Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5492 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

כמו שם הכותרת, הייתי שמח אם אוכל לקבל חוות דעת למי שיש כבר פיקנטו 1.0 או ספארק.

הזמנתי נסיעת מבחן לספארק לשבוע הבא, ובקיה משום מה אין בשבועיים הקורבים(באיזור הדרום) אפשרות לנסיעת מבחן על הידני.

הדגש שאשמח לקבל עליו משוב הוא רעש מנוע(האם הוא באמת רועש ומחריש אוזניים ), צריכת דלק אמתית ואלמנטים שנוספים שצריך לקחת בחשבון טרם קנייה.

-----------------------

חג שבועות שמח לכולם

פורסם

תשתמש בכפתור שנקרא "חיפוש". יש שרשורים ארוכים מאוד על כל אחת מהמכוניות האלו. בכל מקרה המסתמנת כטובה ביותר בכל התחומים הינה הפיקנטו. אין לך הרבה מה לחשוב והיא הבחירה הטובה ביותר.

פורסם

בתור אחד שיש לו ספארק אני יכול להגיד לך שבעיר עם מזגן צריכה של בין 10 ל-11.4 (תלוי פקקים וכו) ומחוץ לעיר עם מזגן 15.5

--> לא רכב חסכוני מי יודע מה , מאוכזב לאללה. מבחינת הרעש, לדעתי זה לא משהו חריג, סתם מגזימים במבחני רכב שעשו לרכב הזה, גם בטורים שנושקים ל-6 , הרעש הוא מאוד סביר ביחס לרכבים אחרים שנהגתי בהם.

עוד משהו כאשר מדליקים את המזגן, הרכב בקושי סוחב, מרגישים ממש שיורד הכח, כך שממש ממש קשה לו בעליות, וצריך למשוך הרבה טורים בעליות (וגם זה ממש לא עוזר) וצריכת הדלק בהתאם.

בקיצור אם אתה מחפש רכב קטן בשביל לחסוך דלק, לא הייתי הולך עליו....

לגבי הפיקנטו לא יכול להגיד לך כלום, לא נסעתי עליו, ממליץ לך לעשות עליו נסיעת מבחן ולהתרשם, עושה רושם רכב מוצלח.

אם יש לך שאלות לגבי הספארק אני פה:)

פורסם

אני גם בדילמה איזה רכב להביא, עכשיו אתה אומר שהספארק לא משהו, אילו עוד אפשרויות יש למנוע 4 צילנדרים, הבנתי מנועי 3 צילנדרים רועדים...

מקס..

פורסם

כנראה זה יותר סובייקטיבי,

אבל בפיקנטו של חברה שלי לא מורגש כמעט רעידות בסרק

מה שכן, כשנמצאים בטורים נמוכים מדי להילוך הרעידות הרבה יותר מורגשות מאשר ברכב ידני רגיל

• תוכן חדש...