Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5419 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

19923350.jpg%3Ca%20href=um.co.il/vb/35465496.jpg]שלום לכולם .. צריך קצת עזרה סוף כול סוף החלום שלי התגשם והרכב אצלי אז ככה יש לי כמה בעיות קטנות לרכב יש רישיונות אבל הורידו את הרכב מהכביש בגלל כמה דברים קטנים לא יודע בדיוק מה הרכב אחרי אוברול מנוע הרכב מניע ונוסע .יש לי מסמך מעורך דיין שההורדה התבצעה בטעות ויש לי גם מסמך ממכון רישוי שאני צריך להביא את הרכב לשם שיבדקו מספר מנוע ומספר שילדה ואז יהיה אפשר להריץ את הדברים אז הייתי במכון רישוי מצאו מספר שילדה מספר מנוע לא מצאו .עכשיו אני בבעיה לא יודע איך להחזיר את הרכב לכביש ואיך לטפל ברשיונות אם מישהוא מכיר אנשים שמתעסקים אם כול הניירת הזו אז שישאירו מספר פלאפון ...

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תתחדש!

אתה צריך לאתר את שטר המכר של המנוע ו/או את המוסך שהרכיב אותו ואז אתה יכול להמשיך.

עד כמה שאני יודע (מה שהיה אצלי) החליפו מנוע והמנוע הגיע מיבוא ללא מס' מנוע (עם לוחית מספר) ואז היה צריך

להטביע מס' מנוע אצל אדם שמורשה לכך.

ב ה צ ל ח ה !

חן.

"לכל בעיה יש פתרון. שאם לא כן, לא הייתה בעיה" אלברט איינשטיין

שברולט מליבו 4.3 1978

פורסם

לפי מה שהוא אמר לי הוא זה שסידר את המנוע ועשה לו אוברול לא החליפו מנוע וזה מה שמוזר שהוא אמר שכול פעם שהוא היה הולך לטסט היו בודקים והכול היה בסדר .. אתה יודע איפה המספר מנוע יושב שאני יכול לחפש.. אני מת להחזיר את הרשיונות

פורסם

שיהי בהצלחה, עם הרכישה ועם תהליך השיפוץ, והעלאת הרכב לכביש.

נשמח אם תעדכן אותנו בתמונות רשמים של החוויה שלך עם הרכב.

רק בדרכים טובות.

: )

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
לפי מה שהוא אמר לי הוא זה שסידר את המנוע ועשה לו אוברול לא החליפו מנוע וזה מה שמוזר שהוא אמר שכול פעם שהוא היה הולך לטסט היו בודקים והכול היה בסדר .. אתה יודע איפה המספר מנוע יושב שאני יכול לחפש.. אני מת להחזיר את הרשיונות

גם אצלי "חפרו" בכדי לאתר את המספר ולאחר ניקיון מצאו אותו למיטב זכרוני בצד השמאלי של המנוע (צד נהג) באזור הסעפת.

נקה טוב טוב את האיזור.

אבל אחרים בפורום יכולים להגיד עם בכל מנועי השברולט המס' נמצא באותו מקום.

חן.

"לכל בעיה יש פתרון. שאם לא כן, לא הייתה בעיה" אלברט איינשטיין

שברולט מליבו 4.3 1978

פורסם

צד-נהג בחלק האחורי ממש על הבלוק מהצד. יש למעלה מס'-בלוק מנוע (מספר שמציין את הסוג שלו) אל תתבלבל בינו לבין מס'-מנוע.

תתחדש.

In torque we trust

פורסם

תאמת אין לי מושג איזה מנוע ואפילו בעל הרכב לא זוכר מרוב שהרכב ישב בחניה .. אני מחר יבדוק שוב אולי אני ימצא את המספר מנוע .

הרכב שנת 79

פורסם

מה הקשר מה הוא אומר אני רואה שאפשר להרים מיכסה מנוע.

תיספור את הצילנדרים לפי הפלגים או היציאות לאגזוז.

ואז נוכל לעזור לך.

הרכב היה בעפולה?

פורסם

אבישי, כשאתה אומר עפולה אתה מתכוון לאלקמינו של אפי?

המספר מנוע נמצא בשפת הבלוק מלמעלה, בחזית, על משטח מלבני מלוטש קטן שנשאר חשוף לפני סעפת היניקה. סביר להניח שתצטרך לנקות שם טוב כדי לחשוף אותו.

פורסם

ליאור מה קורה? חיפשתי אותך שבוע שעבר.

אני לא מדבר על האלקמינו של אפי שהייתה שלך פעם.

יש עוד אחת שראיתי פעם בצבע דומה לזו רק שהבעלים לא רצו למכור בזמנו.

• תוכן חדש...