Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני והמשפחה שלי מתלבטים בין יונדאי I35 לבין הונדה CIVIC 4 דלתות.

הראשונה 124 אלף השניה עם גג 155.

הראשונה 132 כ"ס השניה 140.

הראשונה 1.6 וכבר עם גג והשניה רק 1.8 (יותר דלק).

תנו דעתכם בהתחשב במחיר,באמינות,תקלות אפשריות וכדומה.

תודה!

פורסם

ההונדה יותר חסכונית מהיונדאי ויותר זריזה, ההבדל בכוח יהיה יותר מורגש מ 132 לעומת 140, היא גם תהיה פחות נפוצה כי היא לא בליסינג, חסרונות ההונדה הם:

1. תא מטען קטן יותר.

2. מודל שהולך להיות מוחלף תוך כמה חודשים מול יונדאי שזה דגם ממש חדש.

3. מחירי הטיפולים בהונדה יקרים, ליונדאי יש מוניטין לתחזוקה זולה, הנסיון שלי אומר בדיוק ההפך, שווה לברר.

הונדה היא היצרן שמככב הכי הרבה בסקרי האמינות, ליונדאי מוניטין טוב גם, לטעמי ההונדה יותר טובה אבל 30K זה לא מעט כסף ולא הייתתי משלם כ"כ הרבה על ההבדל, תבדוק מה המחיר הסופי של ההונדה אני מאמין שיש הנחות על הדגם וההנחות גדולות, תעשה נסיעת מבחן, תשקלל, ותחליט בעצמך.

להוסיף לבלבול שלכם, יש פורד פוקוס חדשה ועל הנייר היא נשמעת נהדר, שווה לבדוק.

• תוכן חדש...