Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

היום (26/7) הפורום חוגג 9 שנים !

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5441 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבל שרוב רובם של -30-20 (פלוס מינוס) האנשים הראשונים כבר לא כותבים כאן או כותבים לעתים רחוקות.

מסכים איתך, אפשר ללמוד מהם המון.

איציק - הייתי בטוח שאני אראה את הלוגו הראשון של הפורום ולא איזו תמונת יומולדת!

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני רוצה שלמען ההגינות, יאורגן מפגש בפתח תקווה, במאפיה של הבייגלה באמצע הלילה, אבל לחכות שאגיע לביקור, אני מבטיח להביא חברים יקרים שנעלמו מדפי הפורום.

בנצי בנצי, החזרת אותי אחורה לתקופה ששכחתי. השמועה אומרת שאתה לא יכול לחזור לישראל בגלל דו"חות של סוויפט כחולה :lol:

אחרי המאפיה נוסעים לדרך אם המושבות ל"בדיקת יכולת", אני זוכר שהוולקן קיבלה דו"ח חניה משוטרים שהגיעו ולא היה להם מה לעשות נגדנו.

בשעה מאוחרת זו אחרי שהילדה העירה אותי אני מנסה לשחזר כל מה שהשתנה אצלי ב- 9 השנים שהפורום קיים. מצב אישי, מקצועי, מכוניות שהיו, מקומות בהם הייתי...חתיכת תקופה.

מזל טוב לכולנו.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

מזל טוב !!!

איזה שינוי, שנת 2003 "יש לנו 735 משתמשים רשומים" , שנת 2011 "חברים: 80,749" :)

אודי A4

דימה.

פורסם
בנצי בנצי, החזרת אותי אחורה לתקופה ששכחתי. השמועה אומרת שאתה לא יכול לחזור לישראל בגלל דו"חות של סוויפט כחולה :lol:

אחרי המאפיה נוסעים לדרך אם המושבות ל"בדיקת יכולת", אני זוכר שהוולקן קיבלה דו"ח חניה משוטרים שהגיעו ולא היה להם מה לעשות נגדנו.

בשעה מאוחרת זו אחרי שהילדה העירה אותי אני מנסה לשחזר כל מה שהשתנה אצלי ב- 9 השנים שהפורום קיים. מצב אישי, מקצועי, מכוניות שהיו, מקומות בהם הייתי...חתיכת תקופה.

מזל טוב לכולנו.

האמת לא מזמן דיברתי עם לירן 106 רוצחת ומסתבר שהטאבון האגדי בפ"ת לא קיים כבר... וקרית אריה זה כבר לא אזור תעשיה נטוש בחצי בניה שאפשר לעשות "בדיקות" שם :wink:

אני עדיין זוכר טוב את הפשיטה הגדולה עם המסוקים שהייתה שם כאילו זה היה אתמול 8)

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

WOW, תשע שנים. רק אתמול חגגתי 25 :shock:

העם רוצה להחזיר לאלתר את המפגש ב"צ'ופה" בכפר סבא ולאחר מכן לאכל בטאבון בפ"ת !

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

פורסם

מדהים לחשוב כמה זמן מה-9 שנים האחרונות ישבנו מול המסך של הפורום.

כתבנו, התווכחנו, מחקנו התעצבנו אבל בסך הכול, אנחנו מנהלים פה חיים שלמים במתחם הזה.

את הארוע של ה-4 שנים אני כנראה לא אשכח בחיים ואת הארוע לציון 10 שנים אני בטוח שאף אחד לא יישכח.

הנה הבטחה שלי, אם המשטרה לא תכניס לנו מקלות שמנים בגלגלים, יהיה ארוע גדול בשנה הבאה שיהיה הפגנה אמיתית של תרבות מוטורית.

פורסם
מדהים לחשוב כמה זמן מה-9 שנים האחרונות ישבנו מול המסך של הפורום.

כתבנו, התווכחנו, מחקנו התעצבנו אבל בסך הכול, אנחנו מנהלים פה חיים שלמים במתחם הזה.

את הארוע של ה-4 שנים אני כנראה לא אשכח בחיים ואת הארוע לציון 10 שנים אני בטוח שאף אחד לא יישכח.

הנה הבטחה שלי, אם המשטרה לא תכניס לנו מקלות שמנים בגלגלים, יהיה ארוע גדול בשנה הבאה שיהיה הפגנה אמיתית של תרבות מוטורית.

The return of the shemer

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

מזל טוב לפורום, שבו אני מבלה לא מעט זמן ביומיום.

אמנם נרשמתי רק בשנת 2008, אבל התחלתי לקרוא כאן כבר בשנת 2005.

מחכה לחגיגות העשור :evil:

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

איפה הימים ש"תומר106ראלי" היה כותב על טיולים ליליים לנס הרים-אשתאול ....כל הילדי ראלי האלה (טוב נו,גם לי היו..2)

היה נחמד פה פעם,עד שהמשטר פה הפך להיות ****** .

• תוכן חדש...