Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5418 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
היום הגיע השיק. שום התנצלות לא הגיעה לצידו, או פיצוי (לא כספי) על עגמת הנפש, אף שהסברתי לנציג השירות שהתקשר לפני שבוע שזה יותר חשוב לי מהכסף. אפילו לא מכתב מלווה או פתק. רק שיק בתוך מעטפה.

כנראה שאף אחד שם לא למד קצת מו"מ. אחת הדוגמאות הראשונות שלומדים בפתרון סכסוכים היא על אישה מבוגרת שלא היתה מוכנה להתפשר על סכום התביעה, ובגישור התברר שמה שהיא רוצה זו התנצלות, ולא כסף. כשמישהו קונה רכב ב- 200K, הוא מצפה גם להתנצלות על יחס מזלזל. העיקר שמנהל המותג הולך מאוד לקראת לקוחותיו... הייתי כותב את מה שכתבתי על המחאה, אבל אשמור זאת לעצמי הפעם.

כתבתי לך בעבר בנושא ואני שמח שעדכנת והכסף הגיע, אבל אתה צריך לזכור שמדובר במערכת גדולה מאוד. מטיבען של מערכות כאלו הוא שהדברים הולכים קצת יותר מסורבל ואותו נציג שהבטיח לך שהכסף יגיע הוא לא זה שבפועל מכין את הצ'ק, חותם עליו ושולח אותו. יכול להיות שהוא ביקש שיעבירו את הצ'ק אליו אבל מהנהלת חשבונות ישר שלחו אותו אליך? באותה מידה שאתה מצפה להתנצלות, אולי אותו אחד שהבטיח וקיים מצפה שתתקשר ותודה לו שעמד במילתו?! נראה לי שגם לפקידים, מילה טובה לפעמים גם חשובה יותר מדברים אחרים.

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גו'ני, כל העניין הוא שהנציג לא קיים במשך חצי שנה. תודה מגיעה לו? הוא התחמק מטלפונים שלי במשך שבועות, עד שבסוף מסר את האמת בכלל לשותף שלי. מי שהבטיח את ההנחה היה בכיר יחסית, ולא נציג מכירות או מנהל אולם. הוא אולי התחלף, אחר אולי שכח, אני לא כעסתי על זה, אלא על כך שמרחו אותי חצי שנה במקום לומר לי את האמת (שאז הכל היה נפתר בדיוק תוך שבועיים, כמו שזה נפתר עכשיו). וזה אחרי שהשותף שלי דאג שאותו נציג לא יאבד את העמלה למרות שהוא העביר את ההזמנה למישהו אחר. כאמור, את השותף שלי הם כבר איבדו. לאשתו הוא הזמין אתמול מזדה חדשה (גם בלי תקלות וגם בלי טובות). לגבי - נראה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

סליחה שאני חוזר לנושא על אף היותי עובד אך ממה שהבנתי מאריאל (הסוכן שדאג שתקבל את הכסף) אז הוא לא היה הסוכן שלך,האם זה נכון?

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

• תוכן חדש...