Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5240 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבוקר החלה הפולו לצפצף מדי פעם שלושה 'ביפים' ארוכים. זה קורה בעיקר בסיבובי הגה ימינה, אך לא תמיד.

לא נדלקת שום נורה וההגה מרגיש רגיל.

מה זה יכול להיות?

• ספונסר פורום
פורסם

תבדוק אם חסר לך נוזל בלמים

במקרה של מפלס נמוך וכשהשמן נזרק לדפנות אז חיישן המצוף

שצף על הנוזל יכול לסגור מגע ולתת לך התראה כזאת .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

רון.

הצפצוף מופיע לאחרונה גם לא בפניות...

מה שכן, אין סדירות בנושא. יומיים הרכב לא צפצף כלל, למרות נסיעות ארוכות שעבר, היום שוב צפצף קצת... וגם זה - לא סדיר.

לגבי נוזל בלמים - אבדוק. יש איזה סימון שמצביע על הגובה הנדרש? ואיך יכול להגרם חוסר? נזילה?

פורסם
רון.

הצפצוף מופיע לאחרונה גם לא בפניות...

מה שכן, אין סדירות בנושא. יומיים הרכב לא צפצף כלל, למרות נסיעות ארוכות שעבר, היום שוב צפצף קצת... וגם זה - לא סדיר.

לגבי נוזל בלמים - אבדוק. יש איזה סימון שמצביע על הגובה הנדרש? ואיך יכול להגרם חוסר? נזילה?

אני לא מכיר את הרכב שברשותך לעומק אך 3 ציפצופים עשויים להצביע על לחץ שמן מנוע נמוך.

על מיכל מפלס נוזל בלמים קיים סימון (די בהיר) של MIN-MAX והמפלס צריך להיות בין MAX ל-MIN.

מחסור בנוזל בלמים בדרך כלל נגרם בגלל נזילה או שבאחד הטיפולים במערכת ההידראולית לא מילאו נוזל בכמות המדוייקת.

במידה ולא חסר נוזל בלמים או שמן מנוע גש מייד למוסך !

איזה כייף לי :)

• 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מה קורה אם הרכב אחרי טיפול וכל הנוזלים בכמויות שצריך.

ואני לא רואה חוטים מתחת להגה שהסתבכו.. כמו כן גם הוחלפו ברקסים לפני שבוע בטיפול והאחוריים נוקו.

• תוכן חדש...