Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש המלצה על כלבו לרכב בצפון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5510 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מהצפון מחפש המלצה על חנות מוכרת וטובה המחזיקה מוצרים איכותיים לרכב.

המון פעמים אני מחפש כל מיני מוצרים שונים לקנות ואז מתחיל לחפש אחד אחד למי יש ומה יש להם..ולא נציין את העובדה שאתה תמיד מרגיש שמנסים לדחוף לך כל מיני דברים שאין לך צורך בהם. או כל מיני תחליפים למוצרים (מותגים) מסוימים ואז אני פשוט מפסיק לבוא.

אני מחפש חנות אחת ממנה אוכל לרכוש כל מה שאצטרך משמנים תרסיסי הגנה למיניהם פיצ'רים ווקס ושמפו שטיפה וכו' עד לג'אנטים צמיגים ומנורות, חשבתי על אוטודיפו אבל זה קצת רחוק ולא תמיד כליל לבצע נסיעה כזו מנהריה לצ.וולקן (הסניף הכי קרוב) עקב התנועה הכבדה בכבישים האלו.

יש למישהו המלצה על מקום כזה? חוות דעת?

תודה רבה..

פורסם

אוטו דיפו זה דיי דרעק, לא שווה את הנסיעה, רוב המוצרים שם סיניים. אם לא הייתי עובד קרוב לשם, לא הייתי הולך כלל...

למיטב זיכרוני, בנהריה בקניון יש חנות נחמדה לאביזרים.

ואגב, אני מצטרף לשאלה, גם אני מחפש.

יש חנות אחת שנראית רצינית, אבל יותר לכיוון המוסדי מול לב המפרץ בחיפה, עופר אבניר, משהו. סוגרים לפני חמש הנבלות. בעסה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אני חושב שאתה מתבלבל... בקניון אין חנות. בוודאות.

פורסם

אגב, אם תמצא מקום כזה באיזור.. אל תשכח לעדכן..

פורסם

יש חנות שנקרת 'רדיו יזיד' אם אני לא טועה שנמצאת במתחם ביג רגבה באיזור שלך.

הם מתקינים מערכות במקום, ויש חנות עם הרבה אביזרים לרכב. לא זוכר בדיוק להגיד לך מה יש שם ומה אין, אבל אם זה קרוב אליך שווה לבדוק.

פורסם

אני לא זוכר בוודאות, אבל הייתה שם איפה שהוא חנות. ראיתי אותה במו עיניי, שלט אדום גדול ומפתה בכניסה. יכול להיות שזה ה "רדיו יזיד" הזה.

פורסם
יש חנות שנקרת 'רדיו יזיד' אם אני לא טועה שנמצאת במתחם ביג רגבה באיזור שלך.

הם מתקינים מערכות במקום, ויש חנות עם הרבה אביזרים לרכב. לא זוכר בדיוק להגיד לך מה יש שם ומה אין, אבל אם זה קרוב אליך שווה לבדוק.

נכון יש.. אבל אני מחפש משהו אחר.

אני לא זוכר בוודאות, אבל הייתה שם איפה שהוא חנות. ראיתי אותה במו עיניי, שלט אדום גדול ומפתה בכניסה. יכול להיות שזה ה "רדיו יזיד" הזה.
לא יודע, מה שבטוח שבקניון לא ראית חנות כזו..
פורסם

"צליל וחלק" זה ברחוב המוסכים יחסית בהתחלה אם אתה בא מכיוון סוכנות לקסוס.

יש גם את "המאסטרו" יש לו בעיקר גאנטים אבל גם עוד כל מיני אביזרים לניקוי, וכמובן שהם שוטפים שם ידנית את הרכב.

הוא נמצא ליד אוטודיפוט חוצות המפרץ.

פורסם

לפי מה שראיתי שם ברדיו יזיד ברגבה, יש מזבלה אבל יש גם מוצרים טובים וטובים מאוד.

המחירים גם לפי מה שראיתי לא יקרים.

רכשתי שם זוג מגיני רוח, במחיר של 200 ש"ח.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ד.ש לאופר, מול לב המפרץ. גם אביזרים וגם חלקי חילוף. וגם השירות טוב.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

יש חנות אחת כזו בידיוק כמו שאתה מחפש!!! היא נמצאת ביאנוח שזה 5 דק׳ נסיעה ממעלות! תוכל למצוא שם הכל!!! וכשאני אומר הכל אז זה הכל,החל ממוצרי טיפוח לרכב משלל החברות,מערכות סטריאו,שמנים,ריפודים,מנורות,מגיני רוח וכד׳. במחירים שלא פגשת באף חנות באזור. אם תרצה תצור איתי קשר בסופ״ש אני אקח אותך לשם.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

הודעת התנצלות.

במקור (ללא כוונה למשחק מילים) נכתב:

יש חנות אחת שנראית רצינית, אבל יותר לכיוון המוסדי מול לב המפרץ בחיפה, עופר אבניר, משהו. סוגרים לפני חמש הנבלות. בעסה.

הנכון צריך להיות:

ד.ש לאופר, מול לב המפרץ. גם אביזרים וגם חלקי חילוף. וגם השירות טוב.

לגולש שהלשין, סקילה מחכה לך בלובי שבקומה הראשונה.:twisted:

עליי הם עשו רושם של מוסדיים יותר, אם כי מוכרים לבודדים בכיף:-D

הבנאדם שם מומחוי לא קטן- כשביקשתי ממנו ווישרים הוא ישר ידע איזה מידה, בע"פ! אפילו אני לא ידעתי את זה והייתי צריך לברר...:lol:

פורסם

כשאני באתי לד.ש לאופר לבדוק לגבי שמן מנוע הם לא הבינו למה אני מחפש שמן סינטטי :roll:

ואל תצפה ליותר מדי מהמגבים שהם מחזיקים, מנסיון..

יש חנות יותר מוצלחת "ל. פיילר" ברחוב העצמאות בחיפה מול רכבת מרכז.

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

• תוכן חדש...