Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5047 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי עשה לך את התלאים?

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

• תגובות 119
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רעי תמיר שלום רב !

על כל השרשור התיעוד, המוטיבציה , על הביצוע ועל הטלאים, מגיע לך שני מילים כל הכבוד, בעיקר בהתחשב בגילך הצעיר , שאפו !!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

יפה

המלצה קטנה אם אתה לא רוצה כל פעם שהחלודה תבצבץ בין התיקונים יש ספרי ייסוד פשוט וזול ,

בכול שלב של תיקון ריתוך קטן שפריץ אחד גם אם תצטרך לחזור ולעבוד על אותו חלק שוב לא קרה כלום .

חבל שלאחר שהצבע או חומר הפחחים יגיע יתחילו לך בועות של חלודה .

בהצלחה

עבודה יפה

יוסי

פורסם

אהלן יוסי, לגבי הספריי יש לי צבע יסוד מונע חלודה (העלתי תמונה שלו לפני כמה זמן) מה אתה אומר אם אני ימרח אותו ועליו יעשה את החומר פחחים?

vw 1302 super beetle

פורסם

רוי עבודה מעולה אני שמח שאתה מתמיד!

תרשה לי לתת לך כמה הערות קטנות

תחתוך את הפח מתחת לתלאים ולאחר מכן תעבור עם דיסק עם סיבי ברזל עד שתקבל מתכת נקיה לגמרי ולאחר מכן כשאתה מרתח את הטלאי תתן לו ״ פיקים״ רק במקומות אסטרטגים ורק לאחר שהפח מתקרר לתפור אותו לגמרי

רוב הפחחים לא תופרים את הטלאי לגמרי כי זה גורם לעיוות רציני בפח

דבר איתי אם אתה צריך עזרה

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עבודת הטלאים הסתיימה, שפשפתי את כל הריתוכים, הפח החשוף נצבע ביסוד ועליו התחילה עבודת החומר מילוי (בונדו)

קניתי 4 קילו מהחומר הרגיל ו2 קילו חומר עדין שאיתו אני עובר על הבונדו הרגיל כדי לסתום את החורים הקטנים.

קניתי נייר שיוף ויאלה לעבודה המפרכת...

טיפ קטן - במהלך השיופים שלי שמתי לב שאם משייפים יותר מדי מקטינים את עובי הפח ומחלישים אותו. לכן עדיף לא לשייף יותר מידי.

נ.ב עברתי לעבוד במקום אחר.

תמונות -

Untitled 2.jpg

Untitled.jpg

Untitled3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

vw 1302 super beetle

• תוכן חדש...