Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5418 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה מצדך תשב איתו בגג 5 דקות ותסביר לו בצורה יפה את כל הסיפור ושבשביל 3K הם מביישים לקוח שהוציא 3 מכוניות מאצלם ומפרנס אותם יפה מאוד...(ובאמת בשביל 3K לא שווה לתבוע רק תאיים)

3% ממחיר של GTI זה יותר קרוב ל-6K מאשר ל-3K, מה שמגדיל את ה"שווה לתבוע".

רק חבל שאין שום דבר כתוב.

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בר72 (מתנצל שאאני לא זוכר את שמך),

למה אתה לא מגיע לסוכנות ומבקש לדבר עם מנהל האולם (יכנס שבוע הבא לתקיד) או עם מנהל מכירות אזורי (בחור מאוד ענייני ורציני) או שלפגוש את מנהל המכירות החדש ?,

כאדם רציני (כך נתפסת בעניני ) הייתי מצפה ממך לא לעמוד מהצד ולחכות :arrow:

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

אם לחזור לעניין, הייתי עושה את הצעדים הבאים:

1. הולך לדבר עם מישהו פנים אל פנים, ומסתכל לו בלבן של העיניים. השיחה היתה מתחילה בחיוך ופירוט השתלשלות העניינים, ואם לא היו תוצאות, מסתיימת בלקרוא לו "עובד בחברה של שקרנים", בקול מאוד רם ולא נעים.

לא עוזר.

2. לקוח חבר עו"ד ומוציא מכתב מאיים, מכותב לעובדים בכירים יותר בחברה.

לא עוזר

3. מוציא עוד מכתב, והפעם מכתב עיתונאים בעתונות הרכב, "יהיה בסדר" של גל"צ (וכל מיני כאלה), המועצה לצרכנות ועוד.

לא עוזר

4. חוזר לעוד סבב של שאגות, לפי חוק האי נעימות האוניברסלי (צריך שאי הנעימות לשלם לך 3K ש"ח תהיה קטנה מאי הנעימות להתמודד איתך).

זה לא הכסף, זו החוצפה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
הם לא משמידים את עצמם? אני המצאתי את זה? את היסטוריית מכונית המבחן אתה מכיר? אבל מעבר לזה, אם אדם מן השורה עשוי להחליט שבא לו משהו קצת יותר "צעיר" מפאסאט ולקנות GTI, זה ממש לא המקרה עם הSTI. ומצד שני, קשה לי לראות את קהל המיצובארו נוסע בGTI, אז אלו לא בדיוק אוכלוסיות חופפות (אפילו שלשתיהן מנוע טורבו ומרכב האצ'בק עם חמש דלתות, שם נגמר הדמיון).

מכיר את ההיסטוריה מקרוב מאוד לצערי.אבל מאז עברו הרבה מים נהר,וכרגע בכל מקרה מדובר בגרסת סדאן חדשה שבה לא נרשמו תקלות כאלה או אחרות. מסכים איתך לגבי השאר,רק שאתה הוא זה שביצע את ההכללה וההשוואה מלכתחילה.

ספר את זה לפרארי. ובמילא אין שום הצדקה פרקטית לידנית מול DSG, ואחרי מספיק זמן עם DSG אני חושב שידני זה בעיקר מסורבל ומפריע - בGTI הDSG הוא חלק אינטגרלי מאוד של החוויה, בדיוק כמו שמנוע של טייפ R לא היה מתאים לה, ככה גם גיר ידני. יש כאלו שנהנים מגיר ידני והאמת שזה נחמד להעביר הילוכים בעצמך מדי פעם אבל בנהיגה חזקה זה מפריע ובעיר זה כמובן מעיק.

תראה,בהינתן הבחירה באותו המחיר כנראה שגם אני הייתי בוחר בDSG. אבל שאני בוחן את המתחרות לא הייתי פוסל אותן בגלל הגיר הידני. כמו שאמרת זה חלק אינטגרלי מהחוויה וכל רכב נבדק כמכלול החלקים שבו ואיך הם מתגבשים על הכביש בנסיעה.

אבל, ידידי, ציבור הרכושים בסגמנט הנ"ל כבר עשה בעצמו את ההכללה הזו עם מספרי המכירות האסטרונומיים של הGTI אל מול כל המתחרות שלה. כמה STI ראית? וC30? וראלי ארט? (עוד לא ראיתי אחת, אגב). ב2007 צ'מפיון מכרו בערך 65 GTI בשנה ועכשיו - למיטב ידיעתי - המספר רק גדל.

פה צריך לתת ציון לשבח למחלקת השיווק והמכירות של צ'מפיון. בחלק הזה הם בהחלט מעל המתחרות שלהם.

שאני מסתכל על הנושא מנקודת מבט עולמית יותר אני לא בטוח שהתוצאה כזאת חד משמעית.

"that is petrolhead heaven,

and as we've always maintained,the only way you can get there,is in an alfa romeo"

jeremy clarkson - top gear

פורסם

במקרה גם לי יצא לעשות השוואות של הGTI מול המגאן (הRS בכלל לא רלוונטית אלא רק הCUP).

הגעתי למסקנה שבהפרש בין ה3 דלתות GTI למגאן קאפ ניתן בקלות בעזרת שוק האפטרמרקט להביא את הGTI קרוב מאוד ליכולות הדינמיות של המגאן.

מבחינת סוסים - Stage1 סוגר את הפינה ואם זה לא מספיק אז אפשר להכניס לחבילת הקאפ של הGTI גם Stage2 ולהשאר בתקציב.

מבחינת התנהגות - הייתי מחזק את השלדה של הGTI בעזרת Unibrace+קוילאוברים+שוקל אנטירול אחורי וקדמי.

דיפרנציאל מוגבל החלקה מכני - ככל הזכור לי, החברה שמייצרת למגאן ולפוקוס RS גם מייצרת לGTI + כאלה שמותאמים לDSG.

ברייקסים גדולים יותר - פותר את בעיית הדעיכה.

ואז קיבלנו GTI-CUP באותו המחיר בכיול אישי שיותר נעים ליום יום, אינה מושכת תשומת לב מיותרת, צבע לבן (את המגאן הם מוכנים להביא רק בשחור ככל הזכור לי מהדיבורים איתם בסוכנות), חסכונית יותר בדלק ובטיפולים גם כנראה (אני רוצה לראות אתכם נכנסים לקרסו עם מגאן קאפ ולא נשחטים, הם בכלל יודעים לטפל ברכב?).

יהיו עדיין כמה יתרונות במגאן כמו גיאומטריית מתלים טובה יותר, כיול מדוקדק במפעל ואולי עוד דברים שלא זכורים לי אבל לדעתי זה כבר יהיה זניח/נכנסים לתחום של שיפוריי נהג. :)

פורסם

כלקוח של צ'מפיון וכבעליה של gti6 אני נאלץ להסכים עם הנאמר .

צ'מפיון ממש לא עושה חשבון ללקוחות הותיקים שלה . 2 סיפורים קצרים - כשהשיקו את השירוקו בנמל תל אביב

עשיתי הזמנה .לאחר כחודש החלטתי לבטלה .כמה זמן לקח לצ'מפיון להחזיר לי את הכסף - 7 חדשים !!! כל פעם התשובות

היו משונות אבל זה מה שקרה .לבסוף קניתי כאמור gti חדשה .סיפור נוסף - התגבשנו כמה חברים וניגשנו לצ'מפיון על מנת לקבל מחיר טוב ולרכוש 3 גולף R חדשות.נראה לכם שמישהו התייחס אלינו ברצינות?חחח הצחקתם אותי ..אז אחד קנה ניסן Z אחד קונה איבו

ואני הזמנתי 1M .מגיע להם!!!ככה לא מתייחסים ללקוחות בשום מקום מתוקן.

ועוד משפט אחד - בארץ המצב שבו היבואנים בלעדיים נותן להם כח להתייחס אלינו הצרכנים כרצונם.

בהזדמנות אני אספר איזה מדורי גיהינום אני עובר עכשיו עם קמור יבואני במוו...ארץ אוכלת יושביה

פורסם
כידוע לחלק מגולשי הפורום, בבעלותי גולף GTI בת חצי שנה, שהיא כבר הגולף השלישית שאני רוכש כחדשה מצ'מפיון. את הגולפים תמיד טיפלתי אצל פליקס - והייתי בסך הכל מרוצה מאוד מהמוסך שלהם, קצת פחות מסוכנות המכירות - לכן המשכתי לרכוש בסוכנות המרכזית של צ'מפיון. מהרכבים עצמם תמיד הייתי מרוצה מאוד.

את ה- GTI רכשתי, כאמור, בסוכנות המרכזית, ובמעמד הרכישה קיבלתי הנחה מסוימת ואבזור מסוים, שהיו בסדר, אבל לטעמי האישי - היות שלא ביקשתי מהם טרייד אין, ההנחה יכלה להיות גבוהה יותר. יצרתי קשר עם מישהו בכיר יותר, והובטחה לי הנחה נוספת של 3,000 ש"ח. מאחר שבעצם הכסף כבר עבר אליהם, היה מדובר על החזר.

מאז, מידי כמה שבועות, אני מתקשר לשאול איפה הכסף, והתשובה שאני מקבל היתה תמיד בסגנון "בדרך", "באישור", "זה חריג אז לוקח זמן", וכו'. היום - אחרי חצי שנה - לחצתי קצת יותר וקיבלתי תשובה שונה: מנהל אחד התחלף, השני לא זוכר, לא יודעים מה לעשות. ובכן - אני יודע מה לעשות: לא לסמוך על אף מילה שלהם יותר.

נכון, אני יכול לתבוע אותם בבית המשפט לתביעות קטנות. אבל החלטתי שזה לא שווה את העצבים שלי. אם הם לא מוכנים לעמוד מאחורי המילה שלהם ל- 3-4% הנחה, בפעם הבאה ארכוש את הרכב (בדיוק כמו שעשה עכשיו שותפי, אגב) דרך ליסינג מימוני, מה שמחייב אותם לתת הנחה של 8%, שחלקה תגולגל גם אלי, והם ירוויחו 4% פחות.

נכון, זו אולי נחמה קטנה, אבל הם - רק כשזה נוגע לכיס מבינים. שוב אני מצר על כך שהם היבואן של רכבי VAG, אבל כנראה שאין מה לעשות בהקשר זה.

גם אני קניתי שלוש פעמים מצ'מפיון רכב חדש ולי דווקא יש ניסיון טוב איתם אבל באופן כללי תדע בלי שום קשר ליבואן כזה או אחר ואפילו לא בתחום הרכב - מה שלא כתוב, בדרך כלל לא קיים! התשובות שאתה מקבל הם מאוד הגיוניות גם אם הן מעצבנות אותך ולמה שמנהל אחד יתן הנחה נוספת שמישהו אחר שהיה לפניו אולי הבטיח (ומאיפה הוא יכול לדעת שאכן כך?!)?! תחשוב על זה מהצד ולא כמישהו שמעורב. אתה בטוח שהבטיחו לך אבל במערכות כל כך גדולות הדברים האלה עובדים אחרת ממכולת שכונתית שאתה יכול להגיד לבעלים שהבן או האישה שלו הבטיחו להחליף לך את הגבינה והוא מברר את זה איתם ברגע אחד. אותו מנהל לא יכול לבוא פתאום ולבקש להוציא צ'ק על 3,000 שקל "כי מישהו הבטיח ללקוח בזמנו". אף אחד לא יאשר לו את זה ובינינו, אף אחד גם לא יסכן את התפקיד שלו בשבילך ולא ישכב על הגדר כדי שזה יעבור. לא יודע בן כמה אתה אבל תלמד תמיד לבקש בעיסקאות עם גופים מסחריים שהכל יהיה כתוב באמת בגלל שבמקומות כאלה אנשים מתחלפים בקצב מהיר ואלפי לקוחות ואף אחד לא יכול לזכור מה ומי שהבטיח. כשיש מסמך רישמי חתום אז הכל קל לכולם. בהצלחה

פורסם
בר72 (מתנצל שאאני לא זוכר את שמך),

למה אתה לא מגיע לסוכנות ומבקש לדבר עם מנהל האולם (יכנס שבוע הבא לתקיד) או עם מנהל מכירות אזורי (בחור מאוד ענייני ורציני) או שלפגוש את מנהל המכירות החדש ?,

כאדם רציני (כך נתפסת בעניני ) הייתי מצפה ממך לא לעמוד מהצד ולחכות :arrow:

הייתי בקשר כל התקופה הזו, מידי כמה שבועות, בטקסט, מייל וטלפון עם הסוכן שטיפל במכירה (אריאל) והיה מודע היטב להטבה ולמי שאישר אותה. ככה שלעמוד מהצד זה ממש לא מה שעשיתי. זה שמתברר לי בדיעבד שמרחו אותי כל אותה תקופה, מעיד יותר על המעביד שלך מאשר עלי, ואני מקווה שאותך לא "ימרחו" ככה בתור עובד, שזה הרבה יותר כואב.

אגב, אחרי שלאחרונה אריאל התחיל להתחמק, שלחתי את השותף שלי שידבר עימו, וממנו למדתי על האמת (התחלף זה, ההוא לא זוכר, וכו'). מה שלא מוסיף קרדיט למעביד שלך ולנציגיו - פעם נוספת. אז עמית עכשיו מתחלף? וואללה הקצב שאתם מחליפים בו מנהלי אולם יותר מהיר מהקצב שאני מחליף מכוניות (לא שלקודמת היתה איזו הבנה בתחום, אבל לא משנה). ובכל מקרה זה נסגר רמה או אחת מעליו (ואני חייב להזכיר את ההברקה שלו: "יש לך טבעת נישואין של ה.שטרן, אתה תעמוד במחיר" - סוג של התנשאות שלא במקומה, שעברה לסדר היום רק בגלל שכבר רציתי את הרכב אצלי).

כשהשותף שלי העביר את ההזמנה מכם אל חברת הליסינג, הוא דאג שאריאל לא יאבד את העמלה שלו (!). זה יחס אנושי וחם, שאנו בתור בני אדם נהנים לתת - אבל אצלכם מסתבר שלא נהוג לתת חזרה. לא נורא, השכלנו. שותפי התכוון לרכוש לאשתו לקראת ראש השנה גולף חדשה, במקום המזדה שלה. אתה רוצה לנחש מה הסיכוי שזה יקרה עכשיו?

ככה זה בחיים - היבואן מנסה להתקמבן על 3K, ומפסיד הרבה, הרבה יותר. הפקס שלי הגיע גם לאולם הראשי וגם לשירות הלקוחות שלכם. עוד יש לכם הזדמנות לתקן. בינתיים, תראה כמה פעמים אנשים קראו את השרשור הזה, ותגיד לי אתה מה בדיוק צ'מפיון מרוויחים מזה.

גם אני קניתי שלוש פעמים מצ'מפיון רכב חדש ולי דווקא יש ניסיון טוב איתם אבל באופן כללי תדע בלי שום קשר ליבואן כזה או אחר ואפילו לא בתחום הרכב - מה שלא כתוב' date=' בדרך כלל לא קיים! התשובות שאתה מקבל הם מאוד הגיוניות גם אם הן מעצבנות אותך ולמה שמנהל אחד יתן הנחה נוספת שמישהו אחר שהיה לפניו אולי הבטיח (ומאיפה הוא יכול לדעת שאכן כך?!)?! תחשוב על זה מהצד ולא כמישהו שמעורב. אתה בטוח שהבטיחו לך אבל במערכות כל כך גדולות הדברים האלה עובדים אחרת ממכולת שכונתית שאתה יכול להגיד לבעלים שהבן או האישה שלו הבטיחו להחליף לך את הגבינה והוא מברר את זה איתם ברגע אחד. אותו מנהל לא יכול לבוא פתאום ולבקש להוציא צ'ק על 3,000 שקל "כי מישהו הבטיח ללקוח בזמנו". אף אחד לא יאשר לו את זה ובינינו, אף אחד גם לא יסכן את התפקיד שלו בשבילך ולא ישכב על הגדר כדי שזה יעבור. לא יודע בן כמה אתה אבל תלמד תמיד לבקש בעיסקאות עם גופים מסחריים שהכל יהיה כתוב באמת בגלל שבמקומות כאלה אנשים מתחלפים בקצב מהיר ואלפי לקוחות ואף אחד לא יכול לזכור מה ומי שהבטיח. כשיש מסמך רישמי חתום אז הכל קל לכולם. בהצלחה[/quote']

ידוע. אבל אם היית קורא היית רואה שבפעם הקודמת לא היתה כל בעיה, ולכן לא צפיתי שהפעם תהיה. ואגב, לא מדובר בסתם "מישהו" שהבטיח, אלא בדמות יחסית בכירה. לא משנה, תאמין לי שילד אני לא. אבל בחיי האישיים (להבדיל מהמקצועיים) אני דבר ראשון נותן אמון בצד השני (ובפעם הקודמת זה עבד). אחרי שהפרו אותו פעם אחת - הפנקס פתוח, וכמו שאתה רואה פה - היד רושמת.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

שביב ,

חשבתי שיש לך חברים בצ'מפיון :wink:.

אייל,

חבל לי לקרוא דווקא על אריאל והדרך שבה הוא התנהל מולך ,

מקווה שגם מהשרשור הזה מישהו אצלנו ישפר את הנעשה .

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

ועוד לא סיפרתי פה על "הברקה" נוספת של עמית, מנהל אולם המכירות הראשי שלכם, שפלט באלגנטיות האופיינית להערתו הקודמת, לכיוונה של אשתי.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
הייתי בקשר כל התקופה הזו, מידי כמה שבועות, בטקסט, מייל וטלפון עם הסוכן שטיפל במכירה (אריאל) והיה מודע היטב להטבה ולמי שאישר אותה. ככה שלעמוד מהצד זה ממש לא מה שעשיתי. זה שמתברר לי בדיעבד שמרחו אותי כל אותה תקופה, מעיד יותר על המעביד שלך מאשר עלי, ואני מקווה שאותך לא "ימרחו" ככה בתור עובד, שזה הרבה יותר כואב.

אגב, אחרי שלאחרונה אריאל התחיל להתחמק, שלחתי את השותף שלי שידבר עימו, וממנו למדתי על האמת (התחלף זה, ההוא לא זוכר, וכו'). מה שלא מוסיף קרדיט למעביד שלך ולנציגיו - פעם נוספת. אז עמית עכשיו מתחלף? וואללה הקצב שאתם מחליפים בו מנהלי אולם יותר מהיר מהקצב שאני מחליף מכוניות (לא שלקודמת היתה איזו הבנה בתחום, אבל לא משנה). ובכל מקרה זה נסגר רמה או אחת מעליו (ואני חייב להזכיר את ההברקה שלו: "יש לך טבעת נישואין של ה.שטרן, אתה תעמוד במחיר" - סוג של התנשאות שלא במקומה, שעברה לסדר היום רק בגלל שכבר רציתי את הרכב אצלי).

כשהשותף שלי העביר את ההזמנה מכם אל חברת הליסינג, הוא דאג שאריאל לא יאבד את העמלה שלו (!). זה יחס אנושי וחם, שאנו בתור בני אדם נהנים לתת - אבל אצלכם מסתבר שלא נהוג לתת חזרה. לא נורא, השכלנו. שותפי התכוון לרכוש לאשתו לקראת ראש השנה גולף חדשה, במקום המזדה שלה. אתה רוצה לנחש מה הסיכוי שזה יקרה עכשיו?

ככה זה בחיים - היבואן מנסה להתקמבן על 3K, ומפסיד הרבה, הרבה יותר. הפקס שלי הגיע גם לאולם הראשי וגם לשירות הלקוחות שלכם. עוד יש לכם הזדמנות לתקן. בינתיים, תראה כמה פעמים אנשים קראו את השרשור הזה, ותגיד לי אתה מה בדיוק צ'מפיון מרוויחים מזה.

ידוע. אבל אם היית קורא היית רואה שבפעם הקודמת לא היתה כל בעיה, ולכן לא צפיתי שהפעם תהיה. ואגב, לא מדובר בסתם "מישהו" שהבטיח, אלא בדמות יחסית בכירה. לא משנה, תאמין לי שילד אני לא. אבל בחיי האישיים (להבדיל מהמקצועיים) אני דבר ראשון נותן אמון בצד השני (ובפעם הקודמת זה עבד). אחרי שהפרו אותו פעם אחת - הפנקס פתוח, וכמו שאתה רואה פה - היד רושמת.

לא אמרתי שאתה ילד, אלא שאני לא יודע את גילך ולכן מייעץ לך מהניסיון הרב שלי. גם אני נכוותי לא אחת במקומות שאתה בטוח שכשבעל הבית אומר לך "לא צריך תעודת אחריות. מילה שלי זה מילה" זה עניין סגור ואז כשאתה חוזר לשם הוא שואל אותך איפה האחריות ופתאום לא זוכר שקנית אצלו. העניין הוא שצ'מפיון זה לא באסטה אלא חברה של מאות עובדים והרבה יותר קשה במקומות כאלה להעביר עשרה שקלים משולחן לשולחן מאשר אלפייה בעסק פרטי. בעל העסק מוציא שטרות, סופר ונותן לך. בחברת ענק כמו צ'מפיון, מן הסתם דברים כאלה עובדים אחרת ומסודר ויש לזה מחיר לפעמים על חשבון זמן המתנה של הלקוח.

אם אותו "בכיר" כהגדרתך עדין נמצא שם, למה שלא תפנה אליו ותנסה להתקדם משם ולראות אם יש התכחשות בכלל להבטחה או שמדובר בעניין בירוקרטי. בהצלחה ותמשיך בבקשה לעדכן כי מעניין איך זה יגמר וכאמור מקווה שלטובתך.

פורסם

פה צריך לתת ציון לשבח למחלקת השיווק והמכירות של צ'מפיון. בחלק הזה הם בהחלט מעל המתחרות שלהם.

שאני מסתכל על הנושא מנקודת מבט עולמית יותר אני לא בטוח שהתוצאה כזאת חד משמעית.

לדעתי המכירות הן למרות ולא בזכות מחלקת המכירות. פשוט המוצר הוא מוצר מנצח.

אין ממש פרסום או קידום מכירות לרכב הזה ולקוחות שמקבלים יחס גרוע ומפרסמים זאת בחוץ בטוח לא מוסיפים.

מעניין אם כל אלו שממליצים על מגאן, STI וכו' באמת היו רוכשים רכבים כאלה לעצמם כי בינתיים אף אחד כאן לא רוכש.

מי שישב ב STI ולא הרגיש שהוא מתבזה מרמת הגימור ברכב במחיר הזה, או מהעיצוב החיצוני המזעזע בשתי הגרסאות, כנראה באמת אין לו קווים אדומים.

roee,בקשר לידני . נכון , פחות פרקטי ביום יום אבל מצד שני לא כזה סיוט.גיר ה6 הילוכים המותקן ב GTI נעים ונוח לשימוש ופוטנציאל התקלות נמוך יחסית ל DSG.

מצד שני עוד לא שמעתי על GTI עם DSG שהיתה לה בעיה כלשהי בניגוד לDSG7 שמורכב ברגילות.

עם זאת,אין לי ספק שDSG היה מאפשר לי לקזז זמנים על המסלול :)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מי שישב ב STI ולא הרגיש שהוא מתבזה מרמת הגימור ברכב במחיר הזה, או מהעיצוב החיצוני המזעזע בשתי הגרסאות, כנראה באמת אין לו קווים אדומים.

כרגיל אתה מערבב דעה אישית שלך ומביע אותה כאקסיומה.

אתה לא אוהב את העיצוב החיצוני

אתה חושב שהוא מזעזע

אז למה מי שכן אוהב או מוכן להתפשר בעניין הזה אין לו קוים אדומים?

זה כמו שימשהו יגיד שמי שמוכן לריפודי מושבים סטייל פיג'מה עירקית כמו שיש ב- GTI הוא אחד שאין לו קוים אדומים (או שיש לו, בכיסאות).

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
אני מקווה שאני לא צריך להזכיר לך שאצלנו בארץ הקומבינות כל עוד ההבטחה לא כתובה שחור ע"ג לבן בחוזה, היא לא קיימת. לכן אני אישית דואג תמיד שכל מה שסוכם בע"פ יתווסף בכתב בחוזה, אחרת קשה יהיה לנצח קייס כזה בית משפט.

עצוב שיבואן רכב מרכזי בארץ מתנהג כמו אחרון הנוכלים.

גם אם היא קיימת שחור על גבי לבן צמפיון אומרים לך "הכסף כבר אצלנו, אתה מוזמן לא לקחת את האוטו" אחרי שלא עמדו בהתחייבות שהיו כתובות שחור על גבי לבן עם חתימות והכל על הזמנה של S3.

(אחרי שקיבלו את מלוא סכום הרכב 300 ומשהו אלף שקל, לא דמי קדימה או משהו כזה)

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

• תוכן חדש...