Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

היום (26/7) הפורום חוגג 9 שנים !

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5441 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פייייי!!!

מזל טוב לנו! :bday:

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

רגע, זה אומר עכשיו שצריך להרים את מנהלי הפורום 9 פעמים על כסא? :wink:

בכל מקרה, אני יכול להגיד שלמדתי הרבה מהפורום המדהים הזה, והוא נהפך לחלק משגרת חיי (למגינת ליבה של החברה) :-D

מזל טוב לבית המוטורי של כולנו-מי ייתן ושנקרא פה רק הודעות משמחות של משתמשים, ללא הרבה בעיות טכניות וללא ויכוחים על מה יותר טוב-צרפתיות או יפניות (היום נוכחתי לדעת שכשאתה קונה צרפתית אתה מקבל מנוי לכל החיים לגרר צמוד, אבל נעזוב את זה בצד :twisted: ).

תנהגו בזהירות, ושאו ברכה-ואולי ניפגש על הכביש עם מדבקת הפורום (מתי היא תצא לפועל :?: ).

מתן.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מזל טוב גדול...אני קורא פה משהו כמו 5 שנים- תמיד יש פה משהו מעניין לקרוא ולמדתי מכאן המון.

לפחות 4-5 פעמים ביום אני פה.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

כן, כיאלו רק אתמול זה התחיל :roll:

נרשמתי לפורום הרבה זמן אחרי שגיליתי אותו, אחרת יכלתי להיות בין הראשונים שהצטרפו במהלך 2002 :lol:

פורסם

כנ"ל. אני חושב שהיוזר הראשון שלי נפתח ב 2002 עד ששמר האכזר נעל אותו אחרי שכתבתי את דעותיי על צרפתיות 8)

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
כנ"ל. אני חושב שהיוזר הראשון שלי נפתח ב 2002 עד ששמר האכזר נעל אותו אחרי שכתבתי את דעותיי על צרפתיות 8)

איתמר.

כנ"ל... היוזר הראשון היה ב2002 אחרי כמה חודשים ספורים שהפורום היה קיים.. :roll:

שמר, גיא, עומר, אריאל ועוד כל מיני מנהלים שהיו פה פעם.

מצחיק שבהתחלה של הפורום הכרתי אישית את רוב האנשים שכתבו פה.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

9 שנים זה הרבה זמן, יאללה מיצינו, בואו נקפל הכל ונחזור לYNET :)

המון המון המון מזל"ט, אני נהנה לראות את הפורום פורח.

haters will hate

פורסם

עזוב אותך YNET, בוא נחזור ל IOL :)

מזל טוב !

:)

נ.ב. אני בהלם איך שהזמן רץ, בתור אחד הנרשמים הראשונים לפורום (28.7.2002) אני זוכר את הלינק שנשלח אליי במסנג'ר ע"י אחד מהמקימים לבדוק איזה אתר חדש שמנסים להריץ :)

חבל שרוב רובם של -30-20 (פלוס מינוס) האנשים הראשונים כבר לא כותבים כאן או כותבים לעתים רחוקות.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני רוצה שלמען ההגינות, יאורגן מפגש בפתח תקווה, במאפיה של הבייגלה באמצע הלילה, אבל לחכות שאגיע לביקור, אני מבטיח להביא חברים יקרים שנעלמו מדפי הפורום.

haters will hate

• תוכן חדש...