Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם באמת כדאי לקנות Z4??

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8040 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חשבתי לעצמי.. כל עוד אני גר בירושלים - להשאיר Z4 בחוץ זה פשוט סיכון מיותר - בעיר שבה כולם מכירים את כולם פשוט אין טעם... נסיעות קצרות בעיר.. לנסוע עם רכב כזה זה יותר מסוכן ממה שזה מהנה - מה אתם אומרים?

http://www.musictalk.co.il - פורום מוזיקה
פורסם

לא, עדיף בוקסטר :-)

תשמע, חיים רק פעם אחת וכל זה. אם אפשר, אז צריך.

מה האלטרנטיבה?

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

מה פתאום מסוכן? זה לא מסוכן.

אתה כולה גר בי-ם,לא בג'נין. :shock:

קנה איזה אוטו שבא לך.

:wink:

מיכאל.

.All Imprezas are equal,some are more equal then others

פורסם

לא, עדיף הונדה S2000. אוטו כ"כ מהנה, בצורה שאף זד 4 או בוקסטר יכולה להתחרות.

כל פניה היא משלבת עם היגוי יתר.

דרושים כמה קורסי נהיגה בשבילה.

פורסם
לא, עדיף הונדה S2000. אוטו כ"כ מהנה, בצורה שאף זד 4 או בוקסטר יכולה להתחרות.

כל פניה היא משלבת עם היגוי יתר.

דרושים כמה קורסי נהיגה בשבילה.

פשש, איזו הצהרה. נהגת על כולן שאתה יודע?? אני בכלל לא משוכנע ש-S2000 תהיה מהנה יותר לנהיגה משתי אלו (שהן מצוינות!!) ומה שבטוח - איכות החיים שבה תהיה נחותה בהרבה משתיהן.

בנוגע ל"כל פניה היא משלבת עם היגוי יתר" - יש לך מושג על מה אתה מדבר, עם כל הכבוד?

ולשואל השאלה - תגיד, אתה מכיר את ירוחם מהשוק? לא, פשוט אמרת שבירושלים כולם מכירים את כולם, ובחישוב מהיר (עיר של כמה - 300000? 400000 איש?) זה אומר שאתה צריך להכיר הרבה מאוד אנשים :p

אם אתה מפחד שיגנבו/יהרסו או לא יודע מה - אל תקנה. אם אתה מתכנן להשתמש בה לנסיעות קצרות בעיר בעיקר - גם אל תקנה. בשביל מה?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אם יש תקציב ויכולת לקנות ולהחזיק רכב כזה

ואותו אדם מעונין לרכוש רכב כזה אבל פוחד בגלל אנשים חוליגנים שמגיע להם שיכרתו

להם את הידיים אז אני חושב שהוא פחדן ואני יסביר את עצמי:

כמו שיש הרבה גנבים אז מה לא תקנה בית?

בגלל שיש הרבה בריונים שנטפלים לאנשים וסתם מרביצים להם (במקרה הטוב) אז לא תצא בחיים יותר לרחוב?

בגלל שיש הרבה רמאים לא תקנה יותר כלום בחיים שלך?

מזה השטיות האלה! אתה רוצה תקנה ואל תיתן לאף אחד להפחיד אותך או לשנות את דעתך!

אני יתן לך דוגמה: יש לי סמלאחד בבסיס שהוא איתי בסדנה שלא מתאים לו שאני מבדר עם

החברים שלו אז הוא החליט להתגרות בי וללכת איתי מכות, אחרי פעם אחת שהוא ראה שאני

לא פראיר הוא כבר לא מדבר איתי ושומר ממני מרחק! אז מה חטפתי קצת מכות אבל גם החזרתי לו

ושילך קיבינימט ואני מדבר עם מי שאני רוצה! אז זין על כולם אל תיתן לאף אחד להפחיד אותך

מוסר השכל: תעמוד על שלך גם אם אתה חוטף כמה כאפות

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

מוסר השכל מעולה... :roll:

רוני - רעננה היא עיר של 80 אלף איש נכון?

מתערב שאתה יודע למי יש טימפרזה טורבו ולמי יש Z3 )Z3 נכון? :roll: )

ירושלים אמנם גדולה יותר מספרית - אבל אל תשכח שהיא מחולקת ולא כל תושביה יהודים (משמע - שכונות יהודים = אוכלוסיה יהודית שמכירים אחד את השני )

לוני - אמרו לך כבר : חיים רק פעם אחת , יש לך אפשרות (למה לי אין?... :cry: ) - נצל! :D

וואלק אתתתתה

פורסם
פשש, איזו הצהרה. נהגת על כולן שאתה יודע?? אני בכלל לא משוכנע ש-S2000 תהיה מהנה יותר לנהיגה משתי אלו (שהן מצוינות!!) ומה שבטוח - איכות החיים שבה תהיה נחותה בהרבה משתיהן.

בנוגע ל"כל פניה היא משלבת עם היגוי יתר" - יש לך מושג על מה אתה מדבר, עם כל הכבוד?

אתה מכיר אותי? אתה יודע על מה נהגתי ועל מה לא?

עם כל הכבוד לך, מנהל, אין לך את הזכות לקטול כל אחד, או לפחות לא אותי, כי מה שאני כותב אני כותב אך ורק מניסיון.

פורסם
אתה מכיר אותי? אתה יודע על מה נהגתי ועל מה לא?

עם כל הכבוד לך, מנהל, אין לך את הזכות לקטול כל אחד, או לפחות לא אותי, כי מה שאני כותב אני כותב אך ורק מניסיון.

לא מכיר אותך. לא יודע על מה נהגת. אני יודע מה שאני קורא מהטקסט שאתה כותב. ומה שכתבת גרם לי לפקפק ברמת הידע שלך בנושא הספציפי הזה. אתה מוזמן להפריך את טענותיי באמצעות הסבר ממצה יותר על רמת הניסיון שלך במכוניות הללו.

לצורך העניין - גם אני לא נהגתי באף אחת מהמכוניות הללו, אבל ממה שקראתי ושמעתי, האמירה הזאת שלך היא מאוד חד-צדדית ולא מדויקת. ו"כל פנייה היא משלבת עם היגוי יתר" זה גם משפט סתום למדי (לא במובן של "אתה סתום" אלא במובן של "המשפט סתום" - אני מקווה שאתה מבין את ההבדל)

ולהראל - וואלה, אין לי מושג למי יש אימפרזה או Z3, לפעמים יוצא לי לראות מכוניות מיוחדות ברעננה, אבל אני לא ממש מנהל מעקב אחרי כולן, אתה יודע...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

תראה.

כמעט כל מה שאני כותב אני כותב מניסיון, אם לא בנהיגה אז בנסיעה במכוניות.

נסעתי עם חבר שלי(גרוש, בן 45 שאין לו הרבה מה לעשות עם הכסף) ב-S2000 שלו.

מה לעשות, התלהבתי לגמרי מהמכונית, מהצליל המדהים של המנוע שלה, ובנוסף התלהבתי מהזריקת תחת שלה בכל פנייה.

אז יכול להיות שהוא נהג בצורה אלימה ופראית מדי, אבל זהו הייתה ההתרשמות שלי.

ההונדה הזו היא מכונית שנועדה כדי לספק פאן.

על הזד 4 לא נסעתי ולא נהגתי, אך שמעתי שהיא הרבה יותר סטנדרטית והרבה פחות "מערבת" את הנהג (אם כי עדיין מהנה למדי). אותו דבר לגבי הפורשה.

פורסם
תראה.

כמעט כל מה שאני כותב אני כותב מניסיון, אם לא בנהיגה אז בנסיעה במכוניות.

נסעתי עם חבר שלי(גרוש, בן 45 שאין לו הרבה מה לעשות עם הכסף) ב-S2000 שלו.

מה לעשות, התלהבתי לגמרי מהמכונית, מהצליל המדהים של המנוע שלה, ובנוסף התלהבתי מהזריקת תחת שלה בכל פנייה.

אז יכול להיות שהוא נהג בצורה אלימה ופראית מדי, אבל זהו הייתה ההתרשמות שלי.

ההונדה הזו היא מכונית שנועדה כדי לספק פאן.

על הזד 4 לא נסעתי ולא נהגתי, אך שמעתי שהיא הרבה יותר סטנדרטית והרבה פחות "מערבת" את הנהג (אם כי עדיין מהנה למדי). אותו דבר לגבי הפורשה.

גם אני נסעתי (לא נהגתי) ב-S2000, ועם פרובוקציות היא באמת זורקת בכל פנייה. אבל מכאן ועד "בצורה שאף Z4 או בוקסטר לא יכולה להתחרות" הדרך ארוכה מאוד. לא נהגתי על אף אחת מהן, אבל אני לא מכיר אפילו מגזין רכב מכובד אחד שקבע שהיפנית עדיפה על שתי הגרמניות הללו.

על ה-Z4 נאמר רבות שהמנוע מצוין וההתנהגות גם כן, אבל לא ברמה של הבוקסטר. על הבוקסטר נאמר שהיא מכונית הספורט חסרת המגרעות...

חוצמזה - אתה מציע מכונית שנועדה לספק פאן למישהו שפוחד לקנות מכונית ספורט כי הוא גר בירושלים??

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

כל הת'רד הזה טיפשי, ולמה זה ?

בגלל שהודעת הפתיחה שלו היא טיפשית.

היא מנוסחת גרוע ובכלל לא ברור אם להתייחס אליה ברצינות.

מה גם שהיא בכלל לא מתייחסת למכונית באופן ספציפי אלא יותר למצב החברתי והרכב האוכלוסייה של עיר הבירה.

:roll:

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

מה הקשר היפו אתה גר קנה מה שבה לך אל תסיים אל אף אחד אישית הייתי קונה את הפורשה בוקסטר SS יותר טובה ממנה זה בטוח

עם אתה קונה אותה סתם ביז בוז של כסף אח שלי

פורסם

S2000 לא מערבת את הנהג יותר מבוקסטר!

היא יותר מופרעת, ובידיים פחות מיומנות היא עלולה לנשוך (לכן החזרתי אותה לאחר 5 ק"מ).

הבוקסטר מעבירה את תחושות הכביש לא פחות טוב, אולם היא הרמונית יותר ומאפשרת לפעול באופן נינוח יותר לקבלת אותו אפקט. ההונדה דורשת רמת טכניקת נהיגה מאוד גבוהה ללא מקום לטעויות.

אופציה נוספת היא ה-SLK. גג קשיח. פוטנציאל וואנדליסטי נמוך יותר.

אמנם היא יקרה יותר מההונדה ומהבימרית וגם גרסת ה-200 קומפרסור פשוט חלשה מדי (סקירה קצת יותר מלאה אולי תגיע עוד כמה ימים) אבל היא מספקת פאן בכמויות מסחריות.

ד"א, דוקא על ה-Z4 עדיין לא נהגתי :oops:

יניב

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

אהלן כולם.

אם תציצו בגיליון אוטו (לא זוכר איזה גנבו לי אותו (בני זונות!!!) ) תגלו השוואה בין הבוקסטר ל-s2000 הבוקסטר ניצחה (כאילו דהה) אבל במה שקשור להנאה מנהיגה בכל המובנים ה-s2000 עולה על כל המתחרות שלה כרגע. :!::!:

• תוכן חדש...