Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5412 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב אצלי כשבועיים. ביצעתי בדיקת צריכת דלק בדרך הנכונה של חלוקת הדלק שנצרך בנסועה. התוצאה 7.5 ק"מ לליטר. אופי הנסיעה שלי זהה ברכב שיש לי כעת , מגאן 2 אוטומטית וסופר לנסר ידנית שהייתה לי לפני כן. באותם תנאים בדיוק, המגאן עושה כ 9 ק"מ לליטר והמיצובישי הייתה מגיעה ל10.5 ק"מ לליטר.

לדעתי, צריכת הדלק של הפיאט אמורה להיות נמוכה יותר : רכב קטן וקל יותר.

אציין שברכב מכסה הדלק אינו מקורי. הוא מהסוג שמוכרים בתחנות דלק ב 10 ש"ח.. האם זה יכול לגרום לאידוי מסיבי של דלק?

הצינור נשם מהמנוע ליניקה סדוק ויוצאים אדים לתא המנוע וכן קיימת צינורית המתחברת למצערת שנראה לי שהיא מנותקת (נראה לי שקשורה לוואקום)

הרכב איטי בתחילת נסיעה עם מעט קירטועים,אך בנסיעת שיוט ומחוץ לעיר,נוסע היטב, אם כי לא מרגיש חזק, אבל בכל זאת מנוע 1370 סמ"ק בלבד.

בלוח השעונים לא דולקות נורות המעידות על תקלה.

רעיונות לגורמים לצריכה הבזבזנית?

פורסם

בהמשך לבעיה. היום בדקתי את כבלי ההצתה מכיוון ששמעתי רעשים של ניצוץ מידי פעם. אחד מהם היה פגום, כנראה עקב מגע עם שמן הוא התנפח והמגע היה לקוי. החלפתי לכבלים חליפיים . המנוע נשמע קצת יותר טוב. בבדיקה אחרונה צריכת הדלק זוועתית 1 ל 6.3 :shock: בנסיעה מאוד רגועה.

אני יודע שהתשובה הכי טובה היא להיכנס לבדיקה ממוחשבת, אבל הרכב לא שלי וניתן לי באופן זמני וממש לא בא לי להשקיע בו,כך שאני מוכן לשחק בניסוי וטעיה כל עוד זה לא עולה לי יותר מידי. מבחינת נסיעות גם לא קריטי שכן הק"מ שלי נמוך יחסית. זה רכב משני..

בהמשך לניסיונות להגיע לפיתרון אפשרי חשבתי לנסות לנקות את חיישן ה maf . הבנתי שהוא אמור להיות באזור סעפת היניקה אך איני מוצא אותו.

מישהו יכול להכווין אותי?

• תוכן חדש...