Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5420 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כידוע לחלק מגולשי הפורום, בבעלותי גולף GTI בת חצי שנה, שהיא כבר הגולף השלישית שאני רוכש כחדשה מצ'מפיון. את הגולפים תמיד טיפלתי אצל פליקס - והייתי בסך הכל מרוצה מאוד מהמוסך שלהם, קצת פחות מסוכנות המכירות - לכן המשכתי לרכוש בסוכנות המרכזית של צ'מפיון. מהרכבים עצמם תמיד הייתי מרוצה מאוד.

את ה- GTI רכשתי, כאמור, בסוכנות המרכזית, ובמעמד הרכישה קיבלתי הנחה מסוימת ואבזור מסוים, שהיו בסדר, אבל לטעמי האישי - היות שלא ביקשתי מהם טרייד אין, ההנחה יכלה להיות גבוהה יותר. יצרתי קשר עם מישהו בכיר יותר, והובטחה לי הנחה נוספת של 3,000 ש"ח. מאחר שבעצם הכסף כבר עבר אליהם, היה מדובר על החזר.

מאז, מידי כמה שבועות, אני מתקשר לשאול איפה הכסף, והתשובה שאני מקבל היתה תמיד בסגנון "בדרך", "באישור", "זה חריג אז לוקח זמן", וכו'. היום - אחרי חצי שנה - לחצתי קצת יותר וקיבלתי תשובה שונה: מנהל אחד התחלף, השני לא זוכר, לא יודעים מה לעשות. ובכן - אני יודע מה לעשות: לא לסמוך על אף מילה שלהם יותר.

נכון, אני יכול לתבוע אותם בבית המשפט לתביעות קטנות. אבל החלטתי שזה לא שווה את העצבים שלי. אם הם לא מוכנים לעמוד מאחורי המילה שלהם ל- 3-4% הנחה, בפעם הבאה ארכוש את הרכב (בדיוק כמו שעשה עכשיו שותפי, אגב) דרך ליסינג מימוני, מה שמחייב אותם לתת הנחה של 8%, שחלקה תגולגל גם אלי, והם ירוויחו 4% פחות.

נכון, זו אולי נחמה קטנה, אבל הם - רק כשזה נוגע לכיס מבינים. שוב אני מצר על כך שהם היבואן של רכבי VAG, אבל כנראה שאין מה לעשות בהקשר זה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הם יפסידו 4%, אתה תחסוך עוד קצת...אבל מה יהיה במכירה?

רכב שרשום ע"ש חברה (אפילו אם זה לצורך ליסינג מימוני) שווה פחות במכירה ואז מה שחסכת תפסיד ואפילו יותר.

יש אמנם חברות מימון שמציעות ליסינג מימוני והרשם רשום ע"ש פרטי, אבל אלו בד"כ חברות מימון של היבואן עצמו.

מאיפה הבאת את ההנחה של 8% לליסינג?

אתה כותבזאת מידיעה?

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

כן, ה- 8% זה מידיעה. אתה לא רוצה לדעת כמה מקבלים על מאליבו או שברולט אחרת, וזה עוד ללקוחות שהם לא חברות הליסינג הגדולות באמת...

לגבי ההפחתה במכירה - כשנגיע לגשר נעבור אותו (כנראה ממילא בטרייד אין ואז המשמעות מאוד נמוכה אם זה אצל אותו גורם מממן), וכמו שכתבת - לא כל החברות רושמות את זה על שמן.

פורסם

אולי לא שמת לב עד עכשיו,

אבל קיימים עוד רכבים חוץ מ VAG.

מחשבה לעתיד...

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

צ'מפיון באמת עושים המון פאדיחות אתה לא הראשון ולא האחרון,תנסה לקבוע פגישה עם אותו מנהל חדש פנים אל פנים,מנהל סוכנות מרכזית שבה רכשת את הרכב,גם הוא רק אתמול נכנס לתפקיד,אתה מצדך תשב איתו בגג 5 דקות ותסביר לו בצורה יפה את כל הסיפור ושבשביל 3K הם מביישים לקוח שהוציא 3 מכוניות מאצלם ומפרנס אותם יפה מאוד,ושאתה מבחנתך קיבלת מהם הבטחה כחברה ולא כמשהו אישי מהמנהל וזה לא מעניין אותך שהתחלף שם כל העסק,תאיים עליו גם בתביעה(ובאמת בשביל 3K לא שווה לתבוע רק תאיים),אני מאמין שתדבר איתו בפנים הוא יוכל לשחרר לך את הכסף,וכמובן תגיד לו שלא תהיה לקוח שלהם יותר,אני אישית גם היה לי מולם כל מיני בעיות מעצבנות שנסחבו על כלום וזה פשוט חרא לבזבז את הזמן שלך על שטויות....

פורסם
.

את ה- GTI רכשתי, כאמור, בסוכנות המרכזית, ובמעמד הרכישה קיבלתי הנחה מסוימת ואבזור מסוים, שהיו בסדר, אבל לטעמי האישי - היות שלא ביקשתי מהם טרייד אין, ההנחה יכלה להיות גבוהה יותר. יצרתי קשר עם מישהו בכיר יותר, והובטחה לי הנחה נוספת של 3,000 ש"ח. מאחר שבעצם הכסף כבר עבר אליהם, היה מדובר על החזר.

אני מקווה שאני לא צריך להזכיר לך שאצלנו בארץ הקומבינות כל עוד ההבטחה לא כתובה שחור ע"ג לבן בחוזה, היא לא קיימת. לכן אני אישית דואג תמיד שכל מה שסוכם בע"פ יתווסף בכתב בחוזה, אחרת קשה יהיה לנצח קייס כזה בית משפט.

עצוב שיבואן רכב מרכזי בארץ מתנהג כמו אחרון הנוכלים.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

שי, אתה צודק, וכך אני תמיד אומר ללקוחותיי. הסנדלר הולך יחף.

מצד שני, גם התחייבות בע"פ היא התחייבות שצריך לקיים, ובפעם הקודמת שהם "הבטיחו בע"פ" - הם גם קיימו. לכן לא חששתי שהפעם זה יהיה אחרת...

לבקשת שירות הלקוחות שלהם שלחתי פקס שמסביר הכל - נחיה ונראה. אולי כדאי לציין, שלא ביקשתי טרייד אין (שעולה להם הרבה כסף על TSI 160), לא קיבלתי אבזור במתנה, ולא קיבלתי אפילו איתוראן (כפול, שהם מציעים להתקין על חשבונם ללקוחות חוזרים והוא לא זול במיוחד). מכאן הבקשה להנחה סבירה. שלא לדבר על הפחתת המחיר שלא דאגו לעדכן אותי עליה, אבל הנחתי שאולי גם משם נובעת ההנחה שהובטחה לי. אעדכן אם יהיה במה.

פורסם

הי בר.

ראשית אני ממש לא רוצה להישמע ציני מה גם שאני יודע כמה מעצבן זה שמזלזלים בך כלקוח.

זו הייתה בדיוק רוח הדברים שלי בשרשורים נגד היבואן המדובר.

יכול להיות שיש לו מכוניות טובות אך מאידך השירות שלהם לוקה בחסר בכל המישורים.

מה שכן, אני חייב לומר לך שאפו שפרסמת כאן תגובה כזו.

אני מאחל לך שהדברים יסתדרו על הצד הטוב ביותר ותקבל את המגיע לך.

ובאותה נשימה, אולי רצוי באמת לשקול רכב אחר \ לקנות ביבוא אישי .

כפי שאמרתי לא פעם, כוח הקנייה הוא בידי הצרכנים וחרם צרכנים זו לא מילה גסה.

זה מה שאני עושה ותאמין לי , ישנן לא מעט אלטרנטיבות בשוק.

יום אחד שאהיה גדול גם לי תהיה מזארטי גראנד טוריסמו ....

פורסם

אני דווקא חושב ללכת במישור המשפטי.

שלח למחלקת השירות של היבואן מכתב תחת הכותרת "התראה לפני נקיטת הליכים משפטיים" ובו תגולל את הסיפור מתחילתו. בסוף המכתב ציין בסעיף כי אתה מאפשר להם לשלוח לך את ההחזר בתוך 14 ימים ובמידה ולא יפעלו כך, תפנה לבית המשפט. בד"כ זה עובד טוב מאוד.

במידה ולא קיבלת מענה, הגש תביעה בבית המשפט לתביעות קטנות, שם תבקש את ההחזר+ עוגמת נפש ואובדן יום עבודה עקב הדיון. עלות פתיחת תיק היא 1% מערך התביעה. אל תזלזל בכסף ואל תוותר להם.

פורסם

אני לא מבין איך אחרי יחס כזה (ואחרי רכישת 3 רכבים יקרים אצלם) אתה עגיין רוצה להמשיך את ההתקשרות איתן, גם בעקיפין.

לVW יש רכבים מעולים, אבל גם לאחרים יש, אין סיבה להינעל.

פורסם

בר, לגבי האיתוראן חינם תבדוק שזו לא קומבינה של איתוראן. נתקלתי כבר ב 3 רכבים שהציעו לי את ההתקנה חינם בדמי שימוש יותר גבוהים שמכסים את עלות ההתקנה יחד עם הריבית שלה.

לגבי צ'מפיון, חבל שהם לא יודעים להעריך לקוחות. אני הייתי עוזב יבואן שלא מכבד את מילתו.

כשקניתי את הדובלו האחרונה סוכנות המשנה יצרה קשר עם היבואן, ציינה שמדובר בלקוח שקונה את הרכב השלישי שלו מהם וקיבלה עבורי הנחה של כמעט 15% וכל זה עוד בלי שהספקתי לבקש (וכמובן גם רזעקה, רדיו וכל הדברים הרגילים). יבואן כזה עושה חשק לחזור אליו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
כן, ה- 8% זה מידיעה. אתה לא רוצה לדעת כמה מקבלים על מאליבו או שברולט אחרת, וזה עוד ללקוחות שהם לא חברות הליסינג הגדולות באמת...

לגבי ההפחתה במכירה - כשנגיע לגשר נעבור אותו (כנראה ממילא בטרייד אין ואז המשמעות מאוד נמוכה אם זה אצל אותו גורם מממן), וכמו שכתבת - לא כל החברות רושמות את זה על שמן.

חברות הליסינג מקבלות הנחה כזו על הדגמים הפופולרים שנמכרים במאסות.

תשכח מהנחה בסדר גודל כזה על GTI

פורסם

גם לי יש עליהם בטן מלאה.

חיישן טמפ' שהוחלף לאחרונה ושוב מזייף לא מוחלף למרות האחריות - כי זה זיוף לא גדול לטענת המוסך המורשה שהוא גם ספונסר פה בפורום.

אני שקלתי טרייד אין ל-VW חדשה - מכל סוכניות הטרייד-אין קיבלתי את המחיר הכי נמוך על הרכב שלי אצלהם. פשוט ביזיון.

לא רוצה יותר לשמוע על VAGיות. שיהיה יבוא מקביל של יבואן אחר אני אשקול, עד אז התפכחתי יש עוד יבואנים בארץ.

פורסם

לא מעניין מה מקבלים על מאליבו או מזדה 3, מעניין מה מקבלים על גולף GTI כמו שרכשת.

ולגבי "כשנגיע לגשר נעבור אותו", משום מה לא חשבתי שאתה טיפוס כזה...

חוץ מזה שאתה טועה, למרות שהמימון הוא אצל צ'מפיון (אם הבנתי נכון), אז הטרייד אין הוא מול אוטודיל שיורידו גם יורידו לך אם הרכב רשום ע"ש חברת מימון.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תוכן חדש...