Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Boxee Box

kanfi
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5392 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתלבט האם לרכוש את ה-BOXEE BOX של D-LINK, יש לי קופון של טושיבה, כך שהעלות היא 900 ש"ח או 756 ש"ח באילת.

האם מישהו התנסה במוצר ? על פניו עסקה משלמת שהופכת את הטלוויזיה למחשב + STREAMER + ערוצי VOD זמינים לצפייה ישירה - לי אישית יש אפשרות ל-IP של ארה"ב כך שיהיה במה לצפות.

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=11046&perur=

אני חושש ממוצר לא יציב טכנית

תודה

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

יש אפשרות גם ככה לראות וידאו אמריקאי בלי VPN עם פתרון סופר פשוט מבוסס DNS ב5 דולר לחודש - unblock-us.com

יש לי בוקסי בוקס.

מחשב הוא לא - הbrowser שלו נסבל , אבל אתה לא תגלוש בעזרתו בסלון.

הוא סטרימר מדהים עם ג'וקבוקס מצוין , ועל הדרך (אם יש לך אייפון) הוא מממש גם Airplay (אופציה להעביר וידאו מאייפון / אייפד אליו).

יש לו כתוביות וחיפוש מידע מהרשת , יש לו אחלה ערוצי אינטרנט עם המון תוכן (כמעט כל הסדרות הגדולות עם ip אמריקאי עם פרסומות). דווקא התוכן הישראלי הוא קצת דרעק , hot הורידו המון סדרות ויס דורשים הרשמה על חלק מהדברים.

מאקו פשוט חסמו את הבוקסי וכבר לא מאפשרים הרצת קטעים מהאתר שלהם.

סטרימים אחרים מהאינטרנט לרוב מנוגנים מעולה.

יש לו גם Added Value של הוספת קטעים מהרשת מהמחשב (אפילו לא הביתי) , שיתוף ומשיכת קטעים מפייסבוק ועוד.

בגדול - הוא מדיה סנטר מדהים שהתמודד עם כל מה שזרקתי עליו (דברים שגרמו לps3 שלי להתעלף) מעולה ודרך מאוד נוחה לעקוב אחרי מה ראית ומה יש לך עדיין לראות.

המוצר לא מושלם ב100% , אבל יותר יציב בהרבה ממה שהתרשמתי מאפל טיוי , מאקסטרימר ומפופקורן 210 (המתחרה העיקרי לטעמי).

עד עכשיו (בשימוש אינטנסיבי יום יומי) - הוא נתקע לי פעם אחת ועוד פעם אחת איבד סאונד (מה שחייב כיבוי הדלקה). א ב ל - המוצר ברמה גבוהה ורואים שחשבו על כל פיפס.

בקצרה - אם אתה מחפש מדיה סנטר - זה אחד הטובים.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

ליביו, הוא מחובר אצלך חוטית או אלחוטית? קראתי בביקורות שהחיבור האלחוטי שלו נופל הרבה

מחפש פיאט פנדה 4X4 דור ראשון (שנות השמונים)

כל היודע דבר או אף חצי דבר על אחת, אנא צור קשר בה"פ, תודה!

פורסם

אני מתכוון לרכוש אחד עוד שבוע בדיוטי-פרי.

יצא לי לנסות את המכשיר קצת לא מזמן. לדעתי קניה טובה מאוד. אני משתמש גם בתוכנה שלהם למחשב כמעט מיום יציאתה, ומאוד מאוד מרוצה. הממשק פשוט מעולה.

הם עברו הרבה מאז שהמכשיר יצא, ובאמת התוכנה שופרה ועובדת היום לדעתי ממש טוב.

!AWDSOME

פורסם

מחובר אלחוטי מול WIFI N טוב (Safe@office 1000 של צ'ק פוינט , קצת מעל הרמה הביתית הממוצעת אני יודע).

לא היתה לי ולו בעית רשת אחת.

פשוט לחבר ולהפעיל.

(כולל סרטים כבדים ב1080P בSMB שזה בערך השילוב הכי גרוע מבחינת קושי בBuffering)

מה שכן עשה לי בעיה זה כשניסיתי לעבוד פעם אחת עם Boxee Media Manager כדי לשתף תיקיות יותר בקלות - פעם אחת הוא התחרפן לי.

חזרתי לשתף תיקיות כרגיל דרך Windows (כפתור ימני - Share) וניסיתי גם NFS ועם המק AFP ואפילו DNLA - כולם עבדו מעולה (DNLA היה הכי איטי - אבל הוא מיותר לסטרימר כזה טוב שלא צריך שום המרה)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...