Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

היום (26/7) הפורום חוגג 9 שנים !

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5441 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בנצי בנצי, החזרת אותי אחורה לתקופה ששכחתי. השמועה אומרת שאתה לא יכול לחזור לישראל בגלל דו"חות של סוויפט כחולה :lol:

אחרי המאפיה נוסעים לדרך אם המושבות ל"בדיקת יכולת", אני זוכר שהוולקן קיבלה דו"ח חניה משוטרים שהגיעו ולא היה להם מה לעשות נגדנו.

פעם אחת נטשתי שם את הרכב וחזרתי באישון לילה לאסוף אותו , כי כל מי שהיה ליד הרכב שלו , קיבל בראש ולחלקם המשטרה גררו את הרכבים .

דבר אחד לא השתנה - לירן נוסע עדיין ב106 ראלי, אמנם דור 2 עם גלגל ספייר במקום מושב אחורי (כדי לחסוך משקל) אבל עדיין 106ראלי . :)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הפורום הזה הפך להיות מקור לידע כל כך טוב, בזכות חומר האנשים האיכותי שכותבים פה.

מזל טוב לנו :)

זה נכון

פורסם
מזל טוב לכל הבאים והשבים

אגב בן כמה עמוס כבר?

עמוס המקורי בגמלאות כבר מזמן.

הנעליים שלו היו גדולות ונכון להיום יש 3 שמחליפים אותו, עמוס החדש והצעיר, עובד וידידייה. כולם מדי פעם רוצים להרגיש קצת עמוס אבל בכללי, הם בסדר.

פורסם

מזל טוב!!!!!! אני פה מ 2005 ונהנה מכול רגע!!!! :bday: :bday: :bday::smilecolr :smilecolr :smilecolr :smilecolr :multi: :multi: :multi: :multi:

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

פורסם

מזל טוב לפורם!!

גם אני לא אשכח לעולם את האירוע של הפורם 4 שנים באשדוד...היה מדהים!!

אפילו יש לי תמונה של ה106 שלי לשעבר מהאירוע ההוא!!

P1010182copy.jpg

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

בהחלט היו זמנים .. הטאבון ... "בדיקות היכולת" הפשיטה ועוד דברים מעניינים

נחמד להיזכר , באמת זו הייתה תקופה כייפית ומעניינת .

ולפי השמות פה זה בהחלט שרשור דינוזאורים .

אגב אייל , אין כבר ספייר במושב אחורי , אבל עדיין אין מושב אחורי ..

לירן.

• אחראי פורום
פורסם

חופשי ציון דרך. בעולם שבו אתרים ופורומים מזנקים בבאזז עצבני למעלה ואז ננטשים ונסגרים, 9 שנים זה ממש פז"מ מרשים.

באופן אישי גם אני מעדיף את הקהילה הקטנה יותר שהיתה פעם, אבל המשכיות זה חשוב יותר.

בשעה מאוחרת זו אחרי שהילדה העירה אותי אני מנסה לשחזר כל מה שהשתנה אצלי ב- 9 השנים שהפורום קיים. מצב אישי, מקצועי, מכוניות שהיו, מקומות בהם הייתי...חתיכת תקופה.

גם אני חושב על זה לא מעט. הכי מצחיק/מעניין זה לעבור מהתחלה על שירשור ההיכרות שתומר פתח ולראות מאיפה התחילו אלה ששרדו פה.

בואו נעשה שירשור "איפה הם היום" :-) - כל אחד יצטט את ההודעה שלו משם וימשיך להווה.

מזל טוב :-)

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

מזל טוב!

ואני עוד זוכר שנרשמתי בגלל שלא יכולתי לראות תמונות מצורפות לשרשורים... :-)

כל הידע, והניסיון שיש לי בתחום הם אך ורק מהפורום הזה. ובתור אחד שנרשם עוד לפני שהיה לו רישיון בכלל, אפשר להגיד שממש גדלתי פה, וזה פשוט חלק משגרת חיי :-o

מזל טוב!

26072011607.jpg

פורסם

פששש, מדבקה דור I ועוד שמורה במצב טוב! פריט לאספנים!

שים אותה על האוטו, שטיפה אחת וביי ביי :wink:

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...