Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה במזגן בפג'ו 206+

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5390 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חברים, אני במקומכם הייתי פונה לחברה עצמה בחו"ל ושואל לגבי הבעייה - האם זאת תקלה או פעולה תקינה של מערכת

המיזוג? הם ללא ספק יתנו תשובה יותר מהימנה מהיבואן, שכן - להם כן חשובה הדיעה על הרכבים שלהם.

רעיון טוב רק שלא הצלחתי להבין דרך האתר בצרפת (שכיאה לאירופאים, אין לו תרגום לאנגלית) לאן לשלוח את הפנייה שלי...

http://www.peugeot.fr/Accueil/

מישהו יודע לזהות שם מייל של שירות לקוחות או משהו בסגנון?

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

האתר מאפשר לך לשלוח מייל . לחץ על contacts בראש העמוד ואחר כך Contactez-nous .

אם אינך יודע צרפתית, יהיה לך קשה למלא את הטופס.

אתה יכול לכתוב באנגלית ולבקש כתובת של איש קשר המטפל בדגמי 206+ המשווקים בישראל.

אתה יכול גם להתקשר לצרפת 33970809120+ ותגיע למרכז הקשר ללקוחות Centre de contact client peogeot.

מרבית הסיכויים שהאנגלית במרכזיה תהייה גרועה עד בלתי קיימת.

פורסם

לא יאמן, הצרפתים לא משתנים

אותן בעיות שהיו ב-205, מדגמי ה GTI ועד ה- FOREVER האחרונות (1999) נשארו !

מתי הם ילמדו ?

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

• ספונסר פורום
פורסם

בקש מאיש האבחון במוסך לשנות בקונפיגרציה של הBSI ושל מודול המזגן ל very hot climate

זה משפר את תפוקת המזגן.

אורן

פורסם
לא יאמן, הצרפתים לא משתנים

אותן בעיות שהיו ב-205, מדגמי ה GTI ועד ה- FOREVER האחרונות (1999) נשארו !

מתי הם ילמדו ?

אם הם היו לומדים, העולם היה נראה הרבה יותר טוב.

הם עושים טעויות טיפשיות, הם היו יכולים ליהיות היום אחת החברות המצליחות ביותר!

Peugeot 406 99' 1.8L auto.8)

Chevrolet Cavalier 95' 2.2L auto:twisted:

פורסם
אין לי בעיה להתאגד ולפעול במישור שהצעת אבל אני מניח שזה לוקח קצת זמן.

במקביל, לא יזיק לנסות לפתור את הבעיה. לדעתי הם אפילו לא מכירים אותה. ז"א, אולי הם יודעים שיש תלונות על המזגן אבל לא מתי ואיך היא מתרחשת כפי שתיארתי בהודעה הראשית. אולי זה משהו שטלפון לצרפת והתייעצות יוכל לפתור? למה לסבול את שאר הקיץ?

אני בכל מקרה מתכוון לנסות לפנות שוב למוסך.

בקשר להתאגדות לצורך ריקול, אין לי מושג איך מתחילים אבל אני אשמח לקחת חלק פעיל.

מסכים.

נראה לי שצריך קודם כל לאסוף את המיילים/מס' רישוי + טל' של בעלי הרכבים ,לשלוח ללובינסקי וכמובן לרשום את הבעיה במדיוק ואת העובדה שהמזגן גם שהוא מקרר זה פשוט לא מספיק.

Fiat Punto 2002

Peugeot 206+ 2011

Volkswagen Golf Comfortline 2017

Volkswagen Golf GTI 2021

פורסם

יש לי בדיוק את אותה בעייה ברכב הפגיו 206+ החדשה!!! הייתה במוסך כבר 3 פעמים על התקלה הזאת!! הם מורחים אותי כל הזמן ו הרכב אצלי רק 5 ימים עם 500 ק"ם בלבד!!אני גר בדרום וזה בלתי נסבל לנסוע בלי מזגן !התאיישתי ופרסמתי את הרכב ביד 2 .כרגיל אין אף טלפון.אני מוכן ללכת איתכם אפילו לתביעה יצוגית.בנוסף הרכב לא שומר על טורים במזג אוויר חם מאוד!אני מרגיש שזרקתי הכסף לפח!בבקשה תעזרו לי!!אפשר לתת מס"טלפון באתר כדי שתצרו קשר איתי או לחלופין אני איצור קשר איתכם בנושא?

פורסם
נראה לי שצריך קודם כל לאסוף את המיילים/מס' רישוי + טל' של בעלי הרכבים ,לשלוח ללובינסקי וכמובן לרשום את הבעיה במדיוק ואת העובדה שהמזגן גם שהוא מקרר זה פשוט לא מספיק.

איך מגיעים לכל בעלי הרכבים?

פורסם
איך מגיעים לכל בעלי הרכבים?

כמובן שהתכוונתי למס' של בעלי הרכב באתר ולא של כל הארץ.

בכל מקרה אני מוכן לקחת על עצמי לרכז את מס' הטל' והרכב של רוכשי הפיג'ו 206+ , אבל שמישהו אחר יקח על עצמו לשלוח מייל מנוסח יפה ללובינסקי ואולי אף לYNET.

אני יודע שזו לא חוכמה גדולה לעשות את זה אבל אני לא כ"כ יודע לנסח יפה מכתבים.

Fiat Punto 2002

Peugeot 206+ 2011

Volkswagen Golf GTI 2021

פורסם

אסור לחכות יותר מדי עם נושא המזגן הלא תקין! צריך לעשות משהוא ומהר!אצלך בנסיעה ישר יש קצת קור אבל עם תנסה לעלות עליות ורק תגע קצת בגז המזגן לא יעבוד בכלל!!!ובעניין טמפ" המנוע:גם אצלך עוברת את החצי? ולאחר כיבוי המנוע לאחר נסיעה אתה מדליק סויץי הטמפ" ב4\3 ?אני רוצה להחזיר את הרכב בחזרה עם הם לא יצליחו לטפל במזגן! זה אפשרי?

פורסם
כמובן שהתכוונתי למס' של בעלי הרכב באתר ולא של כל הארץ.

בכל מקרה אני מוכן לקחת על עצמי לרכז את מס' הטל' והרכב של רוכשי הפיג'ו 206+ , אבל שמישהו אחר יקח על עצמו לשלוח מייל מנוסח יפה ללובינסקי ואולי אף לYNET.

אני יודע שזו לא חוכמה גדולה לעשות את זה אבל אני לא כ"כ יודע לנסח יפה מכתבים.

כמה בעלי רכב כאלה יש כבר באתר? 3? 4? זה מספיק בעיניך?

בכל מקרה, אני יכול לנסח מכתב מנוסח בצורה טובה. אני גם יכול לנסח אחד באנגלית ולשלוח לפיג'ו בצרפת אם יהיה צורך ובתנאי שמישהו יצליח למצוא מייל כלשהו שלהם. בדגש על מייל ולא על הטפסים און ליין שיש להם באתר. בטוח אפשר למצוא איכשהו את המייל שלהם...

פורסם
כמה בעלי רכב כאלה יש כבר באתר? 3? 4? זה מספיק בעיניך?

בכל מקרה, אני יכול לנסח מכתב מנוסח בצורה טובה. אני גם יכול לנסח אחד באנגלית ולשלוח לפיג'ו בצרפת אם יהיה צורך ובתנאי שמישהו יצליח למצוא מייל כלשהו שלהם. בדגש על מייל ולא על הטפסים און ליין שיש להם באתר. בטוח אפשר למצוא איכשהו את המייל שלהם...

5 בערך, זה אמנם לא הרבה אבל יותר מזה לא תוכל , אלא אם תפרוץ למחשב של משרד הרישוי .....

היי זה יותר טוב מכלום , בכל מקרה אפשר לפנות לYNET ולומר להם שכמה חבר'ה פה ניסו לתקן ללא הצלחה.

הבעיה הזו לא יכולה לעבור לסדר היום ולובינסקי צריכה לעשות RECALL לכולנו

Fiat Punto 2002

Peugeot 206+ 2011

Volkswagen Golf GTI 2021

• ספונסר פורום
פורסם

יש סיבה מיוחדת שאף אחד לא נתן את הדעת למה שרשמתי מעלה,בקשו מאיש האבחון במוסך לשנות בהגדרת מחשבי הרכב למדינות עם אקלים חם מאוד וכל הבעיות האלו נעלמות,במצב הנוכחי,כל דרישת מומנט מתונה כמו האצה או החלפת הילוך תחת מצערת פתוחה חלקית יגרום לניתוק מדחס,כדי לאפשר האצה טובה יותר על חשבון ירידה בתפוקת הקירור,לאחר שינוי ההגדרות,סף ניתוק המדחס עולה להאצות קשות ועומס גבוה בלבד,ומפסיק להתנתק בהאצות חלקיות.

אורן

פורסם

היום דיברתי עם נציג מהמחלקה הטכנית של לובינסקי.

לטענתו הוא לא מכיר בעייה עם המזגן של ה 206+ אך תופעת המזגן המתנתק בהאצה מוכרת ותקינה.

הוא מציע לכל מי שיש לו בעיות עם המזגן לגשת למוסכים המורשים ולדווח על התקלה.

מנסיוני והכרותי עם המחלקות הטכניות של היבואנים הן נוטות לאסוף תלונות מלקוחות (במיוחד בדגמים חדשים) ולמצוא להן פתרון תוך התייעצות עם היצרן. לדעתי לא מין הנמנע שבקרוב מאוד יצא סוג של "ריקול" שיכלול עדכון תוכנה כמו שאורן ציין. הנציג שדיברתי איתו היום לא מכיר בינתיים עדכון כזה ל 206+.

אני מציע להמתין ולראות לאן זה מתפתח, אבל בינתיים חשוב מאוד להגיע למוסכים המורשים, לדווח על התקלה ולדאוג שהיא נרשמת במחשב.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני מציע ל- A.E.M ולכל חבר פורום שהוא בעלים של 206+ אשר נתקל בבעייה לגשת בהקדם למוסך מרכזי של היבואן ולבקש מהם לבצע את השינוי עליו המליץ אורן בן סימון. זה נשמע פשוט והגיוני.

אם פעולה זו אכן מתקנת את התופעה של ניתוק המדחס בנסיעה לא מאומצת - ניתן יהיה להביא את הפתרון לידיעת כלל בעלי הרכב. זו אינה נראית לי עילה ל- Recall אבל אפשר יהיה ליישם זאת בטיפול הראשון של כל המכוניות שכבר נמסרו.

אם הבעייה לא נעלמת - אפשר להתחיל להפגין בככרות.

• תוכן חדש...