכות הנסיעה? האם יש יותר מחיישן חמצן אחד?

מה לבי טבלה מסבירה מה כל תקלה לפי קוד מסויים איפה אפשר להשיג את זה ספציפית שיהיה לי מושג לפני מה אני עומד ולא להיות תלוי בתשובה של מוסכניק. יש מקום שאפשר למקום את זה ספציפית לטויוטה באינטרנט?

פורסם
מה לבי טבלה מסבירה מה כל תקלה לפי קוד מסויים איפה אפשר להשיג את זה ספציפית שיהיה לי מושג לפני מה אני עומד ולא להיות תלוי בתשובה של מוסכניק. יש מקום שאפשר למקום את זה ספציפית לטויוטה באינטרנט?

http://www.toyotanation.com/forum/showthread.php?t=148676

ייתכן וזה יעזור לך.

פורסם

תגיד לי בבקשה :-D מוכר הרכב ממתין רק לך ? עד כמה שידוע לי טויוטה יאריס וראנקס נחטפים מיד עם פירסום המודעה.

איזה כייף לי :)

פורסם
תגיד לי בבקשה :-D מוכר הרכב ממתין רק לך ? עד כמה שידוע לי טויוטה יאריס וראנקס נחטפים מיד עם פירסום המודעה.

מרק10, זה יאריס עם גיר רובוטי. ימתין? בטח שימתין (לצערי) :?

פורסם

תבדוק טוב מה היה קוד התקלה כי בטויטות בדרך כלל יש שני חיישני חמצן - אחד מאחורי הסעפת ואחד מאחורי הממיר

למען האמת יש 4 חיישנים - הם מגיעים בזוגות

אני לא יודע אם זה ככה ביאריס אבל במנועי הD4D שזה אומר אוונסיסים וRAV4 זה ככה.

לי לא מזמן נדלקה באוונסיס נורית מנוע - בגלל שיש לי מחשב בתוך הרכב עם סורק תקלות אחזרתי את הקודים

PO156 וגם PO136 שזה אומר חיישני חמצן

איפסתי את התקלה והיא לא חזרה עד עכשיו

מקריאה באינטרנט הבנתי שזה יכול להיות אחד משלושה דברים:

1. קצר בחיווט - התקלה היתה אמורה לחזור מיד, כלומר הנורית לאחר האיפוס היתה צריכה להדלק שוב לו היה מדובר בקצר. - נפסל.

2. תקלה בחיישנים עצמם - שני חיישנים שונים במכה אחת - לא נראה לי - בייחוד אם התקלה חזרה.

3. נכנס דלק לא שרוף לממיר הקטליטי וזה שינה את הלמבדה - זה כבר נראה לי יותר הגיוני, הרכב עמד הרבה זמן באותו היום מותנע במקום ובבוקר אותו יום חטף מכה מפס האטה.

הסכנה אצלי היא שהממיר הקטליטי יומס - אבל הרכב לא שורף דלק אלא הוא דווקא חסכוני כמצופה ומתנהג בסדר גמור אז יתכן וגם מחשב הרכב היה צריך לחטוף איזו בומבה קטנה (איפוס קוד תקלות) וזהו - מה שקורה אצלי זה שמותקנת מערכת שדורשת הספק גבוה, היות והרכב עמד מותנע והמערכת עבדה הרבה זמן (היה מפגש מערכות באותו היום) יתכן ונפילת מתח רגעית גם גרמה לבעיה.

לבינתיים התקלה לא חוזרת על עצמה - מחכה לטסט.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

חח זה בסדר אני אעדכן בהמשך לגבי התקלה..

יש פה מישהו שמתחמחה לטויוטה ויכול להגיד אם יש איזשהם עדכוני תוכנה שכדי לדרוש מהמוכר?

מחשב גיר למשל..

פורסם

בקשות מסוג זה לא נהוג לבקש ממוכר הרכב כלומר לא על חשבונו.

תחילה תברר עם המוסך האם בכלל קיימים עידכוני תוכנה לרכב ואולי הם בוצעו ברכב הזה.

נראה לי שאתה חוקר מטעם טויוטה :-P

איזה כייף לי :)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5398 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...