Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לפורום היקר, וחג שמח

אני קרוב מאוד לרכישת מכונית, והרבה זמן אני מתלמבט האם לקנות מליסינג יונדאי I30 או טויוטה קורולה 2010, או ללכת על רכב חדש. אני קצת פוחד ליפול בליסינג בסכום כזה לכן אני נוטה לכיוון רכב חדש. בתקציב שלי יש לי שתי אופציות:

פבייה ספייס TSI מנוע 1.2 105 כוח סוס אוטומטי -עם תיבת ההילוכים אוטומטית לסקודה אוקטביה TSI מנוע 1.2 ידנית.

אני מחפש גודל בטיחות ונוחות נסיעה.

אני יודע שיש גם את האוקטביה עם תיבת הילוכים אוטומטית אך זה יקר לי, ובמקביל יש את הפבייה ספייס TSI 1.4 דיזל במחיר דומה.

אני מאוד מתלבט, זאת פעם ראשונה שאני רוכש רכב חדש ואני לא רוצה לצאת מאוכזב מכל הסיפור הזה.

שאלה אחרונה, האם ניתן לבקש, או "להתחנן" לקבל עוד שנה של אחריות( סקודה נותנים רק שנתיים)?

תודה חברה וחג שמח

פורסם

נראה לך שאפשר לבקש דבר כזה שיכול להיות שווה בפוטנציה אלפי/עשרות אלפי שקלים? בחייך..

בכל מקרה "גודל בטיחות ונוחות" זה דרישות נחמדות אבל אנחנו צריכים לדעת כמה אנשים יסעו ברכב, כמה ק"מ תעשה בשנה בערך, באילו דרכים (עירוניות בעיקר? בין עירונויות?).

כעיקרון אם אתה מחפש גודל האוקטביה עדיפה, מרווחת יותר ועם תא מטען מדהים מכל בחינה אפשרית

פורסם

אז ככה...

הרכב מיועד לארבעה אנשים, נסיעה של 25000 קמ בשנה. הרבה עליות וירידות בכבישים. מחפש בטיחות, וגודל. שתי המכוניות מחירן די זהה, השוני שהפבייה ספייס אוטומטית עם תא מטען מעט קטן ופחות בטיחותית, לעומת האוקטביה שיותר בטיחותית לילדים אך היא ידנית.

זהו, אשמח לכל ביקורת או חוות דעת בנושא, או כל אחד שמחזיק ברכבים אלו.

תודה לכם

וחג שמח

מטי

פורסם

באמת שהמשוואה פשוטה ומסתכמת בהאם אתה יכול לחיות עם רכב ידני בשלום. אם התשובה כן - אוקטביה. אתה אמרת בעצמך, גדולה יותר ועדיפה לך. אם אתה בשום פנים ואופן לא יכול לחיות עם רכב ידני - אז את הספייס.

• תוכן חדש...