Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5394 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי אתמול (רביעי) הודעה שהיום ביום חמישי ישלח אליי מייל עם כניסה למערכת תורים לבחירת שעה ותאריך...

עדיין לא קיבלתי שום מייל, אני צריך לדאוג???

או להעביר את הטיפול בנושא הלאה? אליך אולי??? או מה לעשות???

• תגובות 608
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גם אני כמו לאוניד, קיבלתי אתמול הודעה למייל שאקבל זימון ביום חמישי אבל זה לא הגיע, מציע שלא תשלחו הבטחות שווא.

וקצת מתמטיקה:

נניח 3000 איש ב-5 ימי מיונים = 600 איש ביום = 60 איש בשעה (נניח שתעבדו 10 שעות ביום בארגון מושלם) = איש לדקה.

בתחנת הג'ימקאנה זה עוד אפשרי, דקה להקפה אחת בודדת (ולצאת מהר מהר מהאוטו).

גם קארטינג קצת קשה לעשות נניח חמישה במקביל בחמש דקות.

כדאי שתבדקו ותיערכו בהתאם כדי שלא יהיו תורים ארוכים, סביר שיש פתרונות, כמו מספר מסלולי קארטינג שונים שיפעלו במקביל, וינגייט מספיק גדול?

פורסם

יש פה מישהו שהצליח להרשם ליום מיונים ספציפי ויודע יום ושעה שבהם הוא צריך להגיע?

כל הסיפור הזה מתחיל להשמע לי כמו תרמית אחת גדולה (למזלי שלמתי בפייפאל ויש לי אפשרות לבטל את התשלום).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אני קיבלתי אתמול מייל ולינק לדף שאפשר לי לבחור יום ושעות מועדפות.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
קיבלתי אתמול (רביעי) הודעה שהיום ביום חמישי ישלח אליי מייל עם כניסה למערכת תורים לבחירת שעה ותאריך...

גם אני באותו מצב. הבטיחו שישלחנו עד אתמול ולא שלחו.

מה עושים?

פורסם

כל הסיפור הזה מתחיל להשמע לי כמו תרמית אחת גדולה (למזלי שלמתי בפייפאל ויש לי אפשרות לבטל את התשלום).

אל תיסחף, אתה רואה שיש פה גב רציני ולא איזה פרטאץ'. בכל מקרה - חבר שלי קיבל זימון ונרשם ליום ושעה ספציפית,

אני משום מה קיבלתי את המייל התראה שיגיע זימון אבל הוא לא הגיע נכון לעכשיו..

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם
חבר'ה מה יהיה

אני מחכה לתשובה וזימון כבר שלושה שבועות

דיברתי עם החברה שלכם בטלפון איזה 5 פעמים בשלושה שבועות האחרונים ...

אגב אחלה שירות הם נותנים מאוד נחמדים

אמרו לי שיחזרו אלי עם הסבר וזה ודיברתי עם מישיה ביום שני ה23 לחודש אני חושב והיא אמרה לי שאני אמור לקבל ברביעי ....

ולא קיבלתי ...

מה יהיה ? אני מתחיל להיות לחוץ עוד מעט אני גם לא אוכל להירשם....

מקווה שתחזרו אלי מהר ותודה מראש

0503888456

יהונתן ארמן

[email protected]

יהונתן אני אעביר את הפרטים שלך ואדאג שיצרו איתך קשר, רק לא הבנתי נרשמת ? או שאתה רוצה להירשם ? הזנת את כל הפרטים ופרטי החיוב (כרטיס אשראי).

פורסם

אהלן לאוניד,

בדוק בבקשה בדואר הזבל ייתכן והזימון נמצא שם, במידה ולא שלח לי הודעה פרטית עם כתובת המייל, שם ומספר פלאפון ואדאג שיחזרו אליך באופן אישי.

פורסם
גם אני כמו לאוניד, קיבלתי אתמול הודעה למייל שאקבל זימון ביום חמישי אבל זה לא הגיע, מציע שלא תשלחו הבטחות שווא.

וקצת מתמטיקה:

נניח 3000 איש ב-5 ימי מיונים = 600 איש ביום = 60 איש בשעה (נניח שתעבדו 10 שעות ביום בארגון מושלם) = איש לדקה.

בתחנת הג'ימקאנה זה עוד אפשרי, דקה להקפה אחת בודדת (ולצאת מהר מהר מהאוטו).

גם קארטינג קצת קשה לעשות נניח חמישה במקביל בחמש דקות.

כדאי שתבדקו ותיערכו בהתאם כדי שלא יהיו תורים ארוכים, סביר שיש פתרונות, כמו מספר מסלולי קארטינג שונים שיפעלו במקביל, וינגייט מספיק גדול?

כמו שכתבתי ללאוניד,

בדוק בבקשה בדואר הזבל ייתכן והזימון נמצא שם, במידה ולא שלח לי הודעה פרטית עם כתובת המייל, שם ומספר פלאפון ואדאג שיחזרו אליך באופן אישי.

לגבי המיונים, ישנם מספר תחנות שבהם לא יהיה תחנה אחת אלא כמה בדיוק מהסיבה שציינת, אל דאגה.

פורסם

שלום, קיבלתי את המייל של הכניסה למערכת ההרשמות אבל כשאני לוחץ על קישור הוא נותן לי שגיאה.

מה אפשר לעשות בנושא?

פורסם

redroze פנית אלי באופן אישי ואמרתי לך שאטפל בנושא ואעביר את פניתך למוקד ואדאג שיחזרו אליך.

בנוסף גם כאן וגם בפייסבוק אתה יכול לראות שמספר גדול של אנשים קיבל זימון, דפדף אחורה מספר דפים.

לא מכובד ואפילו פוגע באופן אישי שאתה כותב כאן את המילה "תרמית", יש לי שם וחיים חוץ מפורמולה ישראל ואתה קושר אותם במילה "תרמית", סתם לידעתך, תחשוב על זה.

כפי שכתבתי רוב האנשים קיבלו זימון ישנם כאלו כמוך שלא קיבלו מסיבות כאלו ואחרות שכרגע בבדיקה, לא עזבנו אתכם או נעלמנו אנחנו כאן עונים לכם וגם בפייסבוק ובמוקד הטלפוני.

ביום ראשון תוכלו ליצור קשר עם המוקד ובמידה ולא נסתדר עם זימון דרך המייל תוכלו לסגור את הזימון טלפונית.

פורסם
גם אני באותו מצב. הבטיחו שישלחנו עד אתמול ולא שלחו.

מה עושים?

פורסם
שלום, קיבלתי את המייל של הכניסה למערכת ההרשמות אבל כשאני לוחץ על קישור הוא נותן לי שגיאה.

מה אפשר לעשות בנושא?

נסה בבקשה להשתמש בדפדפן אחר בכדי לפתוח את המערכת.

במידה ולא הצלחת תתקשר למוקד 3837* ביום ראשון ויעזרו לך טלפונית לפתור את הבעיה.

סוף שבוע נפלא

פורסם
יהונתן אני אעביר את הפרטים שלך ואדאג שיצרו איתך קשר, רק לא הבנתי נרשמת ? או שאתה רוצה להירשם ? הזנת את כל הפרטים ופרטי החיוב (כרטיס אשראי).

תודה על התגובה גם התקשרו אלי אבל לצערי לא יכולתי לענות

נרשמתי מבין הראשונים מקווה לשמוע מכם ביום ראשון

• תוכן חדש...