Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

היום הייתי בסוכנות קיה כדי להתעניין על הפיקנטו, הסוכן אמר שניתן לקחת הלוואה עד 50000 ש"ח ללא ריבית ולא משלמים שקל יותר מההלוואה הרצויה.

האם יש איזה קאטצ' או שזה אמיתי?

פורסם

החברה סופגת את עלויות הריבית כדי שתרכוש את הרכב.

עם מתח רווחים כמו שלהם הם נזכרו מאוחר.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

מוזר שאין איזה קאטצ' או משהו בסגנון.

הוא אמר שזה הלוואה דרך בנק פועלים, השאלה היא אם בסוף אם הבנק לא לוקח ממך את הריבית??

פורסם

מה לגבי הצמדה למדד?

האם הקרן צמודה למדד המחירים לצרכן?

פעמים רבות יש נטיה לפרסם הלוואה ב- 0% ריבית ולהשמיט את העובדה שההלוואה צמודה למדד.

כמובן שיש לקחת בחשבון פרמטר זה - אינפלציה ממוצעת של 3% בשנה בישראל.

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=375726&highlight=%D7%A8%D7%99%D7%91%D7%99%D7%AA

תקראו כאן מהודעה 6 מקווה שתפנימו

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=375726&highlight=%D7%A8%D7%99%D7%91%D7%99%D7%AA

תקראו כאן מהודעה 6 מקווה שתפנימו

לא הבנתי מה יש להפנים. על תשלום במזומן לא נותנים הנחה במזומן. מקסימום איזה איבזור שהרוב לא צריכים. מרימי שמשות עולות סך הכל 200 שקל. קודן, כספת ואזעקה שקטה גם ככה ביטוח לא דורש.

אולי תוכל להסביר יותר טוב מה צריך להפנים.

פורסם

יש ריבית על ההלוואה, כמובן, אלא שקיה משלמים וסופגים אותה.

ועל תשלום במזומן תקבל הטבות כדוגמת איבזור נוסף, למשל חיישני רוורס וכד', אבל המחיר בדר"כ נשאר כפי שהוא (לפחות בקיה)

פורסם
לא הבנתי מה יש להפנים. על תשלום במזומן לא נותנים הנחה במזומן. מקסימום איזה איבזור שהרוב לא צריכים. מרימי שמשות עולות סך הכל 200 שקל. קודן, כספת ואזעקה שקטה גם ככה ביטוח לא דורש.

אולי תוכל להסביר יותר טוב מה צריך להפנים.

כמו שכתבתי - יש דמי הקמת הלוואה. תראה כאן למשל

http://www.carloan.co.il/static/answers/

1.45 אחוז פלוס 400 ש"ח.

בהלוואה של 50 אלף שקל זה יוצא 1125 ש"ח שזו כבר ריבית של 3% אם אתה לוקח את זה ל3 שנים.

פורסם

כיאה לישראלים טובים אנו לא מסוגלים להאמין כשמציעים לנו הטבות. אנו כ"כ חשדנים שאפילו מוכנים לותר על הזדמנויות רק כי "בטח מנסים לעבוד עלינו". מזכיר לי שכשמכרתי את הרכב של חמי בהנחה יפה (כדי למכור מהר. חמי ממש לא היה לחוץ על הכסף) כל הפונים חקרו אותי ממושכות כדי לבדוק איזה פגם יש ברכב. מרוב שהמחיר היה נמוך, כמעט אף אחד לא האמין שהרכב מושלם ויש כאלה שויתרו על העסקה ועברו לרכב הבא שעליו מבקשים מחיר מחירון או קרוב לזה.

גם אם יבואן קיאה לוקח דמי הקמת הלוואה של כמה מאות שקלים, זה עדיין דיל משתלם. אני לא יודע לכמה זמן ההלוואה, אך אם זה ללמעלה משנה אז החיסכון הוא גדול בהרבה מ-5% (עלות משוערת של הלוואה מהבנק), כי זה 5% לשנה ולא לכל תקופת ההלוואה.

פורסם

קיבלתי הלוואה כזאת מסקודה לרכישת פאביה.

אתה מקבל טופס בקשת הלוואה לבן מהיבואן איתו אתה הולך לבנק שלך ושם הם נותנים לך את ההלוואה (במקום הם מעבירים את הכסף ליבואן). לבנק (במקרה שלי זה גם היה הפועלים) יש הסדר מיוחד עם היבואנים השונים, ויש סוגי הלוואות שונות (אני ראיתי בצג של הבנקאי שלצ'מפיון היו לו לפחות 4 סוגי הלוואות שונות)

בבבנק אתה ממלא מלא טפסים, ועל המקום מחשבים את הריבית ומחייבים את היבואן.

כמו כן אתה חותם כי ההלוואה היא ללא ריבית וללא הצמדה...

רק לידיעה, הרכב מושעבד לבנק עד שאתה מחזיר את החוב, ואתה גם מחוייב ב 175 שקל (במידה ואתה לקוח הפועלים, אחרת הסכום גבוה יותר) זה עבור הקמת ההלוואה

• תוכן חדש...