Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5530 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בפיאט פונטו ספייס 2002 אוטו'.

דיברתי עם המוכר שגר בת"א (אני גר בפ"ת), הצעתי את שמשון ביהוד, אבל הוא לא שש לצאת לבדיקה מחוץ לכתלי תל אביב. חשבתי למשוך קצת מחוץ לתל אביב לאיזורים יותר נוחים בשבילי כי עדיין אני מתנייד באוטובוסים וספיישלים.

מהודעות קודמות ראיתי שיש בבני-ברק את מ.מ.מ. האם אתם מכירים את המוסך הזה לטובה?

דבר נוסף,

בתור רכב ראשון שלי אני אפילו לא יודע מה לשאול, אני דבוק למנטרה של מנוע גיר ושאסי, כמובן בהתחשב שגם הרכב עצמו נראה טוב ולא מוזנח חיצונים ופנימית. בפונטו אני יודע לוודא שהשתמשו בפרפלו וכמובן לראות שאין חלודה קורוזיה וכדומה מתחת למכסה מנוע.

במידה ואני לא יודע לבדוק, האם זה חלק מהבדיקה במוסך? הם גם יתנו לי הצעת מחיר לישור קו? או הצעה למה צריך לסדר לישור קו?

אני מצטער על החפירה זה רכב ראשון שאני בכלל הולך לראות אבל אפשר לומר שהוא עבר את הסינון הטלפוני בהצלחה רבה, נשאר לבדוק רק אם דובר אמת. ואז אני כבר אבצע את הרכישה.

פורסם

אם אני הייתי במקום המוכר, גם אני לא הייתי יוצא מתל אביב. מה רע במכוני הבדיקה שם?

מציע לך להתקשר ולוודא עם המוכר שהוא באמת משתמש בנוזל קרור יעודי/איכותי. זה קצת מעצבן להתנייד באוטובוסים בשביל לגלות פרט כזה שיכולת בקלות לברר דרך הטלפון.

הפרט היחיד שהבוחנים באמת אומרים זה אם יש לרכב שאסי או לא, שאר הפרטים הם מפרטים לך אבל לא אומרים בתכלס אם זה שטויות או משהו רציני. בשביל הצעת מחיר אתה צריך לפנות למוסך, שהוא יעלה את הרכב לליפט ויבדוק מה המצב של הרכב ועל פי זה הוא ייתן לך הצעת מחיר.

ברכב שנת 2002, הייתי פוסח על השלב של הבדיקה שסתם תיקח ממך 500 שקל וישר הולך למוסך מתמחה פיאט לבדיקה וחוות דעת.

פורסם

מה זאת אומרת בשביל הצעת מחיר?

בעיקרון יש מחיר, אבל כמובן שאם יהיו פאקים אז המיקוח ישתנה.

מה שאכפת לי זה לדעת שהרכב תקין מבחינת שאסי גיר ומנוע,

ולדעת שהבלאי שלו לא כמו של רכב שעשה 200k

אלא כמו של רכב שעשה 100k כמו שהוא ציין בפועל על הקילומטרז'.

כמובן שגם עניין המים מאוד חשוב בפיאט, זה אחד הדברים הראשונים שהבנתי פה בפורום

פורסם

הצעת מחיר על הליקויים שיתגלו בבדיקה. בבדיקה הוא מציין לך כול דבר שיכול להיות תקול ברכב, בין אם זה תקלה אמיתית או שמספיק להדק בורג והכול יהיה בסדר. את הדברים האלה, כול עוד אתה לא מישהו שמבין בזה, לא תוכל לדעת. זה יוכלו להגיד לך רק במוסך.

שאסי-מנוע-גיר זה שילוש חשוב, אבל לא היחיד. יש לך עוד מלא מערכות ברכב שתתפלא לאיזה סכומים יכולים להגיע עלות התיקון שלהם.

• תוכן חדש...