Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5408 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי !יש לי מזדה 121 94 1.3 הזרקת דלק.

הרכב לוקח ממש הרבה דלק,10\1 .כשהוא אמור לקחת 14\1 בערך...

לקחתי אותו לבדיקה במוסך מומחה להזרקות דלק,החליפו חיישן חמצן+ניקוי וכיוון של

כל המערכת של ההזרקה.

כל זה לא עזר,חזרתי לשם,בדקו ואמרו שהכל תקין,גם הפלגים ניראים מצוין...

מה אני עושה?היא מרוקנת את הכיס עם הצריכה הזאת.......!!!!!

פורסם
היי יוסף ברוך הבא לפורום

מה לחץ האוויר בצמיגים ?

קידמי 35,אחורי 36.

אני בודק כל שבוע שהלחץ תקין,ואם חסר אז ממלא.

פורסם

מסלול הנסיעה שלך השתנה? כול פעם אתה מקבל 1/10 או שזה פעם אחת?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אז אמור.. תצרוכת הדלק תלויה במצב הרכב ותנאי הנסיעה וכזו תצרוכת לא נשמעת חריגה לרכב אוטומט מיושן, עם מזגן שנוסע משולב.

פורסם
מסלול הנסיעה שלך השתנה? כול פעם אתה מקבל 1/10 או שזה פעם אחת?

המסלול כרגיל,לא משתנה,וכל פעם זה 1:10...מה עוד יכול לגרום לכזאת הצריכה?

פורסם

אז מאיפה אתה יודע שזה אמור לקבל 1/14? זה ידני או אוטומט?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

האם מותקן גגון על גג הרכב ?

בדוק את תקינות ממיר המומנט של תיבת ההילוכים ,ממיר אשר אינו מעביר את מומנט המנוע כראוי יגרום להפסדים גדולים (כמו מצמד מחליק)

פורסם

הצריכה היא עירונית? בין עירונית? איך בדקת?

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
אז מאיפה אתה יודע שזה אמור לקבל 1/14? זה ידני או אוטומט?

ככה אמרו לי בכמה מוסכים,וגם כמה בעלי רכב דומה אמרו שזאת הצריכה שלהם..הרכב אוטומט. מוזר ממש.......

פורסם
האם מותקן גגון על גג הרכב ?

בדוק את תקינות ממיר המומנט של תיבת ההילוכים ,ממיר אשר אינו מעביר את מומנט המנוע כראוי יגרום להפסדים גדולים (כמו מצמד מחליק)

אין לי גגון...הממיר הזה קיים גם בגיר אוטומט?אתה מכיר מקום אמין וטוב באזור המרכז שבודקים בו את הממיר הנ''ל?

פורסם
הצריכה היא עירונית? בין עירונית? איך בדקת?

בין עירונית במהירות 90.לפעמים עם מזגן ולפעמים בלי.

מילאתי מיכל מלא,ושירד רבע מיכל,אז מילאתי שוב מיכל מלא,וחילקתי את מספר הק''מ במספר

הליטר שמילאתי שוב ...וזה מה שיצא..

• תוכן חדש...