Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5540 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Keyser, במאמרים לעיתים קרובות משתמשים במילה איזוטופ כאשר הכוונה היא לחומר רדיואקטיבי, אין צורך להצמד לסימנטיקה - אם אתה מבין את הכוונה זה העיקר. אני לא ציינתי איזה איזוטופ בהקשר של רכבים מיפן, אבל אם זה צזיום, אז המצב חמור למדי כי אורך החים שלו גדול מאוד.

לדוגמא (http://www.topix.com/forum/world/canada/TSLTLTHK6L3LMOOUK) :

Cesium-137 has been one if the isotopes causing the greatest health impacts following the Chernobyl disaster

because it can remain in the environment and food chain for 300 years.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לא, אני לא מבין את זה, משום שמה שאתה יוצר זו הטעיה של אנשים חסרי ידע בעניין. אתה זורק סתם מושגים כמו "איזוטופים" ו"קרינה" שנשמעים מאוד בומבסטיים לאדם הפשוט, וצריך להעמיד את העניין על דיוקו. גם הציטוט הנוסף שהבאת אינו קשור לעניין כלל וכלל.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

נאמר שם כי הבדיקות אשר בוצעו לרכבים הנ"ל אכן העלו עקבות של קרינה, אך במידה בעלת השפעה זניחה.

מעבר לכך, יוד רדיואקטיבי הינו בעל זמן מחצית החיים של 8 ימים ולכן הסכנה הנשקפת ממנו הינה קצרת טווח. באופן כללי אני ממליץ לקרוא על אסון צ'רנוביל ועל השפעותיו טרם זריעת בהלה בהתבסס על חצאי עובדות, על אחת כמה וכמה שאנחנו נמצאים אלפי קילומטרים מיפן.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

Keyser, תודה על ההערה שלך. אקח לתשומת ליבי ואשתדל להבא יותר לדייק במושגים:mm_yeah:.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני אשמח אם יהיה למכונית שלי זנב להעיף את כל מי שצופר לי בכתום לעזאזל.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

DJI, מספיק שיהיה לך רכב שטח אמריקאי גדול כמו יוקון, טאהו או סילבראדו. יהיה לך זכות קדימה בכביש, לא תצטרך לצפור, כולם יתנו לך לעבור ולהשתלב.

יש כלל לא כתוב: זכות קדימה לרכב הכבד.

פורסם

להתחיל לחשוש מקרינה במכוניות יפניות? קודם כל, רוב המכוניות היפניות בארץ לא מיוצרות ביפן למיטב ידעתי, דבר שני, אני לא חושב שיביאו לכאן מכונית שמלאה בקרינה וימכרו אותה ללקוח, עדיף להם לרכוש בעצמם מד גייגר מאשר להסתכן בתביעה.

פורסם

עוד מעט מכוניות דייהטסו תתחלנה להגיע לארץ כשהן מצוידות ב2 (!) ידיות אחיזה בכל דלת...

סוזוקי עם חמישה גלגלים...

בשלב הביניים נחזה במכונית עירונית\מיני חשמלית קופה לשטח של אינפיניטי,

מיצובישי תחל לשווק את רכביה כשהם מצויידים במשענות ראש כפולות ו2 דוושות תאוצה...

בנוסף נראה מחזות נדירים כגון : הונדה אקורד עם אבזור, לקסוס עם עיצוב מקורי, טויטה עם עיצוב (כלשהוא)

בשלב הכי מתקדם של המוטציות נתמודד עם דברים מחרידים אף יותר דוגמת מאזדה 3 (ליסינג) ידנית,

חזרתה לחיים של הפיאט מולטיפלה תחת כנפי מחלקת העיצוב של ניסן. אגב הג'וק, הטידה והמיקרה ללא שינוי.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

• תוכן חדש...