Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5440 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם חברים,אם כבר קראתם את הפוסטים הקודמים שלי ואם לא :

בגלל טעות המוסך נהרס לי ראש מנוע,המוסך לקח אחריות והכל.

היום הרכב חזר לרשותי לאחר שהחליפו לו טיימינג+רצועת מנוע+מחזירי שמן+שסתומים+שמן מנוע.

משום מה איך שיצאתי מהמוסך הרגשתי שיש משו משונה,וזה רעש דיזלי שבוקע מהמנוע.

תוך שניות עשיתי פרסה וחזרתי למוסך , שם הוסבר שלי שמכייון שיש שסתומים חדשים וזה אז הם צרכים לקבל שמן ואז הרעש יפסיק,הוא אמר לי שתוך 500 ק"מ הרעש יעלם.

רציתי לדעת האם יש אמת בדבריו.

חוץ מזה הרכב נוסע מצויין מאיץ טוב וולא טוב בעיות מיוחדות.

יפני זה הכי אחי

פורסם

לא 500 קילומטר , לא 50 מטר ולא 5 מטר!

חזור למוסך, ועמוד על זכותך לקבל מנוע תקין ושקט, ואל תתן שינערו אותך !

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

עבדו עלי ? , לפי דעתכם עד יום ראשון אני יוכל לסוע באוטו? ( לא יגרום נזק? )

אגב מדוע המנוע עושה רעש?

חלק אמרו לי שלשסתומים לא מגיע שמן עד הם דופקים וכתוצאה מזה הם נסדקים גם.

חלק אומרים יש הלך בלוק מנוע.

איני יודע מה לגיע לבעל המוסך ..

חוץ מזה שיש רעש אין יותר מידי דברים להגיד לו.

בנתיים עשיתי נסועה מאז תחילת היום של כ-70 ק"מ והרכב משמיע רעשים כמו של דיזל,אני נכנס לרחובות ומרגיש כאילו אני נוסע במונית.

יפני זה הכי אחי

פורסם

כמו שלי נראה, בסוף עוד יאשימו אותך בנזק שנגרם - הרי נסעת ברכב 500ק"מ למרות שהיו רעשים מוזרים.....

גם במרימי שסתומים הידראולים זה עניין של מספר שניות עד שהם מקבלים שמן.

פורסם

מנהל המוסך לא עונה לי,אני ילך יום ראשון,בנתיים אשמח לדעת מהם הגורמים לרעש הדיזל, ובעיקר מה הנזק שנגרם כתוצאה מזה.

אשמח לעזרתכם , נראה לי המוסך לא רק שהרס לי את הראש מנוע, הוא גם הרס את המנוע עצמו.

אגב מדובר במוסך מורשה UMI

יפני זה הכי אחי

פורסם

ממש המזל שלי בקנטים,השקעתי את כל הכסף שלי במוסך מורשה בידיעה שזה המקום הכי טוב בו ניתן לטפל ברכב שלי.

הגעתי למצב שהחשבון בנק שלי עם 50 שקל + וביום שני הקרוב אני מתחיל את לימודי העתודיים. ללא כל שקל ובעיקר עם רכב שנהרס כליל על ידי מוסך מורשה.

חשבתי שאולי לתבוע את המוסך,אך זה יהיה טיפשי כי המוסך הודה בטעות והסכים לתקן,הבעיה שהתיקון היה שהרכב יסע אך לא בנוחות שמקודם .

יפני זה הכי אחי

פורסם

לא צריך להכליל,לא כול המורשים לא מקצועים,ולא כולם מנסים לעבוד עליך.

אני דווקא מאוד מרוצה ממורשה של פיאט "פטין".

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בהחלט לא מכובד לעשות הכללות אבל בהחלט אפשר לומר שמדובר ברוב המורשים. גם אני יכול להעיד שבריכבי בטיפול פשוט של כולה החלפת שמן מנוע + פילטר שמן בלבד גיליתי מייד עם יציאתי מהמוסך המורשה שהוכנסה כמות של שמן מעט מעל המקסימום משהו כמו חצי סנטים. מכיוון שאני דיי מבין בתחום לא רצתי להיתבכיין כי חצי סנטים זה לא נורא אבל בהחלט מקומם שזה מצביע על זילזול כלשהוא באיכות הטיפול. הרכב חדש ובאחריות כך שאין לי הרבה ברירות.

:)
פורסם
לא 500 קילומטר , לא 50 מטר ולא 5 מטר!

חזור למוסך, ועמוד על זכותך לקבל מנוע תקין ושקט, ואל תתן שינערו אותך !

בברכה

צביקה

צביקה צודק, אין סיבה לשחרר רכב עם רעשי מרימים הידראוליים

חזור למוסך

פורסם

אם הוחלפו שסתומים זה כי כנראה הייתה התנגשות של השסתומים עם הבוכנות, לא ציינתה אם החליפו גם אותם. כי אם היה מפגש ולפי התאור שלך זה כנראה מה שקרה, אז כנראה שנגרם גם נזק לבוכנות. וכמו שכבר נאמר פה, צריך לבדוק תפקוד של משאבת שמן. נסיעה עם חוסר שימון בראש מנוע תגרום לשחיקה של גל הזיזים והמרימי שסתומים והתחממות של הראש. ממש לא מומלץ לסוע במצב שלך, אפילו לא להניע את הרכב עד לבדיקה מקצועית ומציאת הסיבה לבעיה.

SUZUKI Ignis Sport

• תוכן חדש...