Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

GMC SAFARI עם מערכת גז

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

כבר הרבה זמן אני רוצה לקנות רכב מסוג זה (ספארי או אסטרו) מכיון שצאיכת הדלק של מכוניות אלו ענקית

הבנתי שיש אפשרות לבר לה את מערכת ה גז

האם זה אפשרי ?

איך זה מתבטא בצריכת הדלק ?

(אני מתכוון שזה יהיה הרכב המשפחתי שלנו - לי יהיה רכב קטן )

תודה

פורסם
שלום

כבר הרבה זמן אני רוצה לקנות רכב מסוג זה (ספארי או אסטרו) מכיון שצאיכת הדלק של מכוניות אלו ענקית

האם זה אפשרי ?

תודה

לחבר שלי היה בדיוק ספארי שהוסב לגז,עבד לו מצויין,בנוגע לצריכת הדלק זה עניין פשוט עם פול טנק של רכב מספיק לדוגמא ל500ק"מ אז עם הגז הוא יספיק ל500 ק"מ גם כן אבל התדלוק של הפול טנק יהיה זול יותר,פשוט ליטר גז זול פי 2.5 מליטר בנזין או סולר

פורסם

קנה רכב כזה רק אם מערכת הגז הותקנה כחוק רשומה ברישיון הרכב והרכב עשה לפחות 50,000 ק"מ בנסיעה במערכת ,וכל זה כדאי שתקנה רכב שחבלי הלידה פחות או יותר הסתימו אצל הבעלים הקודם במידה והרכב נימצא אצל בעליו תקופה קצרה אני לא ההיתי קונה אותו כלל.

גילוי נאות היה לי רכב שכזה מודל 97 נסעתי על גז כ 60,000 ק"מ ומכרתי את הרכב היו הרבה בעיות בעקבות מערכת הגז לפני כ5 שנים .

שלום

האם זה אפשרי ?

תודה

הרכב נמכר ועכשיו יש חלקים למכירה

פורסם
לחבר שלי היה בדיוק ספארי שהוסב לגז,עבד לו מצויין,בנוגע לצריכת הדלק זה עניין פשוט עם פול טנק של רכב מספיק לדוגמא ל500ק"מ אז עם הגז הוא יספיק ל500 ק"מ גם כן אבל התדלוק של הפול טנק יהיה זול יותר,פשוט ליטר גז זול פי 2.5 מליטר בנזין או סולר

זה לא נכון! נסיעה על LPG צורכת כ-15% יותר גז. מניסיון.

כלומר, אם המכונית צורכת ליטר אחד לכל 10 קילומטרים על בנזין, צפה ל-8.5 ק"מ/ל' גפ"מ.

בהצלחה!

• תוכן חדש...