Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפא רומיאו מיטו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סליחה לא התכוונתי לחבילת ספורט התכוונתי לשאול מה ההבדל בין דיסטינקטיב לפרוגרשיין באבזור הרכב?

כמה עולה החבילת ספורט בכלל?

POLO TSI 2010

פורסם
המיטו לא רק מקנה תחושה קלילה - היא באמת קלה יותר. חבל רק' שהמתלים שלה לא מגובשים ומפריעים לה להיות מהירה באמת - הבסיס לא רע בכלל והמנועים גם כן. גם בכבישים טכניים (נהגתי בג'ולייטה 170 במחצבות) אני בטוח שהג'ולייטה תשאיר את המיטו מאחור ברמות מנוע מקבילות. צריך יהיה לבדוק את זה בהזדמנות באיזו ג'ימקאנה.

זה לא רק הקלילות, הג'ולייטה קצת פחות עצבנית (ולא רק בגלל המתלים).

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

פחות עצבנית ויותר מהירה. היא אולי לא מרגישה כזו (וזו אחת התלונות כלפיה), אך היא בפירוש יותר "תכל'ס". פחות show והרבה יותר go.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
סליחה לא התכוונתי לחבילת ספורט התכוונתי לשאול מה ההבדל בין דיסטינקטיב לפרוגרשיין באבזור הרכב?

כמה עולה החבילת ספורט בכלל?

ההבדלים בין דיסטינקטיב לפרוגרשיין זה בקרת אקלים מפוצלת דיגיטלית, שליטה על מערכת השמע מההגה, כיסוי פנסים קדמיים ואחוריים בכרום מבריק במקום באפור מט, הציפוי/גימור של הדשבורד שונה ולדעתי יש גם פס מתכת כסוף בסף דלת הנהג בדיסטינקטיב.

עלות חבילת הספורט היא 7000 ש"ח.

mx-5, audi a4, alfa 159.

פורסם
פחות עצבנית ויותר מהירה. היא אולי לא מרגישה כזו (וזו אחת התלונות כלפיה), אך היא בפירוש יותר "תכל'ס". פחות show והרבה יותר go.

כנראה שמחקתי בטעות את רוב התגובה שלי מקודם :?

אני לא כל כך בטוח שהג'ולייטה (170) מהירה בהרבה מהמיטו (155\תלתן). יצא לי גם לבקר עם ג'ולייטה 170 ב"מחצבות" ובקטעים היותר הדוקים, לדעתי המיטו קצת יותר חדה, לפחות בתחושה. דבר נוסף הוא שהצליל בג'ולייטה נשמע לי עוד יותר עמום ומרוחק. לגבי זמנים מצאתי משהו ברשת, לא יודע להגיד עד כמה זה מהימן.

http://www.fastestlaps.com/tracks/autozeitung_test_track.html מופיעות שם מיטו TCT, מיטו תלתן וג'ולייטה 170.

בכל אופן, אני חייב להדגיש שאני מסכים איתך שהג'ולייטה עדיפה על המיטו, למען הסר ספק. למעט כמה מצבים נקודתיים, התחושה בג'ולייטה שהמכלולים השונים עובדים בהרמוניה טובה יותר מאשר במיטו.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
זה שהפלסטיק בצבע שונה לא הופך את כל הפלסטיקים ברכב לשונים.

אם אתה לוקח את אותו חומר ומשנה לו את הצבע הוא לא יהיה פתאום יותר טוב. לא ככה?

זה לא פלסטיק בצבע שונה, זה חומר שונה. בתלתן זה לא פלסטיק.

emotion of motion

פורסם

הגולף הוא פשוט גוף כבד עם שעמום גרמני כמה שיותר חדש יותר משעמם איפה הGTI סדרה שלוש פשוט חלום

MK3 אחד ה GTI היותר גרועות שיצאו ובכלל לא יובאה לכאן באופן סדיר.

בשירשור הזה יש המון המון אוסף של שטויות.

.

צרת רבים נחמת טיפשים?

גם אם VW הרכב הכי טוב או הרכב הכי פח זבל בעולם , זה לא ישנה שום דבר מבחינת הביקורת על האלפא.

נ.ב. תשאל את אוטודיל עם כמה דגמים ספורטיביים הם תקועים, גולף 1.6 יש כמו מים וגם יש להם סטוק רציני של כאלה עם 0 ק"מ במחיר לא אטרקטיבי כי עדיף לקנות חדש מהחברה ישירות.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
MK3 אחד ה GTI היותר גרועות שיצאו ובכלל לא יובאה לכאן באופן סדיר.

צרת רבים נחמת טיפשים?

גם אם VW הרכב הכי טוב או הרכב הכי פח זבל בעולם , זה לא ישנה שום דבר מבחינת הביקורת על האלפא.

נ.ב. תשאל את אוטודיל עם כמה דגמים ספורטיביים הם תקועים, גולף 1.6 יש כמו מים וגם יש להם סטוק רציני של כאלה עם 0 ק"מ במחיר לא אטרקטיבי כי עדיף לקנות חדש מהחברה ישירות.

לא אמרתי שישנה, אבל בגוף השירשור יש פה המון אמירות לא נכונות או לא רלוונטיות, כמו ההשוואה ל155 ידנית שאי אפשר לקנות רכב כזה כיום, המחירים שנזרקו פה, וכל דיבורי האלפא האחרונה- שלגבי הנושא הזה אפשר לעשות שירשור שימשך שנים בערך- בחור שיורד מאלפא קלאסית\GT 3.2 יגיד עם ה159 שאין לה צליל ואין לה הגה (גילוי נאות- אני חושב שהוא אחד הרכבים הכי אטרקטיבים ומהנים שיש היום בשוק) אבל ברגע שיש בן אדם שלא מכיר את הרכבים ואת ההגה המתקשר שהיה בעבר יעשה נסיעה על אחת מהאלפות החדשות והחיוך לא ירד לו מהפנים ואז ישר הוא יגיד שהוא מבין על מה מדברים (למרות שבפועל הוא לא מכיר את ההרגשה שההגה שלך הוא ממש כמו קארטינג).

אז אומנם הייתה פה השוואה לVW אבל זה היה כחלק מהתייחסות למס' דברים שנזרקו פה.

זה שאתה נושם... זה לא אומר שאתה חי...8)

:twisted:Alfa Romeo Mito 1.4T 155HPS:twisted:

Comp:Moral Tempo Sub:Hertz ES250 Amp:Sundown Sax50.4

:twisted:Alfa Romeo Spider 2.0 1988 :twisted:

• תוכן חדש...