Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5498 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

חבר שלי, אייפון LOVER, ביקש ממני לברר לו כמה יעלה כבל שיוכל לחבר בין האייפון 4 שלו לטלויזייה.

שמח ובעל רצון לעזור לחברי המכור פתחתי את דיל-אקסטרים וחיפשתי את הכבל המבוקש.

תוך 10 שניות עלתה בפני רשימה מכובדת של כבלים מכל הסוגים והמינים, במחירים הנעים בין 3 ל 20 דולר לכבל (כולל משלוחה). לצורך העניין בחנויות איי-דיגיטל המחיר עומד על לא פחות מ 229 שקלים טובין ותקילין!

כדי להפוך סיפור ארוך לקצר אספר לכם כי מסתבר שבכבל המקורי מותקן צ'יפ קטנטן שמדבר עם האייפון ואומר לו אם הכבל מקורי או לא. הכבל מקורי? מגניב, יעבוד פיקס. לא מקורי? חייך, אכלת אותה! רק אודיו יעבור ותו לא. ממש כמו אימובילייזר :shock:

כאן באה שאלתי. האם ניתן לרכוש כבל שאיננו מקורי אך בעל אותו צ'יפ מזורגג? בדיל אקסטרים הכבל היחיד שאמור לעבוד זה הכבל שעולה 20$, אבל אני לא מוכן לקחת את הסיכון.

ממה שקראתי הצלחתי להבין שהבעיות עם זיהוי הכבל מתרחשות רק מגרסת הפעלה 4 נקודה משהו ולכן עם מכשירי דור 2 ו 3 אין בעייה, ודרישת הצ'יפ כנראה מתרחשת רק במכשירי ה 3GS וה 4.

אם זה משנה את ההמלצה, החבר יכול לקנות כבל מקורי ב 180 שקלים, השאלה אם יש פתרון זול מזה.

תודה,

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מניסיוני, כבל מציג רק סרטים ו"מצגת" של התמונות, ולא שום דבר אחר (כלומר הוא לא "מעתיק" את המסך של האייפון לטלוויזיה).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

קניתי כבל מדיל אקסטרים ב-6 דולר,נראה טוב במגירה.

חוץ מזה אין שום דבר לעשות איתו.:|

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

אין צורך לדאוג אנשים, גם את ההגבלה המטופשת הזאת אפשר לפרוץ.

תזמין כבל COMPOSITE הכי זול שיש שם, 3 דולר.

תפרוץ את האייפון, ותקנה את הטוויק RESUPPORTED 4 שעולה 4 דולר (כן, אין ברירה, יש לה הגנה חזקה מדי ואי אפשר לפרוץ אותה :/) או שתפנה אליי בפרטי ותקבל את הסיסמא של המייל שלי, שאיתו תוכל להוריד בחינם את הטוויק, כי אני כבר רכשתי אותו.

תתקין בחינם את TVOUT 2 ואתה מסודר. האייפון ישדר לטלוויזיה את כל מה שנראה על המסך שלו, כולל אפליקציות כמובן.

את האמת שאפל באמת הגזימו קצת בקטע הזה. רק חסר שהם ישתילו לנו צ׳יפ בראש, ורק בעלי הצ׳יפ יוכלו להשתמש באייפון...

Stay Dirty

פורסם
למה אנשים קונים מוצרים של אפל? :roll:

מאותה סיבה שיש הומואים פאסיביים. יש אנשים שאוהבים את זה.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

השאלה היא איזה כבל אתה רוצה?

יש הבדל גדול בין COMPOSITE לקומפוננט לHDMI. (לראשונים יש המון תחליפים שעובדים ללא בעיה, לאחרון אין)

בא נתחיל מזה.

דבר שני זה מה הוא רוצה לקבל מזה - כמו שנאמר ראייפון - זה לא מעתיק את המסך לטלוויזיה.

(באייפד 2 ד"א יש SCREEN MIRRORING , וגם כשעוברים לסרט - הוא עובר ל720/1080P מלא).

עוד תרגיל מגניב - עם IOS 5 - אפשר לשדר את זה לאפלTV.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

את האמת שאפל באמת הגזימו קצת בקטע הזה. רק חסר שהם ישתילו לנו צ׳יפ בראש, ורק בעלי הצ׳יפ יוכלו להשתמש באייפון...

את זה הם כבר עשו לחלק מהאנשים.

הבעיה שבשלב הבא רק בעלי הצ'יפ יוכלו לקיים יחסי מין וגם זה רק אם הם יורידו בתשלום את האפליקציה המתאימה.

חברים - מה נסגר איתכם?

פורסם

זה ממש לא רק אפל.

למשל, DELL מוסיפים שבב זיהוי לספק הכח של הלפטופ (וחוט שלישי לתקשורת) - חסל סדר מטענים חלופיים (עד שגם החלופיים יוסיפו שבב).

http://www.laptop-junction.com/toast/content/inside-dell-ac-power-adapter-mystery-revealed

ה"בעייה" ש- MAXIM-DALLAS מספקים שבב זול וקטן (נראה כמו טרנזיסטור, 3 רגליים) שמאפשר זאת. לא יודע מה יש לאפל - אבל סביר להניח שגם כן.

:turn-l:
פורסם
זה ממש לא רק אפל.

למשל, DELL מוסיפים שבב זיהוי לספק הכח של הלפטופ (וחוט שלישי לתקשורת) - חסל סדר מטענים חלופיים (עד שגם החלופיים יוסיפו שבב).

http://www.laptop-junction.com/toast/content/inside-dell-ac-power-adapter-mystery-revealed

ה"בעייה" ש- MAXIM-DALLAS מספקים שבב זול וקטן (נראה כמו טרנזיסטור, 3 רגליים) שמאפשר זאת. לא יודע מה יש לאפל - אבל סביר להניח שגם כן.

לגבי זה יש סיבה נוספת, מחוץ לסיבה של המכירות.

היא שהרבה אנשים שרפו את הסוללה שלהם תוך כדי שימוש בספקים לא מתאימים.

S2000

פורסם

העניין עם המטענים החלופיים של דל הגיוני כי זה הורס סוללות.

העניין ען הכבל המקורי של אפל זה שוד לאור יום,בגלל דברים כאלה אני לא אקנה מוצר אחד שלהם.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
לצורך העניין בחנויות איי-דיגיטל המחיר עומד על לא פחות מ 229 שקלים טובין ותקילין!

......בדיל אקסטרים הכבל היחיד שאמור לעבוד זה הכבל שעולה 20$, אבל אני לא מוכן לקחת את הסיכון......אם זה משנה את ההמלצה, החבר יכול לקנות כבל מקורי ב 180 שקלים, השאלה אם יש פתרון זול מזה..

וואלה, אתם, החיים שלכם דבש אם אתם מרשים לעצמכם להתבחבש ולהטריח אחד את השני על כאלה שטויות!

תסביר לי בבקשה על מה הלבטים? על הפער המטורף של לקנות חוקי, מקורי ועם אחריות ב 180 ש"ח או זיוף סיני ב 20 דולר (שזה יוצא כ 80 ש"ח) ?

יגיע מסין? לא יגיע? עם מכס? בלי מכס? יעבוד? לא יעבוד? הכבל הנכון? אולי יטעו בכבל?

תקנה זול, תפרוץ את המכשיר, בשביל מה? בשביל 100 שקל?

על 100 שקל כל הלבטים וההתעסקויות האלה? :shock:

דבש!

אתה שומע? דבש!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

איתמר. תגיד לחבר שלך שיש לי כבל כזה של DEXIM שעובד נהדר עם אייפון 4. ואם הוא מעוניין לקנות אותו ממני תמורת 100 ש"ח. חבל, אין לי מה לעשות איתו והוא שומש פעמיים בדיוק.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

• תוכן חדש...