Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5056 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עדכון קטן...

אחרי תחילת שנת הלימודים על היום הראשון המורה הביאה לי את מערכת השעות וחשכו עיני! :shock: איך אני יוכל לעבוד על החיפושית אם אני לומד כמעט כל יום עד 4 ועד שאני מגיע הביתה זה 5 בערך אוףףףף ועוד לפני זה גנבו לי את האייפון עם כל התמונות שלו למזלי הצלחתי להשיג כמה שכבר היו על המחשב, עבדתי קצת על הבפנים של האוטו, שמתי את הלבד שהבאתי, התחלתי לעבוד על הפחחות פירקתי את הכנף שיהיה יותר קל לעבוד על מקומות בעיתיים וסידור של איזה סדק שהיה שם, שבוע שעבר דוד של אמא שלי בא לבקר וכשהגיע אלינו משכנו את עיניו החיפושית שלי ואז ישבנו דיברנו וגיליתי שהוא היה פחח, הוא המליץ לי לעבוד עם עיסת פיברגלס שלטענתו היא יותר טובה מהחומר "הרגיל" השבוע אני יתחיל לעבוד עליה בזמן השופע שיש לי...:x

בקיצור שיהיה לנו שבת שלום\תחילת שנה טובה..

רעי :-D

נ.ב לא הצלחתי להעלות את התמונות דרך " נהל קבצים מצורפים "

הסדק בכנף

egm3tzm1cjy0.jpg

התחלתי לפרק את הכנף ופתאום באמצע ספטמבר גשם..

zwmn1mgilotz.png

פשוט תענוג לראות אותה

zwmyn42tciwo.jpg

החומרים על רקע החיפושית החלודה

moitdzu1nzwk.jpg

תא נוסעים לפני ה-לבד

kyjzyzzjjnxm.jpg

ריתוך פנים הכנף

tn3mmqzlzn2m.jpg

זה חתיכת סדק... אני במקומך הייתי בודק טוב טוב את השילדה (רצפה), יתכן ותמצא שם סדקים במקומות שלא ניתן לתקן.

בדוק טוב את המזלג האחורי בשילדה, אם יש לך שם סדק אז הרכב גמור.

• תגובות 119
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לבחור שמעלי, הסדק נגרם מכך שהתושבות של הטמבון היו מרותכות , וכניראה רוורס לא טוב גרם לזה שבמקום שהתושבת תזוז אחורה קצת, היא היתה תפוסה, אין לך מה לדאוג, לפני שקניתי בדקתי את טוב את כל הקטע הזה וגם את רצפת הרכב ואין שום חלודה\רקבון..

ונדב כמו שניתן לראות קניתי גם צבע יסוד כמו שהזכרתי לפני, אני משייף עד הפח טוב טוב מנקה, ומורח שתי שכבות נגד החלודה, כך שלא ניראלי שתווצר שם חלודה אחר כך..

vw 1302 super beetle

פורסם

צבע יסוד היעוד שלו בשלבי הפחחות הוא כאשר מורחים חמר פחחים ( בונדו ) איי אפשר לצבוע ישר על החומר פחחים כי הוא יבלע לך את כל הצבע ויראו ככה הפרשים ולכן במקומות בהם תיקנת עם חומר פחחים תצבע עם יסוד שם ואז בזמן שתצבע לא תראה הפרשי צבע.

לגבי התקרה אני מבין שאתה רוצה לחסוך אבל זה כוסות רוח למת, אני אומר לך שתוך שנה התיקון של עיסת הפיבר (בטח ירוקה ) תסדק לך באחריות.

תשקיע בפחחות בגג.

נדב

פורסם

נדב, הדבר האחרון שאתה צריך לחשוב זה שאני רוצה לחסוך, יש לי את האפשרות להביא איזה רתכת שאני רוצה, אני חושב שלא משנה מה תעשה נגד החלודה היא תחזור שוב, חלודה היא כמו סרטן כמו שכמה אנשים הספיקו להגיד לי...

נתקן עפ הפיברגלס, ניראה כמה זמן יחזיק לא יחזיק נשפץ שוב :-D

vw 1302 super beetle

פורסם

היא תחזור השאלה תוך כמה זמן... גם מכוניות חדשות מחלידות... או שעוד חצי שנה זה יהיה גרוע יותר ותצטרך לחזור על זה... לפי דעתי לסתום עם חומר פחחים כזה או אחר זה קצבות, אין מנוס תשקיע ותחליף, אני גר קרוב אליך אם תצטרך עזרה רק תבקש... בקשר ללימודים אני מאמין שתמצא סינכרון אני כרגע משפץ רכב ואני חייל...

מחפש את כל החלקים לקפריס כולל סוויטצ' סלון וחלקי פח... 0528567439-שי, או במייל [email protected].

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שלום לכולם וחג שמח,

סתם כמה עדכונים היום החלפתי אטמים של המכסה שסתומים שנזל רק באחד הצדדים של המנוע.

ובזמן האחרון אני מתחיל להתיאש , הגשם קרב ובא ובנתיים החיפושית נמצאת בסכנה, חשבתי לעצמי שאני יעזוב את כל מהלך השיפוץ העצמי וישלח אותה לצבע כי חבל לי שהיא עומדת לא צבועה ועוד מעט גשם ויתחיל כל הבלגן, אם אני יעשה את זה אני ישים אותה עד הרישיון באיזה מחסן. בנתיים אני ממשיך כל פעם קצת בזמן שיש לי.

התחלתי כבר לשייף את המקומות שעבדתי עליהם ואז הגיעה סופה של המשייפת.

בכל זאת חג שמח ושנה טובה עם הרבה שיפוצים ושיופים שוברי ידיים...

רעי תמיר..

vw 1302 super beetle

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

רעי חשוב שתדע, הוספת "סוסים" כפי שאתה קורא לזה מתבצעת בד"כ

על מנוע לאחר שיפוץ או מנוע במצב מצויין, תוספת כזו על מנוע "רעוע"

עלולה לגרום לקריסת המנוע מוקדם מהצפוי.

כמו כן ללא שיפוץ מערכת הבלמים למצב מושלם, התוספת עלולה להיות

מסוכנת!

שידרוג רכב וכיוון לבצועים לא יכול לתבצע בטלאים אלה כחבילה כוללת

אחת, אחרת תאכל הרבה ח...צץ!

התייעץ עם בני (הדר') לפני ההרכבה-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
רעי חשוב שתדע, הוספת "סוסים" כפי שאתה קורא לזה מתבצעת בד"כ

על מנוע לאחר שיפוץ או מנוע במצב מצויין, תוספת כזו על מנוע "רעוע"

עלולה לגרום לקריסת המנוע מוקדם מהצפוי.

כמו כן ללא שיפוץ מערכת הבלמים למצב מושלם, התוספת עלולה להיות

מסוכנת!

שידרוג רכב וכיוון לבצועים לא יכול לתבצע בטלאים אלה כחבילה כוללת

אחת, אחרת תאכל הרבה ח...צץ!

התייעץ עם בני (הדר') לפני ההרכבה-רן

+1

מסכים עם כל מילה

המנועים האלו לא כל כך בנויים לשיפורים כל שיפור ולו הכי קטן מצמצמם את תוחלת החיים של המנוע ביחס גבוהה מידיי לתמורה .

פורסם

אהלן חברה, מסכים איתכם לגמרי! כמו שהזכרתי בתחילת ההודעה שהמצב המכני של האוטו מעולה! כולל המנוע גיר,בלמים והחמוצים מסביב..רק הפחחות על הפנים....סגנון ראט סטייל היא עכשיו

שכחתי להזכיר שהעלתי את התמונה שההתקנה + שיפוץ הקרבורטורים (קיבלתי שתי קיטים לשיפוץ) תעשה על ידי חבר טוב...

אתמול "שיפצתי" את הסעפות שהיו מכוסות בחלודה פיח ושמן, שייפתי אותם וצבעתי בצבע עמיד לחום..

vw 1302 super beetle

פורסם
הפחחות לא מתקדמת...אבל החלטתי לפנק את עצמי באיזה כמה סוסים נוספים! נקווה...

שים לב שאלו קרבורטורים של וואריאנט, אם אתה רוצה להרכיב אותם על חיפושית את צריך סעפת יניקה גבוה יותר כי הפחיות מנוע מפריעות.

אני גם ממליץ לך לקבל יעוץ מקצועי לגבי הדיזות בקרבורטורים, בחירת גודל דיזות נכון חשוב מאוד לביצועים טובים וצריכת דלק נמוכה (יחסית).

פורסם

המאסטר צודק, ולמרות החרמנות על החלק החם שים לב לבעיות שיצוצו:

1. חוסר יכולת תאם מנוע בצורה טובה

2. התחממות המנוע מעבר למקובל

3. צריכת דלק בסביבות 6:1

4. באקפיירים

5. עישון מהאגזוזים.

6. פלאגים מפוייחים/סתומים/לא מתפקדים

7. נזילות והזעות חדשות מהמנוע

8. בלאי מואץ כיוון שסתומים בתדירות גבוהה יתר.

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

קנית את זה מדותן נכון?

איזה מנוע יש לך 1600?

קח בחשבון שאתה צריך לשים אגזוז 4-ל1 ,הצתה אלקטרונית חזקה ,כיול הקרבורטורים שיעבדו טוב עם המנוע.

אל תשכח שהמנוע הזה מוציא בקושי 55 כוח סוס שהוא אחרי אוברול ,הקיט הזה לא יהפוך אותו למפלצת אולי 10 כוח סוס נוספים לא מאמין שיותר. אם תחליף את הכל מה שרשמתי אז כנראה שיורגש הבדל בכוח .

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

אני מודע לבעיות שיתחילו לצוץ ולא ציפיתי שהקרבורטורים יוסיפו לי עוד 20 כוח סוס, אלו קרבורטורים של וריאנט שלמיטב ידיעתי יש לוריאנט אותו מנוע כמו של החיפושית.

שי, החלקים נקנו מדותן ומה שאמרת לגבי התוספות הכל יגיע בגל אחרי הפחחות. כרגע הפחחות אצלי בעדיפות עליונה הקרבורטורים זה רק כדי להתרענן..:twisted:

תודה על ההיתעניינות מחר אני יתחיל לשפץ אותם עם החבר יצלם ויעדכן אותכם!!

חג שמח רעי~

vw 1302 super beetle

• תוכן חדש...