Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלות תפעול איביזה TSI חדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

התחדשתי באיביזה TSI ספורט חדשה (DSG).

כמה דברים שעלו בימים הראשונים עם הרכב שאין לי עליהם תשובה:

1. האם זה אפשרי לגרום למראות להתקפל חשמלית בנעילה מהשלט (כמו בלאון) ? אני יודע שזה לא אפשרי מהחברה, השאלה האם יש מתקין שיודע לעשות את זה ?

2. שמתי לב שהמזגן בתנאים מסוימים מכבה לבד את מצב הסירקולציה הפנימית. לא הבנתי מתי זה קורה בדיוק ולמה. פתאום באמצע נסיעה אני שם לב שהאוויר מתחיל להכנס מבחוץ...

3. האם יכול להיות שהגג זכוכית (סגור) גורם לרעש רוח כזה משמעותי ?

תודה מראש.

נ.ב. אחלה רכב !

רועי

פורסם

אומנם אין לי רכב כמו שלך,ברשותי יונדאי ix35 גם אצלי הסירקולציה לפעמים נפתחת לבד,זה קורה במערכת בקרת אקלים כאשר אני בוחר טמפ׳ בסביבות 23-25

כנראה זה חלק מהתפעול של מערכת בקרת אקלים שעוזרת למיזוג לעבוד באופן אופטימלי

לגבי קיפול מראות הכל אפשרי,העיקרון די דומה למרים חלונות...כל מתקין יכול לעשות זאת בהנחה שיש לך קיפול מראות חשמלי

פורסם

יש לי איביזה מהמבצע 86 ידני 1400 , יש כפתור כזה עם חצי חץ שמונע הכנסת אוויר . איך שאתה מדליק מזגן הוא פועל אוטומטי , אם אתה מכבה מזגן אז אתה צריך ללחוץ על הכפתור עם החץ ואז שום אוויר לא יכנס לך , אגב גם אני מתבאס שהמראות לא מתקפלות מהשלט :-/

אוטו-מאניה :-)

פורסם

אותה בעיה עם המזגן אצלי באיביזה SC 1.4 -

אחרי משהו כמו חצי שעה הסירקולציית אוויר מפנים הרכב מתכבה, ובאופן אוטומטי נכנס אוויר מבחוץ.

אין בקרת אקלים או מחשב, הכל עובד בצורה ידנית.

פורסם

גם אצלי המזגן מתחיל להכניס אוויר מבחוץ אחרי זמן מסוים. שמתי לב גם שהסירקולציה הפנימית נדלקת אוטומטית רק כשמדליקים את המזגן במצב הכי קר. כשאני מדליק והמתג של הטמפרטורה לא מסובב עד הסוף לקור, הסירקולציה הפנימית לא נדלקת באופן אוטומטי.

116i

פורסם

לגבי המזגן, לא מדובר על תקלה אלא פעולה תקינה של המזגן. ברכב שלי, במצב מיזוג אוטומטי כאשר המערכת ממחזרת אוויר פרק זמן מסויים, לאחר מכן היא תחל להזרים אוויר מבחוץ. זה טוב קודם כל לרענון האוויר בחלל הרכב (נכנס חמצן ויוצא פחמן דו חמצני מגופינו ובמקרים אחרים מספר גזים נוספים) ובנוסף הדבר מונע הצטברות אדים על שמשות הרכב.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

בקיצור אני מבין שאני לא מדמיין... אני לא הצלחתי להבין אם מדובר במשהו מכוון שיש בו הגיון שכן זה לא עקבי פעם זה קורה שנוסעים במהירות גבוהה ופעם בנמוכה.

יש משהו שבכל זאת דיבר עם החברה לגבי זה ?

תודה.

רועי

פורסם

לא יודע לגבי המראות,

אבל לחיצה ארוכה על ה"פתיחה" פותח לך את כל החלונות ואת הסאן רוף (במידה ויש).

לפני שאתה מגיע לאוטו בחום הזה, זה הדבר הכי טוב בעולם.

90 קמ"ש זו רק המלצה (:roll:)

פורסם

עדכון:

נסיתי לחפש בספר הרכב תשובה, ואכן הוסברה שם ההתנהגות הנ"ל:

כאשר הטמפ' של המזגן נמצאת על מקסימום (נקודה כחולה) המזגן אוטו' מפעיל סירקולציה פנימית למשך 20 דקות שלאחריהן הסירקולציה כבית. רק אם הכפתור נלחץ ידנית אז הסירקולציה נשארת קבוע.

הזזה של הטמפ' לפחות ממקסימום יכבה את הסירקולציה.

לדעתי תחכום מיותר, דווקא רציתי מזגן מכני פשוט שעובד בלי התחכמויות. היה לי ניסיון רע עם בקרות אקלים החל מהצורך לכוון אותן כל פעם שנכנסים לרכב והעובדה שמזגן עושה מה בראש שלו ואי אפשר לקבל אוויר בטמפ' קבועה.

בכל אופן, המזגן של האיביזה טוב מאוד והעניין עם הסירקולציה די פעוט.

תודה.

רועי.

נ.ב. עדיין מחפש פתרון לקיפול המראות דרך השלט אם יש למשהו.

פורסם

לדעתי תחכום מיותר, דווקא רציתי מזגן מכני פשוט שעובד בלי התחכמויות. היה נלי יסיון רע עם בקרות אקלים החל מהצורך לכוון אותן כל פעם שנכנסים לרכב והעובדה שמזגן עושה מה בראש שלו ואי אפשר לקבל אוויר בטמפ' קבועה.

השכרתי בחו"ל פאביה עם מזגן מכאני והוא באמת עשה מה שבראש שלו...מעצבן ביותר.

• תוכן חדש...