Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית רכב חדש בסכום 130K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,אודה לך מאוד אם תמליצו לי על רכב משפחתי ומרווח (נראה לי עדיף יפני ככה כולם אומרים)עד היום היתה לנו פוקוס והייתה דווקא נהדרת,אבל נראה לי שנערוק ליפנים..

הסכום הוא 130K שזה בערך הסכום שעולות כל המתחרות על התואר (כמובן אוטומטי)מיצובישי או טויוטה או אפילו יונדאי הקוריאנית...אשמח לעצות.

נ.ב אם אפשר על הדרך גם המלצה לרכב קטן וחסכוני,גם מרווח יחסית באזור 70K

תודה תודה תודה

פורסם

תבדוק אם יש להם במלאי טויוטה אוריס הייבריד.

הרכב הזה עושה צריכת דלק של 1 ל-20, עיצוב פנימי מצוין לדעתי, איכות טובה.

הם הביאו משהו כמו 300 יחידות כאלה שנוסעות כבר על הכביש ללקוחות שלהם, תבדוק את זה.

עם מחיר של 134K ומה שהרכב מציע, לא יודע איך אנשים קונים רכבים אחרים...

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

לא יודע כמה עולה יונדאי I35 אבל שווה לפחות בדיקה.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

הדגם המאובזר עולה 124K אם אני לא טועה. סה"כ רכב שיכול להסתכל בעיניים לטובות הקטגוריה אבל לא הרבה מעבר לכך ולדעתי אין שום ערך מוסף ב-I35 כמו האוריס ההיברידית או כמו אחת מה-VAGיות עם המנוע המוגדש והחסכוני יחסית

פורסם
שלום לכולם,אודה לך מאוד אם תמליצו לי על רכב משפחתי ומרווח (נראה לי עדיף יפני ככה כולם אומרים)עד היום היתה לנו פוקוס והייתה דווקא נהדרת,אבל נראה לי שנערוק ליפנים..

הסכום הוא 130K שזה בערך הסכום שעולות כל המתחרות על התואר (כמובן אוטומטי)מיצובישי או טויוטה או אפילו יונדאי הקוריאנית...אשמח לעצות.

נ.ב אם אפשר על הדרך גם המלצה לרכב קטן וחסכוני,גם מרווח יחסית באזור 70K

תודה תודה תודה

אם הפוקוס היתה נהדרת, אז הדרישות לא כלכך גבוהות.

כרגע, יונדאי I35 נותנת את המכסימום כמשפחתית עד 130.

פורסם
הדגם המאובזר עולה 124K אם אני לא טועה. סה"כ רכב שיכול להסתכל בעיניים לטובות הקטגוריה אבל לא הרבה מעבר לכך ולדעתי אין שום ערך מוסף ב-I35 כמו האוריס ההיברידית או כמו אחת מה-VAGיות עם המנוע המוגדש והחסכוני יחסית

שמע זה בהחלט תלוי מה הבן אדם מחפש. ה I35 הוא רכב משפחתי עם בנייה עדכנית גם מבחינת מרכב וגם מבחינת רכיבים מכניים כמו מנוע וגיר. במבחן דרך שפורסם בידיעות אם אינני טועה הוא קיבל את הציון הגבוה כשעמד מול מאזדה 3, שברולט קרוז ואוקטביה 1.2 (אם אני זוכר נכון). סה"כ העיצוב יפה מאוד, המנוע חדיש, חזק וחסכוני יחסית.

לומר שסוג מסויים טוב יותר מסוג אחר בצורה כזו מוחלטת זה שטות גדולה וכל אחד רואה את הדברים אחרת. זה כמו שאני אומר לך על הרכב שלי, אני נוסע ברכב ששוה 40K עם מנוע 3.5 על גפ"מ בפועל כוח של משאית קטנה עם צריכת דלק של פיאט פונטו, נוח יותר מכל רכב 2012 עד סגמנט מנהלים ואף יותר, אז איך כל האנשים מסתובבים על פחונים יפניים? זה בדיוק אותו הדבר כמו לשאול איך לא כולם נוסעים על רכב היברידי או תוצרת VAG.

אין תשובה אחת, העליתי את ה I35 כאופציה לא רעה, לדעתי. הבן אדם קונה רכב חדש הוא יכול ללכת לנסיעת מבחן על מה שהוא רוצה ולהחליט.

ובניגוד להמלצה שלי אם אני הייתי מחפש רכב חדש ב 130K הייתי הולך על סיאט לאון 1.8 TSI. השאלה אם זה מתאים לפותח השרשור.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

אני מצטרף להמלצה על יונדאי I35. בהחלט ניתן להגדירה כמשפחתית מרווחת רק שהיא לא יפנית אלא קוריאנית, פרט שולי בהחלט.

הדגם המאובזר "על הכביש" עולה 128 אלף שקלים עם אגרת רישוי, מיגון, חיישני רוורס ומרימי שמשות. אני הייתי בסוכנות לפני כחודש וחצי וכבר אז היה מחסור בדגם המאובזר והצפי להגעת אונייה הוא בנובמבר.

עד 70 אלף שקל לרכב קטן חסכוני ומרווח יש את הרנו קליאו המדיי מדוברת בתקופה האחרונה והסקודה פביה שעשתה גם היא לא מעט גלים.

אם הרוכשים מגיעים למעמד הקניה ביחד, למשל קונים אוקטביה 1.4 TSI וסקודה פביה 1.4 או יונדאי I10 ויונדאי I35 אני חושב שתקבלו עוד כמה "מתנות" קטנות במעמד סגירת העיסקה.

בהצלחה.

פורסם

אני אחדד במקצת את הדרישות:

אנו זקוקים לרכב משפחתי עם תא מטען גדול, בטיחותי וגם מרווח פנימי גדול ככל שניתן.

בנוסף למשפחתי אנו רוצים לקנות רכב נוסף סופר מיני/מיני חסכוני עם גיר אוטומט באזור 70K.

• תוכן חדש...