Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נוזל קירור מגאן 2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5378 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת איזה נוזל קירור מתאים לרכב.

החליפו ברכב לפני שלוש שנים נוזל והגיע הזמן למלא, האם מים ירוקים או אדומים יעשו את העבודה ?

או צריך שכל הנוזל יהיה זהה לנוזל שיש במערכת?

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כמו שצויין בשרשורים הקודמים, בשום פנים ואופן אין לערבב בין נוזלי קירור מסוגים שונים, אם הנוזל ישן וגם קיים חוסר יש לרוקן את כולו לבצע שטיפה למערכת ולהוסיף נוזל חדש.

פורסם

אתה יכול להוסיף מים רגילים/מזוקקים אם זה רק זמני עד שתחליף את הכל אז כן, אבל זמני הכוונה למס' ימים בודדים וכמובן אם לא חסר לך הרבה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מישהו מוכן לתת תשובה עניינית לגבי נוזל חליפי טוב.

נכנסתי לחנות חלפים יש להם נוזל צהוב ליטר וחצי תרכיז. אך הדבר היחיד שרשום זה g12 ולא כמו מה שרשום לפי הגדרות החברה.

שאלתי במוסך הראשי אמרו לי שצריך שש ליטר והמחיר הוא 28 שקל לליטר שזה פי שלוש ממים אדומים.

הרכב אינו חדש האם יש חומר תחליפי איכותי שיעשה את אותה עבודה ויהיה במחיר סביר???

פורסם

מה גם שהנוזל הוא תוצרת פז . מה מיוחד כל כך בנוזל שחייב להשתמש בו?? מה התופעה של שימוש בנוזל אחר שיכול להופיע? מה ההבדל בין נוזל ירוק לאדום ולצהוב??

פורסם

למה החליפו נוזל קירור? אאל"ט הוראות היצרן (שנראות מוזרות משהו) הן שהנוזל הוא לכל החיים.

בכל אופן, הייתי מנסה לרחרח בגוגל מהו הנוזל המקורי של היצרן. הייתי מהמר שמדובר בנוזל של חברת TOTAL.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תשקיע בסופו של יום המערכת היא מערכת סגורה ואותו עיקרון הוא בכל המערכות קירור השאלה באיזה חומרים משתמשים. לחברה יש אינטרס ברור לשימוש בנוזל. שלהם כלכלי . הנוזל צריך החלפה על פי הוראות יצרן כל חמש שנים ולא לכל החיים.

השאלה היא מקצועית באיזה נוזל חליפי ניתן להשתמש? ולא אם ללכת ולקנות ב 200 שקל מים.

פורסם

1. הנוזל המקורי הינו glaceol rx type d תוצרת elf לא חושב שניתן להשיג בארץ.

2. כדאי להשתמש בנוזל שנמכר במוסכים המורשים תוצרת פז.

3. במערכת קירור ריקה נכנסים אם אני לא טועה 7 ל'.

4. ממש לא כדאי לך להשתמש בשום נוזל שאינו נוזל קירור, גם כמה ימים יכולים לגרום להופעת קורוזיה וקויטציה.

פורסם

מה לגבי נוזלי הקירור שנמכרים בחניות הרגילות G12 ונוזל של פרסטון אדום ירוק וכו?

הכוונה לנוזל שלא עולה 30 שקל לליטר (לא מוצדק) כלמור עוד 300 שקל לחליף נוזל קירור

• תוכן חדש...