Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5509 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אתה אוהב ידנית, ואתה צודק בכך, מה דעתך על סיאט טולדו טורבו דיזל ידנית?

זה רכב ברמה גבוהה יותר מבחינת איכות פנים ואבזור, חסכוני יותר ב- 40% בערך.

אופציה נוספת - פיאט מולטיפלה. מפורסמת ביד 2 מולטיפלה בנזין 1,600 מודל 2005 (צורה חדשה) עם 56 א' ק"מ.

המחירון של יד2 מראה 48 א' ש"ח. בתור בעלים של מולטיפלה 2005 (אמנם דיזל), זה הרכב האידיאלי למשפחה מבחינת מרווח פנימי ופרקטיות. אתה גם זוכה למושב שישי אקסטרה.

פורסם

כמי שהיתה לו פוקוס וכיום נוהג ברנו מגן ידנית. אני אומר לך, קח את המגן ללא היסוס. אם תמצא מגן ידנית, אז ביכלל זכית. רכב זול יחסית ועולה בהרבה פרמטרים על רכבים יקרים ממנו בהרבה. תתפלא אבל הוא גם אמין (אצלי רק טיפולים). אני מאמין שבגלל מחירו הנמוך (וגם בגלל שהוא ידני) לא תהיה בעית מכירה בעתיד.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם
יש לי פוקוס ידנית.

אני מוכן להתערב עם כל מי שרק ירצה שאני אמכור אותה מהר יותר מכל פוקוס אוטומטית מקבילה.

עם מחירי הדלק שיש הים, ידני זה יתרון.

תוסיף לזה את העובדה שיש המון מכוניות אוטומטיות ובודדות שהן ידניות ותגיע למסקנה שיש להן הרבה יותר ביקוש.

 

 

 

מניאק, אני מקנא !

 

רק פוקוס!

haters will hate

פורסם

יש לי פוקוס 2005 ותיקנתי כבר נזילה במערכת הקירור, החלפת מנגנון חלון חשמל, ברקסים, תיקוני חשמל קטנים ללא כל בעייה.

היום אני צריך להחליף נורה ופיוז אורות למגאן של חבר, רוצה לנחש מה יותר מסובך? (תשובה בהמשך היום)

פורסם

רק אני לא מבין איך מציעים לך פוקוס מליסינג באותו מחיר של מגאן פרטית?

אם המחיר של הפוקוס יהיה סופר-אטרקטיבי יהיה כדאי לשקלו. אחרת, הייתי הולך על המגאן.

הכל, כפוף כמובל בדיקה במכון שאת בוחרת. ושוב, כפי שהמליצו לעיל, נסי לבדוק אצל היבואן מה יש לו משומש ואיזו אחריות את מקבלת על זה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אוקי תשובה: תקנה פוקוס.

מילא להחליף נורה אבל היינו צריכים גם להחליף פיוז אורות וזה כבר היה סיוט של 3 שעות שכלל פירוק מצבר, תושבת מצבר ועוד הפתעות.

למי שרוצה ללכת למוסך התענוג היה עולה 600 ש"ח.

×
×
  • תוכן חדש...