Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5475 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני מתפלא שמיודענו, חובב VW, עדיין לא היגב כאן..

אני מניח שתגובתו לא תאחר לבוא, בה הוא יסביר לנו למה בעצם המחיר הגיוני ושבעצם צ'מפיון חברה הגונה ומטיבה עם הלקוחות.. :lol:

פורסם

הנוסחה של אלף כוח סוס לשקל היא סתם קלישאה של עיתונאי רכב ישראלים שאוהבים להשתמש בה אבל היא חסרת בסיס מציאותי או משמעות אמיתית כי הרי המחיר בארץ הוא נגזרת של המחיר בחו"ל בתוספת המיסים ולא שיטת תמחור - "טוב נעשה אוטו עם 400 כוחות סוס והמחיר שלו יהיה 400,000 שקל". הנוסחה הזאת היא לא יותר מגימיק נחמד. אשר לעצם העניין, מעניין מה חושבים חברי הפורום על ההבדלים בין המכוניות - הגולף עם הנעה כפולה וטיפה יותר מהירה בזינוקים (5.7 לעומת 6 מ אפס למאה), השירוקו R עם הנעה קדמית מערכת ניהול מתליים ופוזה של מיליון דולר. מה עדיף:?:

פורסם
שאלה אחת-למה שבנאדם יקנה כזה רכב ב 300K בזמן שהוא יכול לקחת sti חדשה?

למה ?

כי בשביל 300K אתה מצפה ליותר מביצועים.

בשביל 300K אתה לא יכול לשבת ברכב עם גימור ליסינג שמעוצב בטעם רע במיוחד כמו הSTI הנוכחית.

שלא לדבר על הבעיות שקיימות בדגם הזה שגרמו למכירות שלו להתכווץ כמעט לאפס.

נ.ב. לעצלנים שממהרים להגיב בדרך כלל : תקראו גם את ההודעה הקודמת שלי שאומרת את דעתי על התמחור הזה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

עדיין 300K זב קרוב מאוד לאינפיניטי, 370Z, STI בימר חזקה בייבוא אישי, ומעלה שאלה, אם GTI עולה 200K מה יש ב R שמצדיק הבדל של 100K? למה S3 עולה פחות (ראלית לא בפרספקט)?

פורסם
או לחילופין אפשר לגרד עוד 50K (מאמין שזה סביר אם יש כבר 300K) ולקנות Z370 בגרסה המאובזרת יותר עם תיבה ידנית.

זו המחשבה הראשונה שלי, כאשר קראתי את תג המחיר.

אני, כמו כולנו, אני מניח, מברך על הגדלת היצע המכוניות הספורטיביות בארץ, אבל המחיר פשוט מפחיד.

תמיד כשאני קורא על תג המחיר היקר של פולקסוואגן, אני נזכר בכתבה של קלארקסון על הפייטון (כן, היה כזה דגם:)) וישר חושב על כך, שבכתבה הוא טען שפולקסוואגן נוצרה ע"מ להיות "המכונית של העם". היום? אנחנו רחוקים שנות-אור מכך.

אין לי ניסיון עם מכוניות ספורטיביות, אבל אני לא אחסוך 300K כדי לקנות גולף. אל תבינו אותי לא נכון, יש לי כבוד לגולף, אבל הכבוד הזה לא שווה 300K.

פורסם
או לחילופין אפשר לגרד עוד 50K (מאמין שזה סביר אם יש כבר 300K) ולקנות Z370 בגרסה המאובזרת יותר עם תיבה ידנית.

או אולי לשמור על ה-50K ולרכוש את ה-Z כידנית בגרסה הבסיסית ב-300K(תקבל אותה במחיר הזה ללא מאמץ מיוחד)?

ובכלל, ממליץ לכל מי שבשוק לקופה חמה ומעניינת לחכות לג'נסיס קופה שמן הסתם תגיע לאחר מתיחת הפנים שלה(בנובמבר) או לאחת מגרסאות הטויובארו שתוצגנה בתערוכת טוקיו בדצמבר השנה(מאמין שתהיה בארץ בעוד פחות משנה).

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

ללא ספק יקר מידי, אבל כנראה שהמחיר תלוי בעיני המתבונן. בעיניי גם 200 זה הרבה להוציא על רכב, ועט לא צריך לעלות יותר מנניח 1000 ש"ח. אולי בגלל זה לא אהיה ראש ממשלה ;-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
או אולי לשמור על ה-50K ולרכוש את ה-Z כידנית בגרסה הבסיסית ב-300K(תקבל אותה במחיר הזה ללא מאמץ מיוחד)?

ובכלל, ממליץ לכל מי שבשוק לקופה חמה ומעניינת לחכות לג'נסיס קופה שמן הסתם תגיע לאחר מתיחת הפנים שלה(בנובמבר) או לאחת מגרסאות הטויובארו שתוצגנה בתערוכת טוקיו בדצמבר השנה(מאמין שתהיה בארץ בעוד פחות משנה).

אני לא בטוח שיש בכלל גרסה ידנית בארץ!

פורסם

לחבר שלי יש 370Z ידנית, אתה יכול להזמין מה שאתה רוצה מהם...

למי שעניין הפרקטיות לא מפריע לו, ה-Z יכולה להיות אחלה של מכוניות, עדיפה שנות אור על ה-R.

היא גם תעלה +- אותו דבר...

יהיה מעניין להיתקל בגולף/שירוקו R בכביש, האוטו נראה פגז :twisted:

מעניין אם צ'מפיון נותנים אפשרות להזמין את הבאקטים כמו ב-RS4, אפילו 90% מה-R8 הגיעו עם כסאות "פשוטים" ולא הבאקטים.

הכסאות הרגילים:

2011-Volkswagen-Golf-R-Interior-View-588x457.jpg

באקט אופציונאלי:

vw-golf-r-recaro-sedacky-seats.jpg

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
לחבר שלי יש 370Z ידנית, אתה יכול להזמין מה שאתה רוצה מהם...

למי שעניין הפרקטיות לא מפריע לו, ה-Z יכולה להיות אחלה של מכוניות, עדיפה שנות אור על ה-R.

היא גם תעלה +- אותו דבר...

יהיה מעניין להיתקל בגולף/שירוקו R בכביש, האוטו נראה פגז :twisted:

מעניין אם צ'מפיון נותנים אפשרות להזמין את הבאקטים כמו ב-RS4, אפילו 90% מה-R8 הגיעו עם כסאות "פשוטים" ולא הבאקטים.

הכסאות הרגילים:

2011-Volkswagen-Golf-R-Interior-View-588x457.jpg

באקט אופציונאלי:

vw-golf-r-recaro-sedacky-seats.jpg

אפרופו ידנית ,יש לו את המערכת שמשאירה את הטורים למעלה בעת העברת הילוך?

• תוכן חדש...