Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8064 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר על תחנת סונול ליד סמינר לוינסקי (על כביש החוף, לכיוון כניסה לת"א) ההנחה היא גם על אשראי ולא רק למזומן, כ55 אגורות. מדובר על 5.05 (או 5 עגול, לא זוכר בדיוק) לליטר 99, שזה מחיר ממש טוב.

בהנחה והדלק שם טוב, מדובר בהנחה גדולה מאוד, למעשה יוצא שבתחנה הזו ה99 זול יותר מ95.

הבהרה קלה - אין לי שום קשר לתחנה, פשוט חשבתי שזה יעניין פה כמה אנשים.

גיא.

פורסם

זה ה98 של סונול. חלק טוענים שיש הבדל מול ה98 של תחנות אחרות, חלק טוענים שאין.

בכל מקרה מדובר על משהו שמקביל (או אולי טוב יותר, אני בספק) מ98 של שאר התחנות.

גיא

פורסם

שאלה שקשורה לדלק....תגידו לא הדלק לא ירד בעולם החודש??? אני יודע שעלה אבל יש איזו שהיא ירידה??

ומה יקרה מתי שממשלה הזמנית תקום בעירק?? יוזל הדלק?

פורסם

זה הנחה הרבה יותר גבוהה מ55 אג' , לא?

אני מתדלק בדור תדלוק עצמי ב 5.79 וחשבתי שזה זול..

אם 5.05 זה 99 אז כמה עולה שם 95?..

זה בטוח העניין הזה? זה נשמע יותר מדי טוב..

אני מתדלק בזמן האחרון כ50 ליטר כל כמה ימים, זה ממש משמעותי..

תומר

פורסם
שאלה שקשורה לדלק....תגידו לא הדלק לא ירד בעולם החודש??? אני יודע שעלה אבל יש איזו שהיא ירידה??

כן, הייתה ירידה במחירי הנפט בעולם(2-3$ לחבית) לפני כשבוע ימים, לאחר שהמדינות שחברות באופ"ק הבטיחו להגביר את קצב שאיבת הנפט

כולנו יודעים למי ניתנה הנבואה :twisted:

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

מחירי הדלק מתעדכנים פעם בחודש.

בכל מקרה, יש כבר מלאי שנקנה בעלות מסויימת. זה לא שהדלק מגיע ישר מהבאר למשאבה שמעדכנת אוטומטית את המחיר בהתאם לשינויים במחיר הנפט העולמי....

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
מדובר על תחנת סונול ליד סמינר לוינסקי (על כביש החוף, לכיוון כניסה לת"א) ההנחה היא גם על אשראי ולא רק למזומן, כ55 אגורות. מדובר על 5.05 (או 5 עגול, לא זוכר בדיוק) לליטר 99, שזה מחיר ממש טוב.

בהנחה והדלק שם טוב, מדובר בהנחה גדולה מאוד, למעשה יוצא שבתחנה הזו ה99 זול יותר מ95.

גיא.

מחיר מלא ל 98 בדור הוא 5.94

עכשיו נניח ואין פיקוח וההפרש במחירים בין החברות בסולר ו98 הוא סטייה של 5 אג'.

איך ייתכן מחיר של 5.05?

זו הנחה של כמעט שקל (80 - 90 אג' בערך).

:shock:

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

גיא.

איך ייתכן מחיר של 5.05?

באמת נשמע מוזר. אולי אני לא זוכר נכון?

בכל מקרה יש הנחה של 55 אגורות על סונול (שזה כבר שיא עולם בערך) הבא שעובר בתחנה מהפורום מוזמן לבדוק שוב את המחיר, אולי התבלבלתי, אני הסתכלתי על המשאבה עצמה. אולי זה היה 5.5? :roll: בכל מקרה גם אם זה 5.5 זה שווה. אני משלם על 95 כמה אגורות פחות מ5 שקלים בתדלוק עצמי בדור, במקרה הזה ההפרש בין 95 ל 99-98 הוא ממש קטן.

גיא

פורסם

גיא.

איך ייתכן מחיר של 5.05?

באמת נשמע מוזר. אולי אני לא זוכר נכון?

בכל מקרה יש הנחה של 55 אגורות על סונול (שזה כבר שיא עולם בערך) הבא שעובר בתחנה מהפורום מוזמן לבדוק שוב את המחיר, אולי התבלבלתי, אני הסתכלתי על המשאבה עצמה. אולי זה היה 5.5? :roll: בכל מקרה גם אם זה 5.5 זה שווה. אני משלם על 95 כמה אגורות פחות מ5 שקלים בתדלוק עצמי בדור, במקרה הזה ההפרש בין 95 ל 99-98 הוא ממש קטן.

גיא

האמת שסונול ופז נותנות היום תחרות יפה על 98. רוב התחנות של סונול באזור השרון נותנות כ 50 אג' הנחה ויש גם כמה תחנות של פז שנותנות הנחה ש 40 אג'.

חבל שדלק ודור אלון לא נכנסו עדיין לתחרות על ה 98.

הרמן שמקווה שיום אחד תהיה תחרות על ה98 כמו על הסולר , למרות שיודע שזה לא יקרה :(

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

מחירי הדלק מתעדכנים פעם בחודש.

בכל מקרה, יש כבר מלאי שנקנה בעלות מסויימת. זה לא שהדלק מגיע ישר מהבאר למשאבה שמעדכנת אוטומטית את המחיר בהתאם לשינויים במחיר הנפט העולמי....

מוזר.. מלאי או לא מלאי, שזה עולה ישר מקפיצים לא משנה כמה מלאי נקנה ובזול :).

אז ככה שאין ממש התחשבות בדבר ואמורים להוריד את המחירים למרות הכל. זה כמו בברזל (אבי ספק) והמחירים שם כמו בבורסה עולים ויורדים באחוזים רבים. בצורה מאוד קיצונית. ואם עלו המחירים אתה מרוויח אם ירדו אז אתה מפסיד.

פורסם
זה ה98 של סונול. חלק טוענים שיש הבדל מול ה98 של תחנות אחרות, חלק טוענים שאין.

בכל מקרה מדובר על משהו שמקביל (או אולי טוב יותר, אני בספק) מ98 של שאר התחנות.

גיא

חבל שאין שום תוכנית/עיתון מוטוריקה שבודק את העניין הזה, האם באמת גולד דיזל יותר טוב מדיזל רגיל? האם 99 עדיף מ 98? האם דלק דרגון באמת עדיף מ 95 אחר?

:?

• תוכן חדש...