Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5475 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גז ביניים, בהורדת הילוכים, כן יש לו וזה מגניב לאללה :-D

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בכל המקומות שראית רשום "מושבי באקט של ריקארו".

מה ההבדל בין באקט לרקליינר?

סרטון קצר (יש כתוביות):

http://www.youtube.com/watch?v=J608NJR9ekc&feature=related דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

הכוונה ל"דמוי באקט", באקט כשמו כן הוא "דלי" והוא לא מתכוונן - פרט למסילה, המושב מותאם לנהג הרכב ספציפית. אופייני למכוניות מרוץ.

"רקליינר", הוא מה שרואים בתמונות ובעברית פירושו "נשען", הכוונה למושב עם יכולת כוונון, כמו במטוס או ברכב רגיל.

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם
אתם לוקחים את זה פשוטו כמשמעו יותר מידי.

בגדול הנוסחה הזאת עובדת בוודאות ברכבים בסגמנט הזה:

איביזה קופרה - 180 כ"ס - שווקה בתחילה ב-180K

לאון קופרה - 265 כ"ס - משווקת ב-240K

גולף ג'י טי איי - 200 כ"ס - משווקת באיזור ה-200K

פולו ג'י טי איי - 150 כ"ס - משווקת באיזור ה-150K

רנו קליאו - 203 כ"ס - משווקת באיזור ה-180K

אלפא מיטו תלתן ירוק - 170 כ"ס - משווקת באיזור ה-169K

סיטרואן די אס 3 - 156 כ"ס - משווקת באיזור ה-151K

והרשימה נמשכת ונמשכת...

כמובן שיש יוצאים מהכלל אבל יש פה סוג של מגמתיות.

הגולף פלוס שלי עם ה 102 כ"ס עלתה ב 2007 קצת יותר מ 140 אלף ש"ח, אז....

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

פורסם

ב250 היה פוטנציאל לא מבוטל למכור את הרכבים אבל ב300 באמת עדיף 370Z

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם
ב250 היה פוטנציאל לא מבוטל למכור את הרכבים אבל ב300 באמת עדיף 370Z

אם תגידו למישהו באירופה/ארה"ב גולף R ב87,500 דולר הם יתפקעו מצחוק... :roflmao:

שניכם כמובן מאוד צודקים. הבעיה היא בתחום הצרכנות בארץ וברדיפת הבצע הבלתי נגמרת. ובאמת - כמה זה מספיק?

על כל פנים, אני מניח שמי שיבוא לדבר איתם יקבל 10%, א-לה אאודי, ב.מ.וו וכו'. לא שזה מציב את הרכבים כקניה אטרקטיבית...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

כולנו ישראלים טובים - אומרים שיש גולף R או שירוקו R ב-300K ישר כולם קופצים ואומרים "אבל במחיר הזה אפשר ניסן וSTI ובימר ביבוא אישי" וכו' וכו' אבל מחר כשיפרסמו שמביאים איניסנייה ב-360 כולם יקפצו ויגידו "אבל ב50 אלף פחות אפשר להביא גולף R..." לא מכריחים אף אחד לקנות שום דבר וכל אחד עושה את השיקולים לעצמו. לא כולם אוהבים יפאניות כמו שיש כאלה שלא מתקרבים לאירופאיות. לגיסי יש אינפיניטי קופה והוא מת על המנוע אבל אומר שזה אוטו בלי נשמה. מכונה שנוסעת מהר ולא יותר. תמיד היו לו ארופאיות זריזות (אונו טורבו, XR3I, וולקן, אלפא 159 וכו') ופעם ראשונה שהוא עובר ליפאנית ומבואס (באופן יחסי, כן?!).

המחירים ימשיכו לעלות והיבואנים ימשיכו להביא עוד ועוד דגמים חזקים ויקרים לארץ כי כנראה שיש לזה קונים. טוב שיש מבחר וטוב שיש לאנשים כסף להוציא על הנאות בחיים ונראה לי שמי שמקטר על המחירים זה בעיקר כאלה שבכלל לא קונים את המכוניות האלה כאילו שב300 הם לא יקנו אבל ב-270 כן...

פורסם

יש בזה משהו,

רוב האנשים כאן נמצאים בשלב שונה בשרשרת המזון,

אני מאמין שרכב כמו גולף R יגיע לידיים שלי (אם בכלל) כשיהיה בן 6-7

מצד שני יש פה אנשים שמסוגלים להשכיב סכום כזה על הוטהאצ' חדשה.

בקשר להעדפות, אתה צודק.לדוגמא: לי נראה כאילו צריך לאשפז מישהו שמשלם על רכב מתוצרת רנו, מגאן ספורט מעל 200 אלף שקל , אבל יש כאלה שחושבים ההפך :)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
כולנו ישראלים טובים - אומרים שיש גולף R או שירוקו R ב-300K ישר כולם קופצים ואומרים "אבל במחיר הזה אפשר ניסן וSTI ובימר ביבוא אישי" וכו' וכו' אבל מחר כשיפרסמו שמביאים איניסנייה ב-360 כולם יקפצו ויגידו "אבל ב50 אלף פחות אפשר להביא גולף R..." לא מכריחים אף אחד לקנות שום דבר וכל אחד עושה את השיקולים לעצמו. לא כולם אוהבים יפאניות כמו שיש כאלה שלא מתקרבים לאירופאיות. לגיסי יש אינפיניטי קופה והוא מת על המנוע אבל אומר שזה אוטו בלי נשמה. מכונה שנוסעת מהר ולא יותר. תמיד היו לו ארופאיות זריזות (אונו טורבו, XR3I, וולקן, אלפא 159 וכו') ופעם ראשונה שהוא עובר ליפאנית ומבואס (באופן יחסי, כן?!).

המחירים ימשיכו לעלות והיבואנים ימשיכו להביא עוד ועוד דגמים חזקים ויקרים לארץ כי כנראה שיש לזה קונים. טוב שיש מבחר וטוב שיש לאנשים כסף להוציא על הנאות בחיים ונראה לי שמי שמקטר על המחירים זה בעיקר כאלה שבכלל לא קונים את המכוניות האלה כאילו שב300 הם לא יקנו אבל ב-270 כן...

ברור שלא מכריחים אף אחד לקנות, מישהו רמז אחרת? אבל המחיר של הרכב לא פרופורציונאלי לכלום, וזה ברור מאוד, אפשר לומר שדירת 4 חדרים בפ"ת יקרה מאוד גם אם אתה לא רוצה לגור שם.

נ.ב. לכותב ההודעה יש גולף חדשה בבית.

נ.ב.2 כותב ההודעה לא יקנה גולף R לעולם, גם אם תעלה 100 אש"ח פחות, ולא בגלל מגבלה כספית.

נ.ב.3 תגיד לגיסך שרכבים עם נשמה נגמרו כשגירשו את השדים האחרונים, אם הוא רוצה נשמה לרכב שלו שישקיע בסייאנס ולא ברכב אחר.

פורסם

נ.ב.3 תגיד לגיסך שרכבים עם נשמה נגמרו כשגירשו את השדים האחרונים, אם הוא רוצה נשמה לרכב שלו שישקיע בסייאנס ולא ברכב אחר.

רק לגבי הנקודה האחרונה שלך, אני ממליץ בחום לקחת נסיעת מבחן על מגאן RS. אני לא יודע אם זו "נשמה", והיא גם יקרה מידי לטעמי, אבל עובדה שאני עדיין זוכר את הנהיגה בה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
בבקשה חם מהתנור בבונדד של פארק ראם .. בסיבוב שלי עם לקוח ראיתי את זה

סחטיין על התמונות

ממש מזעזע 5 דלתות על גולף R

נו באמת, לקחת את הילדים לגן והסבתא לבית אבות?

רק בארץ מישהו עוד מסוגל לקנות את הגירסה הזאת!

• תוכן חדש...