Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה שכ"ד צריך לבקש? לעצתכם אודה.

Derish
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4992 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלומות,

משפחה של חבר המתגוררת באחד הקיבוצים בשפלה, סיימה לאחרונה הסבה של אחד החדרים בקומה הראשונה ליחידת דיור עצמאית.

מדובר בבית הנמצא כמה עשרות מטרים מחוף הים, מקום שקט ואיכותי, לא אחד הקיבוצים התעשייתיים שפתוחים לקהל הרחב.

נשאלת השאלה - בכמה ניתן להשכיר את יחידת הדיור? קשה להבין מתמונת המצב בלוחות, משום שאין כמעט יחידות דומות להשכרה

במקומות כאלה, ולא ברור על מה יש להתבסס במקרה הזה.

אשמח לשמוע מנסיונכם מהו פחות או יותר הסכום שיהיה הוגן לגבות כאן על בסיס חודשי, מבלי להיות חמדן מדי, ובהנחה שהתשתיות

הן משותפות (כלומר מים, חשמל וכו' משולמים ע"י בעלי הבית).

בתודה מראש.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

יש סיבה שאתה לא מזכיר את שם הקיבוץ?

כמה מ"ר היחידה?

היחידה מרוהטת (מיטה, שידות, שולחנות)?

יש טלוויזיה, מזגן, מיקרוגל, תנור, גז, כבלים (הוט/יס.)?

יש נוף לים?

יותר פרטים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קצת קשה לנקוב במחיר בלי לראות את הנכס, את המיקום שלו ובאיזה ישוב הוא ממוקם אבל אני לא אתפלא אם מישהו חולה גלים יהיה מוכן לשלם 3.5 (או יותר) על פינה שקטה כזאת.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תלוי במטרג' ומה נכנס בזה (הוט\YES וכו'). בהחלט יקר אבל כמו שאומרים - המחיר של משהו זה מה שמוכנים לשלם עליו.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יותר פרטים.

צודק, עמכם הסליחה.

20 מ"ר בערך. מרוהטת ומחושמלת באופן בסיסי, ללא טלוויזיה כרגע (אבל עם WiFi).

מטבחון קטן עם ארונות וכיריים, אפשר להוסיף מיקרוגל במידת הצורך.

נוף לים? כן, כשפותחים את הדלת ויוצאים החוצה. :-)

אני לא מזכיר את שם הקיבוץ למקרה שאחד השכנים קורא פה, לא למשוך תשומת לב מיותרת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מהפרטים המעטים שסיפקת, אני הייתי מעריך את הסכום ההוגן בעד 2000 ש"ח.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם יש מזגן ביחידת הדיור (והגיוני שיהיה), מומלץ להביא חשמלאי שיתקין שעון חשמל נוסף ונפרד ליחידת הדיור. אני בטח לא צריך להסביר לך למה האצבע על השלט של המזגן קלה יותר כשהתשלום על החשמל גלובלי.

20 מ"ר זאת באמת יחידה קטנה למדי ואני מאמין שהיא תתאים ליחיד בלבד, מה שכמובן משפיע על המחיר. אם מדובר ביישוב שקרוב יחסית למוקדי תעסוקה ו/או תחבורה אז גם זה משפיע על המחיר לטובה. לצורך קבלת קנה מידה, אני יכול לספר לך שבמושב ליד ראשון-לציון משלמים 2000-3000 ש"ח ליחידת דיור בגודל דומה, כולל ארנונה ומים. המחיר משתנה בהתאם לסוג היחידה (קראוון, בית עץ, מבנה בנוי, מחסן שהוסב למגורים וכו') ובהתאם לגודל החצר.

אגב, כיוון שאתה המומחה הלא-רשמי של הפורום לתיקון טעויות שלא קשורות לנושא השרשור המקורי, אציין בקצרה שהשפלה היא אזור גאוגרפי שנמצא בין מישור החוף להרי יהודה ולכן לא יכול להיות שהיחידה נמצאת גם בשפלה וגם עשרות מטרים מהחוף.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בולשיט, עוד שניה גם תגיד לי שחדרה נמצאת באזור השרון. :-)

אני יודע שרשמית זה מישור החוף, אבל את העיר הסמוכה לקיבוץ הזה כולם מכירים כ"שפלה", אז מבחינתי קל יותר ככה.

בכל אופן, תודה לך ולאלעד על האינפורמציה, זה גם מה שאני חשבתי פחות או יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בולשיט, עוד שניה גם תגיד לי שחדרה נמצאת באזור השרון. :-)

אני יודע שרשמית זה מישור החוף, אבל את העיר הסמוכה לקיבוץ הזה כולם מכירים כ"שפלה", אז מבחינתי קל יותר ככה..

אתה יכול לצעוק בולשיט מפה ועד הירח אבל כמה עשרות מטרים מהים ושפלה לא הולכים לעולם יד ביד, לפחות לא בישראל, אולי בספרד.

בכל מקום, בלי חשיפת שם הקיבוץ, כל השרשור הזה קשקוש אחד גדול ללא כל תכלית!

לדעתך בשפיים ובראש הניקרה ישלמו את אותו מחיר לחדר הזה?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא ברור לי למה אתה מתעצבן. כאילו שאם אני אגיד את השם של הקיבוץ, פתאום זה ישנה הכל.

אפשר לחשוב שכל הפורום גר שם, וההורים של כולם בדיוק משכירים עכשיו יחידות דיור בגודל 20 מ"ר.

אם זה באמת חשוב למישהו, ממש לא קשה להבין על איזה קיבוץ מדובר. כמה קיבוצים עם חוף צמוד כבר יש בארץ?

חוץ מזה, השפלה אולי נמשכת מראש העין עד לצפון הנגב, אבל בשביל רוב הישראלים זה עדיין אומר ראשל"צ - רחובות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא מתעצבן, פשוט קודם אתה קובע בנחרצות "בולשיט" ואח"כ אתה לא מפסיק לקשקש שטויות וחושב שאתה איזה אובר חוכם.

השפלה זה ראשל"צ רחובות? :screwy:

אין לך הבנה בסיסית בגאוגרפיה ואתה מעיז להגיד לאנשים אחרים "בולשיט"? :brickwall:

השפלה היא חבל ארץ שאורכו כ 100 ק"מ ונמשך בקירוב מראש העין ועד מזרחית לאשקלון.

בכל מקרה, מה זה משחק הניחושים הזה, תגיד פלמחים וזהוא!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תגיד בגירה, אתה בסדר? :roll: לא ראית את הסמיילי ליד "חדרה"? זה היה בצחוק, כי חדרה באמת נמצאת באזור השרון...

וכן, השפלה זה באמת ראשל"צ - רחובות. גם אשדוד ונס ציונה ועוד כמה, אבל בעיקר ראשל"צ - רחובות.

שמע, לא יודע מה עובר עליך היום, אבל אני לא משחק ככה. תהנה לך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מצטער, אני במחזור!

רוצה לבוא להחליף לי טמפון :twisted::wink:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...