Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5422 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם :)

ברכב של אמי קיה ריו שנת 2004 אנחנו היד היחידה של האוטו הזה יש בעיה בצופר,

הוא פעם עובד ופעם לא עובד, בחוקיות שלא הצלחתי להבין (ככה שזה לא נובע מחום/ קור/ מהירות)

אני נוסע באוטו על בסיס יום יומי ומשתמש (או לפחות מנסה להשתמש) בצופר בכל מיני סיטואציות.

קרו לי כמה פעמים שהצופר לא עבד כמה דקות ופתאום לחיצה אחת כן עבד ומיד אחר כך הוא הפסיק.

אשמח אם מישהו ידע לכוון אותי לאיזה כיוון לפני שנלך למוסך לבדוק את זה, יש לי ידע טכני רב וידע גם באלק׳ ככה שאם זו כנראה בעיה אלקטרונית פשוטה אני אוכל לפתור אותה כנראה (מעדיף כרגע לא לגעת שם בגלל הכרית אוויר)

תודה רבה ושבוע טוב! :)

חלומות גדולים ברכב קטן :wink:

פורסם

אצלי הצופר החליט לא לעבוד בכלל, אקסנט 99.

פיוז תקין, ושנוגעים בממסר הצופר בקופסאת ממסרים בתא מנוע, הצופר עובד.

מה אפשר לעשות ?

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

״ווגיווג״ ורפי תודה, אני אבדוק את החוטים ואת הממסר באותה ההזדמנות :)

אולי אתם יודעים כיצד פותחים את הפלסטיק שמכסה את ההגה ברוב הרכבים? צריך לפרק את הפלסטיקה מסביב להגה? (יש 2ברגים מאחורי ההגה, אני תמיד ממשש אותם בעצירה ברמזורים :-D

תודה רבה! :)

לבחור עם האקסט, תבדוק את המתג עצמו של הצופר.

פורסם

אם יש כרית אויר בגלגל ההגה, אז אל תיגע בזה כי צריך לבצע פרוק כזה עם ידע כדי לא לגרום בטעות לפיצוץ כרית האויר או לתקלה אקראית שתדליק את נורת תקלת כרית האויר עם ניטרול המע'.

בברכה - רפי לין

פורסם

תודה רפי! :)

באמת לא כדאי שאני אתעסק עם זה, אני אחפש היום מקומות שיוכלו לטפל בזה.

יום טוב!

• תוכן חדש...