Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5472 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם היה לי את הכסף לקנות במחיר הזה כבר היה קורץ לי יותר ה 370Z ולא הגולף אבל זה רק אני.

בכל מקרה בלי קשר התימחור של הרכבים בארץ מוגזם ביותר אפילו למכוניות העממיות.

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אם תגידו למישהו באירופה/ארה"ב גולף R ב87,500 דולר הם יתפקעו מצחוק... :roflmao:

שמע בסינגפור מיצובישי איבו עולה 180 אלף דולר (סינגפורים) , שזה חצי מיליון שקל.

מסתבר שישראל לא הכי יקרה

פורסם

איך אתם מצפים ל-250K כשגולף פרימיום עולה ככה...?! ברור ש-300K יהיה המחיר, מה הפליאה?

AUDI S3 ב-300K זה ריאלי לשלם? לא היו תלונות... מה, בגלל שזאת AUDI ולא VW?

אני זוכר שבזמנו דיברו שה-S3 בארץ הם 255-253 כ"ס ולא 265 כמו באירופה.

כשאמרתי לחבר שלי משיקגו כמה עלתה ה-GTI MK5 שלנו, הוא סירב להאמין לי במשך כמה ימים, חשב שאני מסתלבט עליו.

יש לו 911 Carrera S שעלתה לו +- אותו דבר, המצב פה בקאנטים.

כל פעם אני רואה בעיתון כתבה: "שיא של כל הזמנים בעליית רכבים פרטיים חדשים על הכביש".

אנשים חוסכים שנים כדי להוציא 120K על מכונת כביסה בדמות קורולה/יונדאי חדשות.

אני לא מבין למה אין פה מרד צרכנים? אתם אוהבים שמז***ים אותכם? למה אנשים ממשיכים לקנות חדש?!

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

כשאמרתי לחבר שלי משיקגו כמה עלתה ה-GTI MK5 שלנו, הוא סירב להאמין לי במשך כמה ימים, חשב שאני מסתלבט עליו.

אני לא מבין למה אין פה מרד צרכנים? אתם אוהבים שמז***ים אותכם? למה אנשים ממשיכים לקנות חדש?!

איך 2 הדברים האלה מסתדרים?

אתה רוצה מרד אך קונה GTI חדשה?

משכנתא זה קל

פורסם

קנינו GTI משומשת בת שנתיים (כמו חדשה :wink:). בהפרש שהיה בזמנו מ-GTI חדשה למשומשת אפשר לקנות אחלה רכב.

תגיד גיל, ה-S3 החדשה מגיעה עם כיוונון מתלים ו-XDS?

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
איך אתם מצפים ל-250K כשגולף פרימיום עולה ככה...?! ברור ש-300K יהיה המחיר, מה הפליאה?

AUDI S3 ב-300K זה ריאלי לשלם? לא היו תלונות... מה, בגלל שזאת AUDI ולא VW?

אני זוכר שבזמנו דיברו שה-S3 בארץ הם 255-253 כ"ס ולא 265 כמו באירופה.

כל פעם אני רואה בעיתון כתבה: "שיא של כל הזמנים בעליית רכבים פרטיים חדשים על הכביש".

אנשים חוסכים שנים כדי להוציא 120K על מכונת כביסה בדמות קורולה/יונדאי חדשות.

כמה שאני מסכים איתך,ואחריי זה אנשים בוכים למה שוק המשומשות בקאנטים.

• תוכן חדש...