Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
תעלי תמונות של הפנסים במצב מאקרו וננסה לאבחן

בבקשה :

http://img705.imageshack.us/img705/8003/004emf.jpg

http://imageshack.us/photo/my-images/705/004emf.jpg

אני חייבת לציין שהפנסים עברו ככה טסט, ואילו בטופס בדיקה שקניתי את הרכב הם רשמו שהפנסים פגומים.

Peugeot 206 1.4 automatic '01

• תגובות 2.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הם נראים טוב ברמה שלא צריך לחדש אותם או נראים טוב יחסית לפנסים אחרים ?

איך זה שזה עבר טסט אבל בבדיקה רשמו שהם פגומים? ואם אני אשתמש בניירות גסים יותר, הם יהיו שקופים או שפשוט ככה הפנסים? שוב- אני מפחדת להרוס

פורסם

בפיזו 206 יש פנסים שקופים (בשנים המאוחרות יותר),

ויש פנסים כמו שלך (דמוי זכוכית, בשנים הראשונות של ה-206) , שבמקרה שלך נראה טוב.

פורסם

הם כרגע שקופים ואין צורך לגעת בהם.

הסיבה שאת לא רואה את הרפלקטור (החלק הכסוף שבתוך הפנס) היא בגלל שכך בנוי הפנס. ישנם פנסים שאינם שקופים בכוונה, וכך זה אצלך. הפלסטיק, כך נראה בתמונה, במצב טוב מאד ואין סיבה לגעת בו.

בטופס הבדיקה רשמו שהפנסים לא תקינים מאחת מ2 הסיבות הבאות:

1) כסת"ח, חייבים לרשום על משהו שהוא לא בסדר כדי שלא יבואו בטענות אח"כ...

2) אולי התכוונו לפנסים האחוריים או לסדק/נקיק, קטן/בלתי-נראה/בלתי-קיים, אי שם בזוית שקשה לראות...

בכל אופן אין לך מה לדאוג, אם כל הפנסים שלך במצב כמו בתמונה שהעלת הם ימשיכו לעבור טסט בקלות.

תשמרי את התמונה כדי שתוכלי להשוות את המצב שלהם בעתיד ולדעת מתי צריך לחדש אותם. ותשמרי את הקישור לשרשור הזה, הוא חסך לי הרבה כסף והכי חשוב- סוף סוף אני רואה משהו בנסיעות בלילה.

Platinum, תודה רבה על המאמץ וההשקעה, הנבירה הבלתי נגמרת באתרים ובפורומים שעזרה פה עד כה לכ"כ הרבה אנשים ואני בטוח שגם תמשיך לעזור!

פורסם

קודם כל, אל תתבאס, יש בפחית לכה מספיק חומר בשביל בערך 300 ציפויי פנס. (מה שמשאיר לך 150 שטיפות, ובהנחה שאתה שוטף את האוטו פעם בשבוע - תצטרך לקנות עוד פחית בעוד 3 שנים:wink:)

דבר שני, שטיפה במכונת שטיפה רגילה או במכונה עם ג'ילדות?

פורסם

אוקיי, הפנסים האחוריים בסדר גמור ואין שום סדקים ואין שום דבר, אולי הם לא הסתכלו כל כך טוב וחשבו שהם ממש דהויים :|

בכל מקרה, תודה על המידע :)

פורסם

הפנסים שנשרטו ,אחרי שטיפה במכונה רגילה . לא בדקתי בג'לדות- אולי שם , לא יהרס הפנס. אם מישהו ניסה ,אשמח להתעדכן.

יש לציין שהשריטות מאוד עדינות , אבל עם שימוש ממושך במכונה , הפנס יהיה שרוט לגמרי.

*התמונה צולמה במצב סופר-מאקרו.

attachment.php?attachmentid=242527&stc=1&d=1306312936

DSCF14111.JPG

פורסם

אייל , התמונה צולמה במצב סופר- מאקרו של מצלמה באיכות טובה (אמנם ,לא מקצועית של 10K ש"ח) , לכן אתה רואה את הגרגירים וציפוי הלכה בצורה כזו.

במצב מאקרו רגיל ,הפנס נראה עדיין טוב. לעיל V

אבל שימוש ממושך במכונה, כנראה שלא יעשה טוב ,ואכן צריך שכלול מסויים או פשוט לרחוץ ביד או בג'ילדות(אם זה עוזר).

attachment.php?attachmentid=242528&stc=1&d=1306316522

DSCF14118.JPG

פורסם
אייל , התמונה צולמה במצב סופר- מאקרו של מצלמה באיכות טובה (אמנם ,לא מקצועית של 10K ש"ח) , לכן אתה רואה את הגרגירים וציפוי הלכה בצורה כזו.

במצב מאקרו רגיל ,הפנס נראה עדיין טוב. לעיל V

אבל שימוש ממושך במכונה, כנראה שלא יעשה טוב ,ואכן צריך שכלול מסויים או פשוט לרחוץ ביד או בג'ילדות(אם זה עוזר).

attachment.php?attachmentid=242528&stc=1&d=1306316522

אוקיי, סופר מאקרו :)

עכשיו זה נראה הרבה יותר טוב.

בגלל הפשטות והעלויות תמשיך לרחוץ במכונה ובמקרה הגרוע עוד שנה תעשה שוב.

אגב,מוזר אבל כנראה באמת מה שעיכב את כולם מלטפל בבעיה זה הרצון לא לשלם 130 שקל על ערכה,

ברגע שזה ירד לרזולוציות מחיר של כמעט 0 , כולם עפו על זה

הייתי בטוח שהפוסט שהעליתי לפני שנה יתחיל טרנד דומה, אבל זה לא קרה :)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...