Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טרמוסטט חדש נתקע..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5440 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. ברשותי שברולט מאליבו 97 2.4. לאחר מספר בעיות של נזילה הוחלף בין היתר הטרמוסטט מכיוון ולאחר תיקון הנזילות הוא נשאר תקוע, לאחר החלפתו בחדש, צצה שוב נזילה ולאחר תיקונה(כן,כן הייתי שם איזה 4 פעמים בגלל נזילות חוזרות אחרי תיקונם) שוב נתקע הטרמוסטט. המוסך החליט כי מוטב יהיה לנתקו. נכון לעכשיו אין כל בעיה ברכב אולם כל בר דעת יודע כי אין זה מצב תקין ברכב שהטרמוסטט מנותק. השאלה היא מה עלי לעשות. האם הגיוני כי טרמוסטט חדש לגמרי ייתקע גם ?!?!? אם כן הבנתי שישנה אופציה שטיפה לרדיאטור או למערכת כולה. יש לזכור כי הרכב שנת 97 האם שטיפה מסוג זה יש בה בכדי להרוס את המערכת וליצור נזילות חדשות? כמו כן אם משהו מכיר מוסך טוב(!!!) לאמריקאיות גריאטריות בחיפה אשמח לשמוע חו"ד כי למוסך הקודם שלי אני פשוט לא חוזר.

פורסם

תפקידו של הטרמוסטט הוא למנוע את סיחרור וסרקולצית המים שהמשאבת מים עושה במטרה לקרר את המים ( ובכך את המנוע) בכדי לגרום להתחממות מהירה של המנוע ולמנוע צריכת דלק מוגברת עם צ׳וק פתוח ולבלאי מואץ של מנוע שמתקשה להגיע לטמפ עבודה. לאחר רתיחה של 65 מעלות עד 80 ( תלוי בדגם שמתאים לך) הטרמוסטט נפתח ואז עי סיחרור המים המנוע שומר על חום קבוע

אני ממליץ לך בחום להשקיע על טרמוסטט מקורי ולא חליפי כי כמו שהבנת יש להם נטיה להתפס.

נדב 

פורסם

טרמוסטט מקורי אצל היבואן עולה באיזור ה130 שקל .

אגב,חליפי של חברה טובה אפילו יותר זול.

לפעמים החליפי יותר איכותי מהמקורי.

יש לי נסיון טוב עם MOTORAD בתרמוסטטים חליפיים.

• תוכן חדש...