Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נוזל קירור מגאן 2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5385 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב שהנוזל ברנו ובכל רכב צרפתי שונה מנוזלים אחרים ,כיוון שהאקלים שם די קיצוני באיזור אחד למישנהו,ובהתאם לעונות השנה,והוא עומד בתקנים המחמירים שם, ויש כמה פרמטרים מאוד חשובים,כגון,נקודת רתיחה,נקודת קיפאון,ריכוך המים,מניעת קורוזיה וחלודה ובכך מגינים על מעברי המים והצנרת,אין לי ספק שהדרישות מנוזל קירור בסקנדינביה,שונות מהדרישות בצרפת.

תאמין לי בסופו של דבר,ובלי שתרגיש אתה תשלם יותר.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קודם כל לא הייתי מאמין לחברה שרושמת על נוזל אחד שהוא עומד בכ"כ הרבה תקנים שונים.

דבר שני ממש לא כל מוסך משתמש בנוזלי קירור של פרסטון לא שהם שווים משהו כן, אבל מוסכים משתמשים גם בנוזלים שעלותם 6 שקלים לג'ריקן ואתה יכול להבין לבד למה הם שווים.

רנו ובכלל יצרנים צרפתים לא משתמשים בנוזלים אקזוטיים ולרוב אין ממש הבדלים בנקודות רתיחה וכל זה, לרוב ההבדל בין הנוזלי קירור הוא בסוג החומרים שמונעים קורוזיה והשפעתם על מתכת כזו או אחרת.

לפי מה שאמרתי גם מקודם הנוזלים של פז מעולים עושים את העבודה מצויין וזה דבר שמוכח כבר שנים אז למה לחפש כל מיני תחליפים זולים.

פורסם

והחברה הזו ממש זולה ופשוטה לא?

הנוזל עומד בתקנים והוא תואם לנוזל המקורי של הרכב,

הנוזל של פז הוא לא מקורי הוא פשוט אושר על ידי קרסו.

אתה נותן פתרונות לא ענייניים, וכך תחזוקת רכב תהפוך ללא משתלמת עדיף כבר לקנות רכב חדש.

אם החומרים היו כאלו לא טובים לא היו משתמשמים בהם למשך שנים.

פורסם

הנוזל הזה בספק רב עומד בתקן, הנוזל של פז אמור לעמוד בתקן ככה או ככה הוא עושה את העבודה וזה דבר מוכח בשטח.

אני לא רואה איפה התחזוקה של הרכב לא משלמת בקניה של נוזל קירור בעלות של 150 ש"ח לנוזל שצריך להחליף פעם בכמה שנים.

אנשים בוכים כמה שרנו זה חרא וכמה שהם מתחממות, זה הכל סיפורים של אנשים קמצנים שם בטיפול פעם בשנה הולכים לשטחים כדי לחסוך עוד 20 שקל.

אני רק המלצתי על סמך נסיון, מבחינתי אתה יכול לשים שתן של גמלים ברדיאטור הוא גם אותו צבע כמו הנוזל של רנו אז אוליי הוא עומד בתקן. רק אחרי זה שלא תתפלא למה הרידאטור נסתם או המשאבת מים הלכה.

פורסם
הנוזל הזה בספק רב עומד בתקן, הנוזל של פז אמור לעמוד בתקן ככה או ככה הוא עושה את העבודה וזה דבר מוכח בשטח.

אני לא רואה איפה התחזוקה של הרכב לא משלמת בקניה של נוזל קירור בעלות של 150 ש"ח לנוזל שצריך להחליף פעם בכמה שנים.

אנשים בוכים כמה שרנו זה חרא וכמה שהם מתחממות, זה הכל סיפורים של אנשים קמצנים שם בטיפול פעם בשנה הולכים לשטחים כדי לחסוך עוד 20 שקל.

אני רק המלצתי על סמך נסיון, מבחינתי אתה יכול לשים שתן של גמלים ברדיאטור הוא גם אותו צבע כמו הנוזל של רנו אז אוליי הוא עומד בתקן. רק אחרי זה שלא תתפלא למה הרידאטור נסתם או המשאבת מים הלכה.

לשם שינוי אני מסכים איתך ב 100 אחוזים

• תוכן חדש...