Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5398 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רציתי להודות לכולם ולעדכן; לפני כשעתיים הוזמנה לה פאביה 1.4MPI ידנית במבצע של ה69אש"ח.

נכון שזה לא 100כס, ונכון שזה VAG.

אבל

מלכתחילה שללתי אותם על שנתיים אחריות, ומפרט קצת חלש.

ב70K הקטע של האחריות הרבה פחות מפריע (בוא נגיד שההנחה מהמחירון תכסה חס וחלילה תיקון כלשהו), ומנוע ה 1.4 הותיק הרבה יותר אמין מאשר הTSI החדשים. אפילו שהם הרבה יותר .

את הפער בין 86כס ל100כס אפשר לצמצם עם צ'יפצ'ופ קטן של UPSOLUTE בעלות יחסית נמוכה אם ארגיש מחסור בכוח.

..ו70K משאיר לי הרבה עודף בכיס.

לעניות דעתי עשיתי את הבחירה הנכונה, ואני מאוד מקווה לא להתאכזב בעתיד הקרוב.

שוב תודה לכולם על העזרה :-)

נ.ב.

בורה 2001 למכירה :-P

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תתחדש!

לדעתי עשית בחירה טובה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

תתחדש,

הצ'יפ לא יצמצם כלום מלבד את המינוס של המוכר שלו.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

david86, תודה, 29/9 הוא נכנס לארץ.. שבוע~שבועיים אחכ.

BlackSmack, עדכון תוכנת מיפוי, או "התקנת צ'יפ" בשפת העם. מוסיף הרבה לרכבים [באמת] ספורטיביים עם טורבו וכהנה, מוסיף ממש קצת (פחות מ10%) לרכבים אטמוספריים כמו הפאביה 1.4. אבל זה מצמצם *קצת* את הפער עד ל100כס. ממש קצת.

Fitch, בסופו של יום הגעתי למסקנה שאני רודף אחרי משהו ש(כמעט) לא קיים ותכלס שום רכב בתקציב המוגדר לא יתן לי את מה שאני מחפש, משם רק הוחלט "להתפשר" על העסקה הכי משתלמת. ותכלס הפאביה ב69 היא כזו. (כרגע).

אם, ב"ה, סמל"ת יתעשתו לפני שאקבל את הפאביה ויתנו משהו ששווה להסתכל לכיוון שלו - אני לא אהסס. אבל נכון להיום אין משהו שאפשר לקנות בסגמנט הזה שיהווה עסקה יותר טובה מהפאביה.

edanj, דווקא החבר'ה בE&A חושבים טיפה אחרת, אמנם זה סוסים ממש בודדים אבל עדיף מכלום, לא? :lol: טוב נו זה עדיין באוויר. את האוטו עוד לא קיבלתי אין מה לחשוב על שיפורים.

MiT5, ידידי, 87K למולטי אייר זה בערך 23K פחות ממה שהיא עולה, תמצא לי סוכנות שתמכור במחיר כזה ואני קונה מחר :lol:

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

חברים, החלטתי להקפיץ בעקבות תהייה קטנה שיש לי, כל עוד לא קיבלתי את הפאביה אפשר להחליף לרכב אחר.

כמו שחלקכם (כנראה) יודעים, היונדאי ולוסטר הושקה ממש לפני ימים מספר, על הנייר מדובר באחלה עסקה.

את הדרישות הראשוניות שלי היא מקיימת חוץ מהמחיר וזה שהיא קצת יותר גדולה מסופר-מיני.

היא לא VAGית, יש לה המון פוזה, מספיק כ"ס להתמודד עם כל מזגן וכל עלייה, ובקיצור אין כמעט שום דבר שלילי להגיד עליה כל עוד מתייחסים למחיר שבו היא מוצעת.

(חוץ מזה שאבא שלי עדיין מזמר שקוריאני זה לא רכב, אבל זה בסדר, הוא מדור אחר)

אם להשאוות ישירות לפאביה, ליונדאי יש:

+מנוע יותר חזק

+טונות של אבזור

+פוזה

+רכב שהושק רק השנה, לעומת הפאביה בת ה5 עם מנוע בן 17 (תסלחו לי אם הגיל לא מדוייק)

+אקסטרה שנה אחריות

+זה לא צ'מפיון

+בביטוח אין דרישת מיגון מוגזמת כמו לפאביה

+/-בביטוח אולי הפרמיה תהיה יותר גבוהה

+/-(כנראה) צריכת דלק יותר גבוהה [ה(כנראה) הוא בגלל שע"פ נתוני מפרט, הוולוסטר אפילו יותר חסכונית.. ככה שאין לדעת]

+/-היא לא גרמניה, אולי יש בזה משהו, אולי לא.:?

-מחיר יותר גבוהה

זה בערך רשימת היתרונות\חסרונות שאני יכול לחשוב עליהם.

המחיר היותר גבוהה מקוזז במעמד הקניה בזה שבטרייד-אין כלמוביל נותנים 6000ש"ח יותר ממה שצ'מפיון הציעו, יש אקסטרה שנת אחריות, ופריסת תשלומים עד 60 חודשים.

במעמד המכירה (בעוד כ3 שנים או משהו בסגנון) אני מאמיון שלולוסטר יהיה יותר ביקוש ומחירון יותר גבוהה. עם זה שהיא רכב חדש לגמרי ופאביה MPI תיחשב דינוזאור עתיק בגלל מנועי הTSI.

ולמיקוד השאלה:

מחירה של הפאביה כ71K על הכביש עם מיגון (איתוראן)

הולוסטר 112K על הכביש עם מיגון (קודנית + 2 כספות)

בכלמוביל נותנים 6K יותר בטרייד אין, אבל הריבית של המימון כנראה תקזז את ההפרש הזה.

אם כך, בהתחשב בהבדל של 41K. שזה סכום מאוד מכובד בפני עצמו, אבל ישדרג את חווית הנהיגה בכמה וכמה רמות,

הייתם הולכים על הולוסטר?

או שאני משוגע בכלל לחשוב על זה?

שוב תודה

פורסם

לדעתי לא הייתי משדרג ליונדאי מדובר על רכב שעושה פחות מליטר ל10ק"מ.

במבחנים יצא בין 8.7 ל 9.5 , לא משהו בכלל, ראיתי שהחיסכון מאוד משנה לך. חוץ מזה היא יפה מאוד בטוח תיהיה מיוחד אך עדיין עדיין , לא מדובר ברכב הכי משתלם שאפשר למצוא! (לפי דעתי!)

נראה לי שהפתרון בשבילך יכול להיות פולו החדשה 3 דלתות 84,900 ש"ח [ 3 דל' מערכת מולטימדיה, גלגל הגה,ידית הילוכים ובלם יד בציפי עור, אופציה לגג פנוראמי נפתח (בתוספת תשלום למיטב הבנתי 5K) ] רכב נוסף הוא האיביזה שיגיע יפה יפה במכיר דומה , אחרון לדעתי לנציה אפסילון 100K ללא יותר מידי תוספות אם בכלל ...

בברכה

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

אני יודע שאני לא קשור, אבל הייתי ממליץ לך לשקול את הפולו יאנג במבצע של צ'מפיון. ולגבי הפונטו איבו, יש מבצע לגירסא עם כ"ס מועטים - הייתי ממליץ שתבדוק.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

הפולו 3 דלתות עם כל התוספות גג פנורמי מערכת מולטימדיה וכו׳ זוהיא פולו יאנג והיא עולה 93,000 94,000 ש״ח היום הייתי בסוכנות זה המבצע כמו כן מדובר על גירסת לימיטד משהו כמו 150 בארץ וזהו.

פורסם

תודה על העצה, אך הפולו יאנג לא באה בחשבון; מדובר באותו מנוע ואותו גיר של הפאביה ב69K (שאותה כבר הזמנתי, ואמור לקבל בסוף החודש אם דעתי לא תשתנה), אך בתוספת פרמיה של 15K על קצת איבזור.

פונטו איבו גם לא קשורה, 79K (במבצע) ל77כס לא יפוצה ע"י שום רמה של איבזור. לא מבחינתי. על זה כבר דיברתי לפני 2 עמודים :wink:

ד"א יעקוב הוולוסטר הציגה פחות מ1:10 במבחני רכב קשים, זה אקסטרים לכל רכב.

לדוגמא המבחן של קארזפורום על אסטרה טורבו עם 1:7.25.

בהחלט לא מדובר על צריכה משולבת תחת תנאים "רגילים" אלא תחת התגרזנות. אני מאמין שאפשר להוציא ממנה 1/12 ואף יותר די בקלות.

באחד מהמבחנים דובר על 1/16.7 משולב במצב רגוע..

• תוכן חדש...