Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5417 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וברכה

הרכב המדובר הוא פיג'ו 106 דור שני, מנוע 1600.

כרגע הרכב נועל צמיגים במידה 165X65X14

ואני מעוניין לעבור למידה 185X55X14 (לפי אוטודטה אין בעיה)

1) האם למעבר יהיו יותר יתרונות מאשר חסרונות?

2) מבעלי ניסיון האם יש חשש שדפנות הצמיג יפגעו בפח הרכב?

3) כרגע לצורך הניסיון אני הולך לרכוש רביעיית FALKEN ZIEX 912 שעברו כ-8000 KM עם שנת יצור אמצע 2010, יש מה לחשוש מצמיג כזה יד שניה?

4) מה התהליך של עידכון המידה ברישיון הרכב?

תודה מראש

פורסם

אהלן

יש לי סקסו עם המידה הזו (ככה קניתי). המוכר נתן לי אישור של משרד התחבורה למידה הנ"ל עם מספר הרכב (לא יודע איך הוא השיג) ובטסט האחרון הוספתי 30 ש"ח כדי להכניס את המידה לרישיון.

הצמיג לא נוגע בפח בשום מצב אבל בסיבוב מלא הוא נוגע בצינור ברקס הגמיש.

לגבי הצמיג יד 2 לא הייתי חושש קח בחשבון שצמיג כזה חדש לא כ"כ יקר קניתי ב-300 ש"ח מקסיס.

פורסם

4 צמיגים כאלה חדשים יעלו באיזור ה-1200 ש"ח, ובגלל החשש מהמידה הנ"ל אני רוצה לרכוש בתור התחלה במחיר מוזל לצורך הניסיון, חבל לי על הכסף אם אחרי חודש אני אתחרט.

בכל מקרה תודה על התגובה

פורסם

צירפתי תמונה של הצמיגים, מה דעתכם? צמיג כזה יהיה טוב לפחות לשנה בנסיעה רגועה יחסית?

ואשמח רק לדעת בנוסף למי אני פונה לצורך אישור המידה ברישיון.

תודה

phot2o.JPG

photo.JPG

photo3.JPG

• תוכן חדש...