Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גנבי מתכות? גנבי דלק? שרשור בירור לגבי ונדאליזם

saar5555
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5002 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם.

רציתי לשמוע מה דעתכם.

אני כבר די רגיל לעובדה שאנשים שורטים רכבים חדשים וכו'. אתמול למשל, ראיתי מזדה 6 חדשה, בצבע שחור, שעל מכסה תא המטען עשו בבירור שני איקסים גדולים (ככה שזה לא "שריטה מקרית").

היום בבוקר עליתי לבית העלמין. ספרתי לפחות חמש עשרה מצבות שתא המתכת שבתוכו מדליקים את נר הנשמה פשוט נעקר ונגנב. פשוט שורות שלמות של קברים, שבתי הנר נעקרו.

תופעה שמאוד מקוממת לדעתי. מה דעתכם? נתקלתם בזה? האם מדובר בגנבי מתכות? או אולי באנשים שבונים מצבות, ופשוט על ידי "החלפה" כזאת חוסכים לעצמם עלויות.

כבר קראתי בפורום על גניבות ג'נטים, גניבות דלק, גניבת וישרים, וגניבות סמלים (את האוטו הנוכחי שלי, שרטו, ובעבר גנבו לנו טאסות וסמלים מהרכב).

אני פשוט תוהה אם בעתיד הלא רחוק יגנבו עוד דברים.

תודה לכל מיטיבי הקריאה. מאחל לכם המשך שבוע טוב.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - DSG7

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• אחראי פורום

גנבי מתכות כבר מזמן עברו את השלב של פירוק גרוטאות. כבלי נחושת של בזק נעלמים, מכסי ביוב, פוגעים באנדרטות

וגם מכוניות ישנות אבל שמישות נמצאות בסכנה. לחרט מבוגר שאני עובד איתו, איש שעובד לבד ומתפרנס מעבודה קשה,

פרצו לעסק וגנבו מוטות נחושת ופליז בשווי של אלפי שקלים. לפרק חלקי קברים זו כבר רשעות ועליבות נפש, אבל לא מאוד מפתיע.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כבלי נחושת של בזק נעלמים

יש יותר גרוע.

לפני מס' חודשים קרתה ללא התרעה הפסקת חשמל באיזורנו למשך יותר מ6 שעות, בשעות הלילה המוקדמות.

למחרת התברר שגנבי ברזל גנבו מאות מטרים של כבלי חשמל(!).

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מקבר אחים של חיילים (שיש לי קרבה אישית לאחד מהם) נגנב לוח הזכרון ממתכת, ברונזה, שהיה עליו עם שמות החללים.

פעם. פעמיים. טוב שהביקוש למתכות ירד וכבר שנתיים הכל בסדר.

אין בושה לגנבים ואין כבוד. למי שהיה ולמי שישנו. בשביל בצע כסף וכמה שקלים - עושים הכל. ולמי איכפת? לאף אחד.

ילה גבר בא נראה! מר +1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפי מקום מגוריך אני מסיק שאתה מתכוון לבית העלמין בב"ש. וכן בב"ש אכן נגנבים כל הזמן הדלתות של "הבתים" לנרות זיכרון וגם אותיות נתלשות ממצבות כנראה ע"י גנבי מתכות. מאוד שפל ומגעיל. אחרי שנכוונו מהתופעה הזו כבר כמה פעמים שינינו את מבנה בית הנר ככה שכבר אין מה לגנוב :x.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מעניין איך פתרתם את זה.

דווקא במצבות הישנות (שאין בית ממתכת) אין אפשרות לעקור את בית הנר. בכל אופן, עד כדי כך משתלם להם לגנוב את זה? ה-100 גרם מתכת האלה שווים משהו?

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - DSG7

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא צריך לנסוע לב"ש- גם מקברים של חללי מערכות ישראל בהר הרצל גנבו לפני מספר חודשים לוחות וכתובות מברזל.

אני, בתור חייל, ראיתי את זה וממש וזדעזתי- אין כבוד מינימלי למי שנתן את החיים שלו למען המדינה הזאת.

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

^ לא מחייב שהגונבים מעריכים את הצבא. יותר סביר להניח שלהיפך, הצבא רק מקשה עליהם, והמבין יבין.

פשוט בושה מחליאה.

ואגב, גניבת כבלי חשמל מסכנת לפחות רק את הגונבים.

מהבניין שאני גר בו, גנבו את כל הצנרת של הגז...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

מעוניינים לעזור לחתולי הרחוב? מחפשים מתנה מיוחדת?

סבונים 100% טבעי ובעבודת יד- כל ההכנסות קודש לטיפול בחתולים. דברו איתי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מעניין איך פתרתם את זה.

דווקא במצבות הישנות (שאין בית ממתכת) אין אפשרות לעקור את בית הנר. בכל אופן, עד כדי כך משתלם להם לגנוב את זה? ה-100 גרם מתכת האלה שווים משהו?

שינינו את מבנה הבית כך שאין שם שום חלק מתכתי והדלת החדשה עשויה מריבוע זכוכית שנע על מסילות - למעלה כדי לפתוח ולמטה כדי לסגור.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

בעיקרון, כל מה שלא מעוגן לקרקע עם ברגים ונעול עם 13 מנעולים יגנבו בסוף.

היום גונבים גם דלק ממכוניות וחלפים - לשכן שלי גנבו בלילה את מכסה המנוע מהאקורד החדשה שלו + כמה חלקים מהמנוע.

כמה חודשים לפני זה פרצו להם הביתה בלילה, לקחו את המפתחות של הרכב מהעבודה שלהם (מיצובישי גרנדיס) וגנבו אותו.

גנבת והשחתת קברים ועוד של חיילים זה דבר שלא מתקבל על הדעת. אנשים שעושים מעשים כאלה צריכים להיות בעצמם בתוך קבר במקום אותם גיבורים שקבריהם הושחתו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לאבא שלי ניפצו את הסאן רוף שבועיים אחרי שהוציא את הרכב מהחברה,נזק של 3000 אלף שקל כיוון שביטוח שמשות לא מכסה סאן רוף.:cry:

משהו יותר מזעזע:

חבר של אבא של קנה אוונסיס חדשה מהחברה,חודשיים לאחר מכן הבנאדם מניע את הרכב,נוסע עד הרמזור הראישון ומחליט לעצור בגלל קרטועים.

מסתבר שמישהו ממש נחמד החליט לשפוך חומר כלשהוא למיכל הדלק,הנזק הוא 25 אלף שקל.:roll:

הביטוח לא הסכים להחלפת החלפים אלא דרש ניקוי בלבד של המערכת.

השתדלו לעשות סיבוב מסביב לאוטו לפני שמניעים לראות אם אין נזקים.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...