Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעידות בדוושת גז - פג'ו 205 94'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5505 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וערב טוב לכולם, שוב הפג'ו הסוררת.

לאחרונה התעוררה בעיה מוזרה שקשה לי לעלות בדיוק מה גורם לה,

במהירות 70-80 ומעלה מתעוררת רעידה יחסית חזקה בדוושת הגז, כמו כן ישנו רעש חריקה מסויים מאותו כיוון מלווה עם הרעידות בוושה,

יש לציין שהרכב אחרי טסט לפני כמה חודשים ומטופל יחסית בצורה מאוד טובה.

הרעידות לא בהגה או משהו כזה, פשוט רעד בדוושה ואשמח לכיוון על מנת לסדר את הבעיה.

פרטים: פג'ו 205. 1400, ידנית, הזרקה, עברה 236 אלף קילומטר.

אין נזילות שמן או מים בכלל!!

מנוע לא שורף שמן בצורה מטורפת, משהו כמו כוס חדש פעמית פעם בחודש - סביר לכול הדעות.

אשמח לעזרה וכיוון. תודה מראש.

פורסם

האם שאתה לוחץ על קלאצ' במהירות הנ"ל הרעידות בדוושת הגז עדיין ממשיכות או שפוסקות? כמו כן תנסה לנסוע במהירות זו רק לא באותו הילוך בה מורגשת הבעיה כלומר אם זה קורה בהילוך 4 אז תמשוך מעט את ההילוך השלישי ותראה אם זה עדיין מורגש.

חזור לעדכן...

:)
פורסם

אני יעשה בדיקה, למרות שזה לא רכב שלי אבל מנהיגה בו לפני יומיים משכתי רביעי וזה עדיין קרה,

בקשר לקלאצ' לא חשבתי לבדוק.

יש לך השערה מה זה? כלומר זה קורה גם בהילוך רביעי אם אני מושך אותו,

תודה רבה.

פורסם

אם זה ציריות זה לא נורא, אני פשוט לא מבין איך הם משפיעות על הדוושת גז,

ציריות זו מחלה ידועה יחסית ב205, הם הולכות דיי מהר,

אני אבדוק בנוגע לקלאצ' ויעדכן, תודה רבה על המענה המהיר,

במידה וזה ממשיך גם כשהקלאצ' לחוץ, על מה זה מצביע? ציריות או משהו כבד יותר?

פורסם

בנוסף אני גם ממליץ אם אתה יכול להיסתכל על כבל הגז שהוא יושב כמו שצריך ונע בצורה חלקה בלי להיתחכך בחלק כל שהוא בתא המנוע שכן יש חלקים ברכב שתמיד נעים בויברציות שכאלה עקב עבודת המנוע כמו מצערת או סעפת יניקה וכדומה, ואם הכבל גז מיתחכך בהם זה יכול להשפיע ישירות על הדוושה עצמה.

פורסם

אני רק רוצה לציין שוב משהו

חשוב, מה
שקורה ‏
בנוסף‏
שיש ‏
רעש ‏
מהמנוע,‏ כ

מו ‏
רעד ‏
שבא ממנו.

פורסם

טוב חברים אני מקפיץ עם חדשות וחשדות

חזרתי עכשיו מנהיגה על הרכב, (מכיוון והרכב לא שלי לא יצא לי לנהוג בו עד עכשיו)

יש רעש דיי חזק ככול שהמהירות מתגברת, מעל 80 כבר מפחיד להאיץ. משהו שם מרעיש, ויש רעידות גם בהגה וגם בדוושה,

עכשיו יש לי חשד שזה הגיר, וזאת מכיוון שכשלחצתי על הקלאצ' בסביבות ה70-80 הרעש כמעט נעלם, הרעידות מעט ירדו בנוסף

יש סיכוי שחסר שמן גיר?

או שאולי הוא דורש החלפה?

(אין שום תיעוד מה5 שנים האחרונות שבוצעה החלפה לשמן)

פורסם

ציריות יכולות לגרום לכאלה רעשי מנוע?!? למעשה כמעט שללתי שזה ציריות, בדרך

כלל כשהצריות גמורות אז כשמסובבים את ההגה לסוף המהלך בכול צד שומעים רעש של דפיקה/חריקה. עשיתי את ״הבדיקה״ אתמול. ולא היה רעשים, בגלל שהרעש מנוע/גיר כמעט פסק כשלחצתי על הקלאצ׳, אני דיי חושד שזה גיר/שמן גיר.

פורסם
ציריות יכולות לגרום לכאלה רעשי מנוע?!? למעשה כמעט שללתי שזה ציריות, בדרך

כלל כשהצריות גמורות אז כשמסובבים את ההגה לסוף המהלך בכול צד שומעים רעש של דפיקה/חריקה. עשיתי את ״הבדיקה״ אתמול. ולא היה רעשים, בגלל שהרעש מנוע/גיר כמעט פסק כשלחצתי על הקלאצ׳, אני דיי חושד שזה גיר/שמן גיר.

הבדיקה שעשית עם סיבובי ההגה לצדדים בודק את פעמון הצירייה. מה שאני היתכוונתי זה צירייה דפוקה מהצד המיתחבר אל הגיר כלומר קרדן דפוק. כיוון שאמרת שזה קורה במהירות מסויימת וקבועה יחסית ולא משנה ההילוך בו אתה נמצא שולל מבחינתי את האופציה של גיר או שמן גיר אבל בכל מיקרה תן למישהו שמכיר הייטב את הרכב לבדוק זאת ומומלץ שיהיה מכונאי מיומן. :)

פורסם

אהה הבנתי אותך, כן זה קורה בלי קשר להילוך, מתחיל ב60 קמ"ש עד שב80 קמ"ש מפחיד להאיץ כבר למה יש רעש (מנוע/כולשהוא) מפחיד כבר.

אני יקפיץ את הרכב למוסך. תודה :-)

• תוכן חדש...