Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5047 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 119
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שאלה להמשך - עדיף לפני שאני מורח את בונדו\חומר פחחים, לעשות שכבה אחת של צבע שמורחים על ברזל לא מגלוון או שזה יכול

לפגוע באחיזת הבונדו לפח??!

vw 1302 super beetle

פורסם

בבגרות ככה עובדים הפחחים, הם מורחים חומר פחחים על פח חשוף ואז מכסים אותו ביסוד כי אם לא תכסה אותו ביסוד האיזור הזה יבלוט בצביעה

לדעתי עדיף לכסות את הפח החשוף ביסוד צורב שמונע התחמצנות של הפח ורק אחר כך למרוח חומר פחחים ובכח להבטיח שקט נפשי לשנים.

היסוד הצורב יקר וגם מאוד מסוכן לשימוש.

נדב 

פורסם

היסוד הצורב לא נותן למתכת להתחמצן ( להפוך לגוש חלודה) ולכן יסוד צורב מיושם אך ורק על מתכת חשופה לגמר ללא טיפה אחת של צבע אוו חומר פחחים ולדעתי זו לא הדרך שמתאימה לך כי אתה רק משפץ את הכנף ולא את כל הרכב לגורמים ולכן לבשיטה הרגילה של הפחחים, חוץ מזה אתה יכול לסדר את הכנף ולסדר את הרקבונות הדרושים ומיד אחרי להעביר את הרכב לצביעה של האיזורים המתוקנים, למה לך לצבוע ועוד צבע מטאלי שדורש פיסטולט מיוחד ללקה של הצבע והכנה שונה של צבע יסוד.

נדב

פורסם

עדכון קטן...

אחרי תחילת שנת הלימודים על היום הראשון המורה הביאה לי את מערכת השעות וחשכו עיני! :shock: איך אני יוכל לעבוד על החיפושית אם אני לומד כמעט כל יום עד 4 ועד שאני מגיע הביתה זה 5 בערך אוףףףף ועוד לפני זה גנבו לי את האייפון עם כל התמונות שלו למזלי הצלחתי להשיג כמה שכבר היו על המחשב, עבדתי קצת על הבפנים של האוטו, שמתי את הלבד שהבאתי, התחלתי לעבוד על הפחחות פירקתי את הכנף שיהיה יותר קל לעבוד על מקומות בעיתיים וסידור של איזה סדק שהיה שם, שבוע שעבר דוד של אמא שלי בא לבקר וכשהגיע אלינו משכנו את עיניו החיפושית שלי ואז ישבנו דיברנו וגיליתי שהוא היה פחח, הוא המליץ לי לעבוד עם עיסת פיברגלס שלטענתו היא יותר טובה מהחומר "הרגיל" השבוע אני יתחיל לעבוד עליה בזמן השופע שיש לי...:x

בקיצור שיהיה לנו שבת שלום\תחילת שנה טובה..

רעי :-D

נ.ב לא הצלחתי להעלות את התמונות דרך " נהל קבצים מצורפים "

הסדק בכנף

egm3tzm1cjy0.jpg

התחלתי לפרק את הכנף ופתאום באמצע ספטמבר גשם..

zwmn1mgilotz.png

פשוט תענוג לראות אותה

zwmyn42tciwo.jpg

החומרים על רקע החיפושית החלודה

moitdzu1nzwk.jpg

תא נוסעים לפני ה-לבד

kyjzyzzjjnxm.jpg

ריתוך פנים הכנף

tn3mmqzlzn2m.jpg

vw 1302 super beetle

פורסם

היי רועי

אולי אני אשמע כמו סבתא זקנה אבל ... קודם כל הלימודים החיפושית תחכה לך אל תדאג.

(וזה אומר לך אחד שכל י"א י"ב שלו היו במוסך אופנועים .....כן כן גם אני לא הקשבתי בזמנו :cry: )

כל הכבוד על העבודה העצמית !!

ממליץ לך למרוח יסוד או יסוד צורב לאחר הריתוכים שלא תחזור החלודה באותם הנקודות .

לגבי העלאת התמונות שים לב להגבלה של הגודל בטבלה ,התמונות שלך בנפח גדול מידיי .

בהצלחה

יוסי

פורסם

בוקר טוב יוסי,

שמו שתוכל לראות בתמונות קניתי פחית של צבע יסוד בידיוק בשביל המטרה הזאת, אין לך מה לדאוג לגבי הלימודים

הבנתי את זה כבר בעצמי שאני חייב ללמוד, יכול להיות לגבי הרזולוציה !

המשך יום טוב ושבת שלום...

vw 1302 super beetle

פורסם

מהתמונות נראה שיש לך ידיים טובות. אבל בתמונות רואים שצורת העבודה קצת מבולגנת.. הגלגל זרוק והכנף מתחת לרכב והברגים גם זרוקים, קצת סדר יעשה לך את העבודה קלה יותר! שיהיה בהצלחה!

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם

שיהיה בהצלחה בהמשך השיפוץ.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

תודה רבה~!

ואבי אם תשים לב בתמונה שדיברת עליה תיראה שהכל רטוב, הכנסתי הכל ככה בזריז כדי שלא יירטב מהגשם שירד אז זה ניראב מבולגן...

vw 1302 super beetle

פורסם

שלום רועי,

כל הכבוד לך על העבודה, כבר היה נדמה לי שאין עוד בני נוער בגילי שמסוגלים לעשות עוד משהו חוץ מלתפעל מחשב..

שיהיה לך הרבה בהצלחה בהמשך הפרויקט וניפגש במפגשים :-)

פורסם

נדב הייתי קרוב להשכיר אבל אני מתקן עם העיסת פיברגלס כמו שדוד של אמא שלי אמר לי..אני חושב שזה עדיף!

ולזה שמעלי מסתבר שאין הרבה כמוני! תכנס לזה גם אתה אנחנו שלר ניכחד!

vw 1302 super beetle

פורסם

אני בגג הייתי הולך ומשקיע בסביבות ה 600-800 שקל על ריתוך פח חדש בגג באיזורים הסוררים וצביעת גג ובשאר המקומות מבצע " תלאים " מפיבר גלאס שד'א אני לא כל כך בטוח שכדאי ליישם אותו על מתכת חשופה כי יש מצב שהוא יוצר ריאקציה ולא מונע מהחלודה להמשיך לגדול.

נדב.

• תוכן חדש...